Ladno veze nisam imao da ovo ljudi rade!!!!!!!!!!!!!
Nekako...uvek sam bio u tripu, jbga, vezhbali su hiljadu sati dnevno i zato to zvuchi tako chisto!!!!!
Ladno...
Mislim, ne treba biti genije pa da se setish ovoga, ali da se bash toliko koristi nisam znao. Ja sam uvek to svirao bez ikakvih "dodataka" i pokushavao da to radim da zazvuchi kako treba. Nekad uspe, nekad ne. Nisam od onih koji preterano tap-uju, mada volim, volim mnogo to da radim.

Ajde tapping mi i ide, ali kad treba one Tony-eve fore tipa sweep arpeggio pa odmah neki prag da se tap-uje koji je ko zna gde na vratu, to vec ide malo tezhe, mada sve zavisi kako se ruka postavi i koliko je opushtena. Dosta koristim dlan desne ruke u takvim situacijama koji spashava stvar ali koliko chisto to neki ljudi izvode, a vidi se da na vratu nemaju te "dodatke", je prosto (zamalo)obeshrabrujuce.
Ali valjda vezhba sve donosi, a s obzirom da je ne vezhbam vec sam u tripu da ce i to doci vremenom, od samog sviranja, mogu da ochekujem da tako chisto te stvari odsviram kad ono beshe? 2018-e? Tako negde...