Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Sta mislite o Van Gogh-u?
hahaha postujes van gogh..... vise postujem mog psa kad krene onako da mi jebe nogu hahahahahahaha
jolana wrote:hahaha postujes van gogh..... vise postujem mog psa kad krene onako da mi jebe nogu hahahahahahaha

jolana wrote:hahaha postujes van gogh..... vise postujem mog psa kad krene onako da mi jebe nogu hahahahahahaha

od njihovih pesama najviše mi se svidjaju klatno i kiselina
a tačno je da uživo čak i bolje zvuče nego na cd-u jednostavno "živo" sviraju
a tačno je da uživo čak i bolje zvuče nego na cd-u jednostavno "živo" sviraju
19.9.2008. Van Gogh - Bijeljina - Na Trgu

Last edited by dejankuki on 17 Sep 2008, 01:38, edited 1 time in total.
Reason: Ispravljeno, a onaj sledeci, obrisan
Reason: Ispravljeno, a onaj sledeci, obrisan
ruku na srce, jesu dobri uzivo, steta sto ih ne podnosim poslednjih deset godina:)
meni su bezveze.oni nisu rokenrol.nesto su kao neki punk pop rock foliranti.nista posebno.onaj pevac je jedna izvestaena figura i grupa se poistovecuje sa njim kad se pomenu zbog toga sto se toliko eksponira.
mnogo su se uklopili u ovo sranje novog doba i one mtv nagrade-daj covece pa to je totalno bezveze.
i nisu ko sto neki misle jedina srpska preostala rok grupa jer oni nisu nikad ni bili u rangu corbe i smaka pa ni kerbera sto se tice srpske scene.
mnogo su se uklopili u ovo sranje novog doba i one mtv nagrade-daj covece pa to je totalno bezveze.
i nisu ko sto neki misle jedina srpska preostala rok grupa jer oni nisu nikad ni bili u rangu corbe i smaka pa ni kerbera sto se tice srpske scene.
a zasto van gogh mora da bude rok n rol da bi bio dobar? neznam otkud sad sva ta odbojnost van goga... pa ok postali su mejnstrim pa sta... to znaci da su uspeli...
I meni je u pocetku bilo bez veze sve to, ali kasnija kada sam razmislio ukapirao sam i drago mi je sto je neko uspeo da od malo tvrdje muzike zaradi nesto!
Oni fakticki jesu rock bend, osim zadnjeg albuma, ali u glavnom im je muzika bazirana na toj osnovi...
Moje misljenje...
Oni fakticki jesu rock bend, osim zadnjeg albuma, ali u glavnom im je muzika bazirana na toj osnovi...
Moje misljenje...
ja imam sasvim druge razloge zasto ih ne gotivim:Duane wrote:a zasto van gogh mora da bude rok n rol da bi bio dobar? neznam otkud sad sva ta odbojnost van goga... pa ok postali su mejnstrim pa sta... to znaci da su uspeli...
-dosadili su mi - subjektivno, al ne moze covek protiv sebe
-nadobudni su
-nadobudni su
-nadobudni su
-djule je nadobudan

- Nyarlathotep
- MF veteran
meni oni nikad nisu bili dobri,
a sad su grdji nego ikad.
a sad su grdji nego ikad.
Kako da ih postujes kada im svaka svirka ide preko matrice. Kako je moguce da neko ko traje toliko dozvoljava sebi takve gluposti. Bio sam na 4-5 njihovih koncerata i svaki put bio razocaran. Cuje se gitara dok on rukama deli ritam sa publikom (ko li je svira)? U pesmi "opasan ples" jasno se cuje orao koji kresti, klavijature da ne pominjem...osim ako ih tonac uz put ne svira. Na svakoj svirci je tako. Mene je to totalno razocaralo.
To za gitaru i klavijature je stvarno smesno i sramotno ali sta fali sto ljudi pustaju matrice sa zvukom orla ili cega god?Max_Power wrote: Cuje se gitara dok on rukama deli ritam sa publikom (ko li je svira)? U pesmi "opasan ples" jasno se cuje orao koji kresti, klavijature da ne pominjem...

I Floydi su radili to pa ne vidim da im bilo ko prigovara.

pa 95% gitaroskih delova svira onaj tip sto ima les paula... jedino ako ga nisu sutnuli... nisam ih davno vidjao...
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Stvarno imaju ok stvari pa cak im je i poslednji album solidan! Ali mi jedna stvar nije jasna > solo gitaru na koncertima NIKAD ne svira Djule nego neki lik koji konstantno bezi od reflektora! Da li sam ja to istripovao ili.....