Mislim da nisi bas dobro pogledao snimak, rucica whammy-a mu je pod desnom sakom. Uostalom snimak se zove Whammy Bar effectsjohnny_b_good wrote:http://www.youtube.com/watch?v=65XJ6V__pvE
Horse efekat na gitari?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- DrGreenthumb
- MF veteran
Re: Horse efekat na gitari?
Na ovom klipu, lik koristi rucicu, a bogami ima i floyd. 
- johnny_b_good
gledao sam neke snimke sa slajdovanjem ali to je kerov k.... mislim zvuci ali nije to to
E sad jel ta whammy rucica....hm...isto sto i tremolo rucica?Moze neko pojasniti
- johnny_b_good
evo mi odg sa UG foruma
Yes you can
Though you can't raise the pitch of the harmonic, just dive down and bring the harmonics to pitch.
Yes you can
Though you can't raise the pitch of the harmonic, just dive down and bring the harmonics to pitch.
- Highway One
Trebalo bi da jestejohnny_b_good wrote:![]()
![]()
![]()
gledao sam neke snimke sa slajdovanjem ali to je kerov k.... mislim zvuci ali nije to to
E sad jel ta whammy rucica....hm...isto sto i tremolo rucica?Moze neko pojasniti
Samo bolje da ne pokushavash neke evekte tipa dragonforce na gitari bez floyd rose-a jer cesh da je slomish
Ali mozda mozesh da dobijesh i malo vishe tonove , ako opustish malo opruge sa zadnje strane gitare pa ce da podignash kobilicu ______
Evo ga herman li
______
- johnny_b_good
Zasto svi upozoravaju na tu rucicu tremola da ne pukne?Kako ce tek tako da pukne.Ma necu se tuci sa njom... 
- Highway One
Problem je kako da se izvadi ako ti deo rucice sa zarezima ostane unutrajohnny_b_good wrote:Zasto svi upozoravaju na tu rucicu tremola da ne pukne?Kako ce tek tako da pukne.Ma necu se tuci sa njom...
Onda morash da kupish novu kobilicu , ili da je nekako odshrafish