Šta mislite o slikanju po gitari?
Znam slikara koji bi mi to sve uradio besplatno uljanim bojama, e sad stvar je u tome što ja ne znam kolko će to držati, i dali će otpadati? On slike lakira da bi ih zaštitio, ali one su grbave... e sad jel može to da se izravna da bude sjajno i glatko kao fabrička gitara, a da opet bude slika na njoj, a da se pritom ne izliže posle par meseci?
On kaže da će farba držati, mada nije mi delovao potpuno ubeđeno u to što govori, a za sjaj i glatkoću kontam da on ne može da se pobrine, nego to mora da se lakira, pa šmirgla, pa opet lakira i tako par puta...
A ne znam ni dali će tu nešto sa nečim da reaguje...
Slikanje po gitari
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Slikanje po gitari
...lik prica gluposti ! ako hoces stvarno kvalitetno to da odradis , moras da skines sloj laka... shmirgla, skidach laka....ma batali to izgledace uzasno! ne znam kakvu gitaru imas ali to je smor ako se ne uradi kako treba!
Dobra fora za slikanje.E sad koliko je ostvarivo?Bilo bi bas originalno.
Ja sam razmisljao o duborezu.Napraviti svoju gitaru i uraditi neki fin duborez,neke skromne motive..A na glavi uraditi ko na guslama azdaju i orla (sala)
Pozz
Ja sam razmisljao o duborezu.Napraviti svoju gitaru i uraditi neki fin duborez,neke skromne motive..A na glavi uraditi ko na guslama azdaju i orla (sala)
Pozz
super ideja , ali paziti da izgleda ukusno , da ne predje u kich..