-Debra Dejean - Are You Lovin' Somebody --- 84 King Street - Are You Lovin' Somebody
-Gary Wright - Comin' Apart --- Armand Van Helden - My my my
-The Chi-Lites - My First Mistake --- David Morales - Needin' You
-Tony Lee - Reach Up --- Phats & Small - Turn Around
-Pointer Sisters - Dare Me (Njima ovo nikada nije bio hit u sustini, uglavnom na svim kompilacijama stavlja se njihova pesma I'm So Excited,zahvaljujuci Dave Armstrongu a malo kasnije i Junior Jack-u ova stvar i njen refren postaju ULTRA HIT, Dave Armstrong - Baby Make Your Move; Junior Jack - Stupidisco)
--The Jungle Brothers - I'll House You (Doduse i oni su malo ukrali Marshall Jeffersona sto se melodije tice ali ovaj prepoznatljiv tekst je tek mozda krajem 90ih dobio svoje pravo mesto kada su Felix Da House Cats zajedno sa Puff Daddy-em obadili i napravili ogroman klubski hit pod nazivom Jack U)
-Altern 8 - Infiltrate 202 --- Tiga - You Gonna Want Me (tek kada je Tiga obradio ovu stvar ona je dobila svoje mesto medju hitovima koje je po meni zasluzila i 90) (mada sma cuo da je i altern 8 obradio to od neke jos starije stvari,ali slusajuci njihovu nesto mi govori da je tiga obradjivao njihovu verziju

Chic - Soup For One --- Modjo - Lady (Grupa Chick je mnogo poznatija bila po mnogim drugim hitovima, ne po ovom,iako su imali spot soup for one nije nikada bio ultra hit kao posle Modjo-ve obrade)