Šta vas nervira u muzičkim pravcima?
Re: Sta vas nervira u muzickim pravcima?
brate, pa ja sam celav i imam crne naocare i vozim auto, doduse nemam krst, prozore ponekad otvorim (volim da se vozim s otvorenim prozorima u principu) i odvalim ritam nereda, kad sam spor, odvalim pink flojd:)
Valjda shvatas na kakve sam nemastovite idiote mislio... ne odnosi se ovo na bas svakoga ko je celav i ima crne naocare i vozi sa otvorenim prozorima, vec na one "krimi-likove", "kriminalce", one magarce sto "ubijaju pogledom"... zbog kojih ja cesto razmisljam o granici i meri sadizma koji bih primenio na njihovim glavama.... i iako nisam okoreli sadista, sve sam sigurniji da ta granica ne postoji.
Nisam ni neki mentol koji samo ceka nekoga da mu se namrsti na ulici, jednostavno ne volim da budem svedok gluposti bas ovoliko cesto koliko zivim u Beogradu, zato razmisljam o skoroj selidbi odavde...
90' e godine proslog milenijuma su prosle pre 8 godina, po ovom Windows kalendaru.
Povraca mi se od budala koje nose zlatne lance preko majica, da "svi vide" kako je majmun platio 2-3 hiljade eura svoj zlatni, bukvalno pseci, lanac... a u dzepu ima 300 dinara za pivo na splavu ili za dva tiketa u kladionici, tamo i spava, bar 98% takvih, koje sam ja, u svom zivotu video.
Nisam ni neki mentol koji samo ceka nekoga da mu se namrsti na ulici, jednostavno ne volim da budem svedok gluposti bas ovoliko cesto koliko zivim u Beogradu, zato razmisljam o skoroj selidbi odavde...
90' e godine proslog milenijuma su prosle pre 8 godina, po ovom Windows kalendaru.
Povraca mi se od budala koje nose zlatne lance preko majica, da "svi vide" kako je majmun platio 2-3 hiljade eura svoj zlatni, bukvalno pseci, lanac... a u dzepu ima 300 dinara za pivo na splavu ili za dva tiketa u kladionici, tamo i spava, bar 98% takvih, koje sam ja, u svom zivotu video.
cim delis ljude na takav nacin to nesto nije uredu xD
covece, vidis li smajli na kraju mog posta?:)
- Orgasmatron
najvishe me nerviraju noviji melodic death i power metal bendovi koji koriste klavijature kao solo instrument i naravno power narikache i kastrato "mushkarichine"
Hahahahah,koja definicijapower narikache

evo da se i ja ubacim:
- nervira me tokio hotel (jel su to uopšte dečaci ili devojčice ili nešto izmedju???)
- nervira me kad vidim besmisleno i bezgranično mlataranje rukama nekog repera (iako nisam protivnik te muzike, često slušam)
- nervira me kad za nekog od estrade (tipa Lukas i kompanija) kažu "jao koja je on faca, što ima dobru pesmu, obožavam njegove/njene pesme" a pojma nemaju da je jedino - njihovo taj glupi vanjski izgled i EVENTUALNO glas koji im je bog greškom podario a pesme su im napisali naravno tekstopisci, muziku ti pevači sigurno nisu sami odradili tako da
- nervira me moj burazer kad čuje kod mene u kolima Iron Maiden pa kaže "ooo de si metalika, ajd pusti nešto naše" a pod to "naše" podrazumeva Karleušu, Milojka Kitića i ostale narkomane (dok on naprotiv kaže da su narkomani ovi sa dugom kosom i gitarom mada na kraju se opet sve svodi na isto jer narkomana ima svuda tako da smo obojica u pravu
)
- nervira me kad vidim klince (izmedju 15 i 18 godina) ovde u švajcarskoj u nekoj "domaćoj diskoteki" (sa okačenim kajlama i krstačama oko vrata koji vuku njihove glave prema podu i tako dovode do stava homosapiensa - savijeni kao kifla) kako drže flašu piva u ruci i zagrljeni u transu seku vene na pesmu "ej otkad sam se rodio..."
ima još mnogo stvari koje me nerviraju ali trenutno mi ovo pada na pamet
nisam sadista ali nekad mi dodje da ih sve okačim na žice izmedju dve bandere, uzmem vazdušnu pušku, 5 kutija dijabola, gajbu piva, ležaljku za plažu, prikačim napajanje i prekidač na žice za struju i iživljavam se dok mi traju dijabole i pivo a povremenu uključim prekidač i pustim 2000Watt da ih malo razbudi ako se uspavaju
- nervira me tokio hotel (jel su to uopšte dečaci ili devojčice ili nešto izmedju???)
- nervira me kad vidim besmisleno i bezgranično mlataranje rukama nekog repera (iako nisam protivnik te muzike, često slušam)
- nervira me kad za nekog od estrade (tipa Lukas i kompanija) kažu "jao koja je on faca, što ima dobru pesmu, obožavam njegove/njene pesme" a pojma nemaju da je jedino - njihovo taj glupi vanjski izgled i EVENTUALNO glas koji im je bog greškom podario a pesme su im napisali naravno tekstopisci, muziku ti pevači sigurno nisu sami odradili tako da

- nervira me moj burazer kad čuje kod mene u kolima Iron Maiden pa kaže "ooo de si metalika, ajd pusti nešto naše" a pod to "naše" podrazumeva Karleušu, Milojka Kitića i ostale narkomane (dok on naprotiv kaže da su narkomani ovi sa dugom kosom i gitarom mada na kraju se opet sve svodi na isto jer narkomana ima svuda tako da smo obojica u pravu

- nervira me kad vidim klince (izmedju 15 i 18 godina) ovde u švajcarskoj u nekoj "domaćoj diskoteki" (sa okačenim kajlama i krstačama oko vrata koji vuku njihove glave prema podu i tako dovode do stava homosapiensa - savijeni kao kifla) kako drže flašu piva u ruci i zagrljeni u transu seku vene na pesmu "ej otkad sam se rodio..."
ima još mnogo stvari koje me nerviraju ali trenutno mi ovo pada na pamet
nisam sadista ali nekad mi dodje da ih sve okačim na žice izmedju dve bandere, uzmem vazdušnu pušku, 5 kutija dijabola, gajbu piva, ležaljku za plažu, prikačim napajanje i prekidač na žice za struju i iživljavam se dok mi traju dijabole i pivo a povremenu uključim prekidač i pustim 2000Watt da ih malo razbudi ako se uspavaju
Kako posle ovoga gore napisanog mozes da kazes da NISI sadistaali nekad mi dodje da ih sve okačim na žice izmedju dve bandere, uzmem vazdušnu pušku, 5 kutija dijabola, gajbu piva, ležaljku za plažu, prikačim napajanje i prekidač na žice za struju i iživljavam se dok mi traju dijabole i pivo a povremenu uključim prekidač i pustim 2000Watt da ih malo razbudi ako se uspavaju

hehe, znao sam da ćeš da ubaciš nešto
pa nisam ja sadista po definiciji već običan čovek koji usled jakog kuvanja mozga izazvanim gore pomenutih pojava teži ka izletanju u sadizam hehe, al sam razvuk'o definiciju kao baba kore za pitu

pa nisam ja sadista po definiciji već običan čovek koji usled jakog kuvanja mozga izazvanim gore pomenutih pojava teži ka izletanju u sadizam hehe, al sam razvuk'o definiciju kao baba kore za pitu

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nervira me: Maltane cela EX YU pop scena, bosanski bendovi, mrzim Zabranjeno Pushenje i te bendove koji su u tom tripu.Ravnodusan sam prema mnogim rock bendovima iz EX YU: Azra, Smak, Leb i Sol, Osvajaci, Galija i sve to tako... to smo mozda slusali kad smo imali po 5 godina do polaska u cetvrti razred osnovne... MRZIM MRZIM MRZIM: Zeljka Samardzica (imao sam priliku jednom da ga napucam, u Kotoru ali sam lepo vaspitan, pa jbg), one sve Zeljkove, Harije, Ku**eve, palceve MACHO man scenu.
POBIO BIH BEZ GRIZE SAVESTI (razni sadisticki prikazi mi padnu na pamet cim ih pomenem): kompletnu muzicku scenu od pocetka devedesetih kod nas pa do dan danas (rock scena realno i ne postoji...pricam o onome sto je realnost kod nas - FOLK)...
Nervira me sto se tice inostranstva: sav moderni POP od Britni do Agiljere i onaj homoseksualac Justin Timberlejk koji peva ko da ima Majkl Jacksona u bulji pa ga steze... I mrzim recimo: SAV REP i HIP HOP. MRZIM SOUL MUZIKU, (sta to prestavlja???), R'N'B (... ne ritam and blues, nego one crnkinje sto zapevaju) Ne svidja mi se ni vecina metal muzike, morodori, vilenjaci i patuljci i bendovi koji pevaju o njima su mi idioti (daj, jel stvarno oni razmisljaju o tome ceo dan - ako da onda blago njima nemaju pametnija posla jer zive u zemljama u kojima mozes da zivis ceo zivot od socijalne pomoci i da te boli penis
)
Nervira me: poziranje, EMO, Linking Park, TOKIO HOTEL nikada nisam ni cuo ni video spot, ali me nerviraju, videh samo jednu fotku u novinama!!!
NAGLASIO BIH JOS JEDNU POJAVU: Nerviraju me svi ljudi koji te ubedjuju da ces kada budes stariji slusati mirniju muziku i uopste da ce te biti briga za muziku...Tipa: "ma vi se sad pankerisete i zaje***ate, a kad dodjete u moje godine (30) slusacete i vi nesto tipa Vlado Georgijev (koji me isto nervira do ja*a - jeb**e pa okruzen vrh ribama, pun kesha, najbolji studio u Srbiji, a pise pesme od kojih hanume proljevaju suze i patetika mu je srednje ime.l..MRSH BRE...).
I da na kraju: Satriani, Vai, Malmsteen i to... daj ljudi, pa jel niste dovoljno onanisali kad ste bili u pubertetu i nikoga ne zanima ko je brzi i ko moze da ispipa ceo vrat gitare u jednoj pesmi 20 puta...
E da: jos mi jedan covek kaze da voli i da mu je to "onako najbolje " iz pop branshe - GIBONI - pa preklacu ga!!!! (naravno nisam ja takav lik, malo sam se izivljavao)!!!

Nervira me sto se tice inostranstva: sav moderni POP od Britni do Agiljere i onaj homoseksualac Justin Timberlejk koji peva ko da ima Majkl Jacksona u bulji pa ga steze... I mrzim recimo: SAV REP i HIP HOP. MRZIM SOUL MUZIKU, (sta to prestavlja???), R'N'B (... ne ritam and blues, nego one crnkinje sto zapevaju) Ne svidja mi se ni vecina metal muzike, morodori, vilenjaci i patuljci i bendovi koji pevaju o njima su mi idioti (daj, jel stvarno oni razmisljaju o tome ceo dan - ako da onda blago njima nemaju pametnija posla jer zive u zemljama u kojima mozes da zivis ceo zivot od socijalne pomoci i da te boli penis

Nervira me: poziranje, EMO, Linking Park, TOKIO HOTEL nikada nisam ni cuo ni video spot, ali me nerviraju, videh samo jednu fotku u novinama!!!

I da na kraju: Satriani, Vai, Malmsteen i to... daj ljudi, pa jel niste dovoljno onanisali kad ste bili u pubertetu i nikoga ne zanima ko je brzi i ko moze da ispipa ceo vrat gitare u jednoj pesmi 20 puta...
E da: jos mi jedan covek kaze da voli i da mu je to "onako najbolje " iz pop branshe - GIBONI - pa preklacu ga!!!! (naravno nisam ja takav lik, malo sam se izivljavao)!!!

idi brej covek popljuvo si najace gitariste balkana... xD
evo vako, citam ova dva nemanjina posta i sve se nesto razmisljam da mu platimo sat vremena sa dve eeeekstra kurve odjednom, pa onda da ga pustimo da pise 

- DrGreenthumb
- MF veteran
Ne mogu da verujem da je neko stavio Vai-a i Malmsteena u istu recenicu, ocigledno ne zna o cemu pise... Eh, taj testosteron... Verovatno je i Paganini masturbator po tvom misljenju?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pazi ako je znaci varijanta biti cool i opusten ne izraziti se kako ti mislis da treba, onda ok, necete vise citati postove ala ta dva. Izvinjavam se na pretrpljenom smaranju...Doolio wrote:evo vako, citam ova dva nemanjina posta i sve se nesto razmisljam da mu platimo sat vremena sa dve eeeekstra kurve odjednom, pa onda da ga pustimo da pise
Pa ok, kontam da sam nekog uvredio, ali napominjem, to je moje subjektivno misljenje...ja ih ne volim i meni su svi oni isti...a klasicnu muziku postujem, ali iskreno je ne slusam...nije uostalom ni bitno...ionako sam navikao na prozivanje.DrGreenthumb wrote:Ne mogu da verujem da je neko stavio Vai-a i Malmsteena u istu recenicu, ocigledno ne zna o cemu pise... Eh, taj testosteron... Verovatno je i Paganini masturbator po tvom misljenju?