Dobar je Scotty Anderson.
Meni je Vai takodje gotivan, Paul Gilbert je naravno na prvom mestu, a lik koga posebno gotivim je TONY MACALPINE. I to ne samo kao osobu a zheshci je zajebant i totalno nesujetan chovek(pa mislim da li bi svirao sa Vai-em po turnejama a po mnogima jede Vai-a za doruchak(ok, mnogi se nece slozhiti, ali i za mene ta konstatacija stoji samo ako se uzme u obzir da sviraju razlichite vrste muzike)). Tony je fantastichan kompozitor, podjednako dobar klavijaturista kao i gitarista i plus svira violinu. Plus je crnac

a svi znamo da nema gitarske svirke niti bubnjarske dok nigga to ne uhvati u ruke

(apsolutno nisam ni R od rasiste, da se odmah zna...).
Po meni najcool lik danashnjice i verovatno moj omiljeni gitarista. Oni koji su slushali samo njegove solo albume ili rad sa Ring Of Fire-om, neka poslushaju projekat CAB, pa onda Planet X (ja ne mogu da zamislim zajebanije a opet solazhe sa beskrajno mnogo smisla od Tony-evih sa bilo kog albuma Planet X-a, posebno prvog...jednostavno, ono je neverovatno, toliko brutalno, beskompromisno, mnogo sam nauchio samo SLUSHAJUCI njegove solazhe sa ovih albuma) ili Devil's Slingshot.
Veoma gotivim i Brett Garsed-a i T.J. Helmerich-a(pogledajte neki klip ovog lika, to se zove boles'

), em sviraju dojajno em su uvek zajedno, i mnogo su cool likovi.
Scott Henderson si the man.