http://www.youtube.com/watch?v=aIcdvo0LKbE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Eeee... to i ja uvek kazem.dobar pevac je ono sto odvaja dobar bend od prosecnog
Hehe, nisi nagrdio ne brini, taj je to snimio nacirkan kao mama, jos je dobro i ispalodweezil wrote:meni je svirka manje vise ok, a vocal bi trebalo opet da se snimi. iskreno ne svidja mi se kako lik peva, dobar pevac je ono sto odvaja dobar bend od prosecnog. Ne samo tehnicke mogucnosti pevaca nekog nacin kako je otpevao i doziveo pesmu. Pevanje na srpskom je jako da kazem ponekad nezahvalna stvar. Zato vecina bendova koji pocinju i lice svi jedan na drugi.
Drago mi je da ti se svidja, to je nekakav pre-mix snimak, pa su nivoi neusaglaseni (pogotovu back gitare, kojih jedva da ima) ali se cuje ono sto treba, barem za analizu zarad produkcije. Svirali smo svuda po Srbiji prethodnih godina, najcesce sa Block Out-om ili Bjesovima, jer zanrovski slicimo po malo (valjdaiamdolly wrote:Veoma dobar tekst, kao i muzika. Pogodili ste tacno sta moje usi vole da cuju![]()
Pevaceva boja glasa je izvanredna, gitare odradile svoj posao, jedino bas malo slabije zvuci. Drago mi je sto neko u Srbiji pravi ovakvu vrstu muzike. No, ovo je samo moje misljenje, da ne bude zabune![]()
Jel ovaj bend svira gde gde uzivo???
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest