Koje Gitariste Volite Kao Osobe?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
7thSON
MF veteran

Re: Koje Gitariste Volite Kao Osobe?

Post by 7thSON » 07 Sep 2008, 11:26

Vi ste poceli da pricate opet o tome kako ti likovi znaju da sviraju, ali zasto to mora da znaci da su kao osobe dobri? aj sad za primer santana ne kazem da je los al zasto se navodi kako on svira? sta ako on uziva u svirci i smeska se a kad se zavrsi koncert ja recimo dodjem da mu trazim autogram i on mi lupi samar i kaze ko si ti da meni trazis autogram? Ne verujem da je tako al samo sam hteo da kazem da to sviranje ne govori nista o tome kakva je osoba.

dweezil

Post by dweezil » 07 Sep 2008, 12:16

da ovo je dobra misao, zato je mene uvek i nerviralo kad javnost i mediji zameraju poznatim licnostima neke sitnice i mane koje inache imaju i svi ostali, ali jbg kao oni su poznati moraju da budu savrsheni ili bar po ukusu javnosti. Ipak je umetnost (muzika) ono gde su oni rekli sta imaju, ostalo je nebitno.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 07 Sep 2008, 12:57

ili Frank Zappa......njega jako cenim, jer kao i Vai jako "slobodno" razmislja po pitanju muzike i zivota....ali u onom dobrom smislu....

Santana

Post by Santana » 07 Sep 2008, 18:36

a za karlosa-on je kralj.u nekim intervjuima toliko covek svetlo i pozitivno razmislja-pravi vudstokovac-moj covek.
i kroz muziku uvek mozes da vidis deo kreatora.
zamisli ja ti pustim solo iz child in time i podelim ti blekmura santanu pejdza i meja kao opcije.znas o njima dosta kao o osobama,ne poznajes stilove sviranja i ne znas ko je odsvirao.zaokruzices tacnog 85%

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 08 Sep 2008, 16:41

samo sto cenim da je zappa bar duplo obrazovaniji od vaia... xD

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 09 Sep 2008, 10:22

Duane wrote:samo sto cenim da je zappa bar duplo obrazovaniji od vaia... xD
jbg. ovo ne kontam :) mozes malo da pojasnis? Mislis zbog toga cime se sve Zappa bavio u zivotu ili....?

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 09 Sep 2008, 11:54

pa meni zappa deluje kao vrlo svestan i prosvecen covek... a stiv vai mi nedeluje tako kako mi zappa deluje...

Critical
PedoBear

Post by Critical » 09 Sep 2008, 12:04

Hoces li reci jednom nesto sto ima smisla ,hahahahahahah :mrgreen:

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 09 Sep 2008, 16:26

Duane wrote:pa meni zappa deluje kao vrlo svestan i prosvecen covek... a stiv vai mi nedeluje tako kako mi zappa deluje...
Brate svaka cast za ovu recenicu...

Mene je Vlatko odusevio na razgovoru sa novinama...Prosto je covek skroman, nije mu glava u oblacima...
Meni je on sasvim ok.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 09 Sep 2008, 18:37

za vlatka se slazem 90200 procentno... kad je bio poslednji njegov koncert sa lebom i soli(nazalost vlatko je izbacen iz benda, ali to mu dodje kao kad bi Jimi Hendrix Experience izbacio onog njihovog gitaristu levaka... xD) u sava centru, bio intervju i vlatko je na fazon izlazio iz nekog pegliice-like vozila, vrlo skroman covek(za razliku od certain ljudi bryan adams koji se zale kako nemaju limuzinu do sale i kako je klima uredjaj bio los...)... gledao sam ga bas negde, prica o turneji po americi, a intervju daje dok sedi sa zenom i decom i odmara negde na zlatiboru, znaci vrlo skroman covek... xD

izvinjavam se gospodinu vaiu na onoj predjasnjoj recenici ... al ubi me bog ako skontam sta sam teo da kazem... zapravo se ni nesecam da sam to napisao al ae... xD

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 09 Sep 2008, 22:18

e da i Valtko....secam se pre par meseci kad je svirao u Zrenjaninu....ja sedim s nekim drustvom i on stoji ispred mene,i mi se tu dvoumimo da ga pitamo da se slika itd....i nravno ne pitamo ga,kao mislimo mozda je neka zvezda....kad 5 minuta posle neki lik sto ga znamo dolazi sav sretan, slika,autogram itd.... :cry:

blaze

Post by blaze » 10 Sep 2008, 15:38

Buckethead-a

friedman

Post by friedman » 10 Sep 2008, 15:40

^ Takodje. Gledao sam neke njegove nastupe na Youtube-u i stvarno ima strava odnos sa publikom (kralj deli igracke na koncertu!).

nenadnenad

Post by nenadnenad » 10 Sep 2008, 15:54

ne gledam nesto preterano intervjue i sto se tice vecine bendove ne znam kako se koji clan zove
al mi se svidjaju pevac i gitarista mars volte.
A najvise me nervira preseravanje muzicara u cribs, sto se tice kola, motora , i uredjenja kuce; zilion kvadrata , bazeni, sto kupatila, cetiri kuhinje itd.

Zappa mi deluje izrazito inteligentno i realno.
Sto se tice vai-a nisam gledao intervju nikada al se userem od muke kad vidim ventilator koji mu duva u kosu na bini, i upopotpunjava glam cock rock atmosferu.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 10 Sep 2008, 17:57

za zapu se slazem, cak mu ni recnik nije "rokerski" jbg izgleda da je presao u knjizevnost(for frdr info see sinisakeov kraljevski potpis, nemoj nikad da ga menjas xD)... nije kao ozi ozborn -> fak no jes fak fak der mast bi faking lajt fak it iz faking gud fak gitar fak fak fak...

Post Reply