Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: OPREMA
Yamaha rgx 420
Uskoro fender american standard strat hss sienna sunbrust/maple ash body
gcb 95 cry baby
boss super phaser ph2
marshal jackhammer
eh nano clone
behringer dd400
Marshal g15rcd
uskoro laney lv300h ili lv300t
Uskoro fender american standard strat hss sienna sunbrust/maple ash body
gcb 95 cry baby
boss super phaser ph2
marshal jackhammer
eh nano clone
behringer dd400
Marshal g15rcd
uskoro laney lv300h ili lv300t
- Highway One
Fender Standard Stratocaster (Mexico)

Fender Frontman 25R

Fender Frontman 25R
- Guitar_thrill
- MF veteran
evo i dela moje opreme (bitnijeg dela)
gitara: Aria PE Anniversary
pedale:
Ibanez wau fuzz
boss OD-3
i pojacalo Laney LV300
gitara: Aria PE Anniversary

pedale:
Ibanez wau fuzz

boss OD-3

i pojacalo Laney LV300

-
Squier Standard Stratocaster
Vox AD 15VT
Vox VFS2 footswich koji sam dobio uz pojacalo
Korg DT 7
Vox AD 15VT
Vox VFS2 footswich koji sam dobio uz pojacalo
Korg DT 7
- Rocket Roll
Opaka, opaka Aria... Koliko je ono beše koštala?
Jel zna tko koji je model Arie(nisam siguran jeli PM80 ili tako nešto....)svirao jedno vrijeme Neal Schon prije svojih "Schon" modela?
- sirac-šunka
- vragolan
Malopre bacih pogled na Sky-ov sajt, pa tamo pise 540 fuckin' euro-aRocket Roll wrote:Opaka, opaka Aria... Koliko je ono beše koštala?

Inace, prema njihovom sajtu pojavili su se i Fenderi u Sky-u

... eh da, imaju i jednog PRS-a

Kako li su samo shvatili da postoji i jos po neki brend sem Arie...

- Guitar_thrill
- MF veteran
da i ja sam nasao u sky-ju da je 530 eura cini mi se...pa sam se malo razocarao, gde god na netu da sam gledao bila je skuplja....doduse moja ima nesto bolje magnete, od fabrickih Dancan Design.........mene jo kostala 400e i squier fat strat...Rocket Roll wrote:Opaka, opaka Aria... Koliko je ono beše koštala?
He he, trebao si da cutis, sada si me razotkrio...sirac-šunka wrote: Kako li su samo shvatili da postoji i jos po neki brend sem Arie...

- Guitar_thrill
- MF veteran
pa.....za te pare super.....evi ti kratak subjektivni review.......prvo suvise je glasan za sobu,i uopste na mestima na kojima ja sviram gde se pojacala ozvuce mikrofonom uopste mi nije potrebno pojacalo od 120W, jednom sam ga pojacao na 7,inace u sobi nikad ne ide preko 2-3 (uglavnom 1)...e to je ujedno i problem,jer posto ima lampu u predpojacanju na drive kanalima,da bi ta lampa dosla do izrazaja treba odvrnuti pojacalo,a to retko radim,jer nema potrebe....druga stvar je sto imam drive pedalu,pa te kanale retko koristim (eventualno kao boost) pa mi zvuk u 95% slucajeva ne prolazi kroz tu lampu....clean je lep,posebno kad je ukljucen bright switch....cini mi se da je crvsto pojacalo i sve to....malo mi ima mutan zvuk (bez bright switcha) ali to je i do magneta na gitari i do podesavanja ekvilajzera....svidja mi se sto ima dva ekvilajzera........drajv na pojacalu je dobar za hard rock,evenutalno neki laksi metal....ali tek kad ga odvrnes......sve u svemu,dobro pojacalo.....ali za nase uslove tesko ga mozes iskoristiti kako valjafriedman wrote:Kakav je Laney LV300?

Re: Oprema Koju Imate
Pazario sam prije neki dan Peavey Classic 50 212.

Umalo da kupim Peavey JSX (cak sam ga i bio odnio kuci) ali na kraju sam ipak izabrao classic-a koji je fenomenalan.
Za clean kanal nisam ni sumnjao da ce da bude odlican ali me iznenadio drive kanal koji je bio tako zdrav i "debel". Planirao sam da za booster koristim DS-1 ali jos vece iznenadjenje se desilo kad sam na Tikijev prijedlog, na pocetak lanca stavio pedalu Bed Monkey i to je bilo to. Zvuk preampa pojacala, sa samo malo vise definicije i sustaina koje daje pedala a opet reaguje dobro na volum pot. Zvuk koji sam oduvijek zelio.
Ne smijem ni da pomislim kako bi radilo sa TS-9 ispred

Umalo da kupim Peavey JSX (cak sam ga i bio odnio kuci) ali na kraju sam ipak izabrao classic-a koji je fenomenalan.
Za clean kanal nisam ni sumnjao da ce da bude odlican ali me iznenadio drive kanal koji je bio tako zdrav i "debel". Planirao sam da za booster koristim DS-1 ali jos vece iznenadjenje se desilo kad sam na Tikijev prijedlog, na pocetak lanca stavio pedalu Bed Monkey i to je bilo to. Zvuk preampa pojacala, sa samo malo vise definicije i sustaina koje daje pedala a opet reaguje dobro na volum pot. Zvuk koji sam oduvijek zelio.
Ne smijem ni da pomislim kako bi radilo sa TS-9 ispred

- Rocket Roll
Čestitamo!
Sa TS9 bi zvučalo isto. Bad Monkey = Ibanez TS9 + još jedna tonska kontrola.
Znam da je Bad Monkey replika TS9 ali opet original je originalRocket Roll wrote:Čestitamo!

- Rocket Roll
Ma polako, doći ćeš ti i do TS9. Pojačalo je bitno, a pedala je sitna stvar!