matrice
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
To je nemoguće! Ne postoji takva tehnologija i sve što ti neko bude pričao o tome kako se to može postići na ovaj ili onaj način su BAJKE!
Jedino postoji mogućnost da ako imaš multitrack session neke pesme, obrišeš track u kojem je vokal ali ako si htela da sa neke komercijale i izdate pesme "skineš" vokal - to neće moći pošto ti niko nikada neće dati pesmu razdvojenu po kanalima.
Druga mogućnost ti je da probaš da nađeš MIDI pesme koja te interesuje i tu ćeš imati prostora za manipulaciju i za skidanje i rearanžiranje svega ali je taj zvuk faaaaaaaaar from the original.
Jedino postoji mogućnost da ako imaš multitrack session neke pesme, obrišeš track u kojem je vokal ali ako si htela da sa neke komercijale i izdate pesme "skineš" vokal - to neće moći pošto ti niko nikada neće dati pesmu razdvojenu po kanalima.
Druga mogućnost ti je da probaš da nađeš MIDI pesme koja te interesuje i tu ćeš imati prostora za manipulaciju i za skidanje i rearanžiranje svega ali je taj zvuk faaaaaaaaar from the original.
- Rocket Roll
ne zelim da ulazim u neke velike rasprave,ali ako realno pogledas mnogo je isplatljivije uzeti nesto tursko, jer znas da ce 100% proci kod naseg naroda, nego uloziti u nesto svoje, za koje ne mozes da garantujes da ce se svideti siroj populaciji...uostalom kad bi pristale da nesto same sklopimo, ne bismo uspele, jer nemamo pojma kako...ja cak u ovoj novokomponovanoj muzici ne prepoznajem ni instrumente.
da ne bi stvorila losu sliku o sebi na forumu, naglasavam da ne slusam tu vrstu muzike.ja sam samo menadzerka:)
da ne bi stvorila losu sliku o sebi na forumu, naglasavam da ne slusam tu vrstu muzike.ja sam samo menadzerka:)
- KnightOfDoom
- Site Admin
Prvo, dobrodosla 
Drugo, to je upravo i problem.Neka mnogo losa osoba je krenula da truje nas narod ukradenim turskim pemama pa su drugi produzili tu tradiciju misleci samo na svoj dzep. Mozda bi se nesto drugo svidelo toj siroj populaciji kada bi se nasao neko da joj to i ponudi.
Ali ovako je lakse, maznes pesmu, otpevas nesto preko, bacis na pink i eto hita i para. Zasto trositi vreme i energiju ne nesto sto mozes da ukrades.
Nista licno, ni ja ne zelim da ulazim u raspravu ali sam morao ovo da napisem.
Pozdrav

Drugo, to je upravo i problem.Neka mnogo losa osoba je krenula da truje nas narod ukradenim turskim pemama pa su drugi produzili tu tradiciju misleci samo na svoj dzep. Mozda bi se nesto drugo svidelo toj siroj populaciji kada bi se nasao neko da joj to i ponudi.
Ali ovako je lakse, maznes pesmu, otpevas nesto preko, bacis na pink i eto hita i para. Zasto trositi vreme i energiju ne nesto sto mozes da ukrades.
Nista licno, ni ja ne zelim da ulazim u raspravu ali sam morao ovo da napisem.
Pozdrav
ljudi, slazem se ja sa vama, al' aj sad ti objasni to devojci od 18 god, koja je pozelela da propeva, i trenutno ne vidi sebe nigde drugde.posto nema pare koje su potrebne za jedan album,odlucila da "pozajmljuje" turko-grcke melodije...kad moze pola estrade, sto ne bi mogla i ona + sto jos i zna da peva.
ne zelim ja bogatsvo preko noci, ja samo zelim da pomognem drugarici.
ne zelim ja bogatsvo preko noci, ja samo zelim da pomognem drugarici.
Pa u te vode nisam upucen (City production).Jbg. nadjete neki studio(u dobrom ce te dan(u ovo spada oko 10 sati) kostati od 100e do mnogo evra)a muzicare koji ce ti to odsvirati mozes naci bilo gde i mislim da ne bi trebalo da kosta puno.(ovo ti je grubo receno)
Fox sigurno vise znao o ovome pa ce ti on to lepo pojasniti (ako ga lepo zamolis
)
Fox sigurno vise znao o ovome pa ce ti on to lepo pojasniti (ako ga lepo zamolis