jesi svirao nekad mozda nekog Crate-a, opaka su to pojachala, ovi u Sky su zastupnici ali imaju sve neka mala bzvz.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
CRATE su odlicna gitarska pojacala.vbraca wrote:Njihova bas pojacala su mnooooogo losa, za gitarska nisam upucen ali sigurno nema velike razlike.
ja sam svirao dosta puta u studiju neki CRATE glava+kabinet 4x12 ista crate-ov....imao je tri kanala,full lampas naravno....i nije lose pojacalo...doduse ja nikada nisam svirao te cuvene marshalle i fendere lampase pa da znam sta je vrhunsko pojacalo,tako da mij e ovo super zvucalodweezil wrote:ma onako de znam vise ko kako govori, pa kazu dje i oni lichani. nevermind
jesi svirao nekad mozda nekog Crate-a, opaka su to pojachala, ovi u Sky su zastupnici ali imaju sve neka mala bzvz.
To ti je jedan stari Pearl Telecaster MIJdweezil wrote:e Z Z Z koje ti je ovo tele na slici, ne mogu da provalim shta pise na glavi?!
Drago mi je da ti se svidja, ovaj Pearl tele mi je matori favorit, radi ko zmajdweezil wrote:a pa svirao sam ja, tj. probao sam jedno Pearl tele davno, opako je bilo uradjeno, jako precizno i fino, nije bilo ni jeftino. da da niceSvdija mi se kako sve zajedno izgleda na slici, josh Vox iza, odmah mi nekako toplo oko srca.
ozb Uvek mi kulje kad su pedale na podu a ne na pedalboardu, mada za svirke je lakse imati pedalboard, jedino sto EHX tesko da mogu da stanu u prosecan.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest