Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Sta mislite o Van Gogh-u?
ja njih nikad nisam shvatao kao alternativne, mislim, kod nas mu dodje svaki gitarski bend vise-manje alternativan:) jer kod nas je scena mala, pa nema mesta cak i za mejnstrimnije bendove sa rok podlogom, tako da mu kod nas mejnstrim u stvari dodje andergraund:) ali nisam nikad mogao da ih poredim sa recimo blokautom, uvek su mi bili, da kazem, dosta 'pitkiji' sto se toga tice. naravno, sad su 'najpitkiji' i deluju dosta neiskreno, mada, ako nista, deluju mi iskrenije od nevernih beba:)
I oni su pre bili skroz gotivni. Sad su nekako jadni...Doolio wrote:deluju mi iskrenije od nevernih beba:)
- Nyarlathotep
- MF veteran
meni su VG jos gori.
agresivni su i napadni, kao, recimo, Jelena Karleusa.
agresivni su i napadni, kao, recimo, Jelena Karleusa.
Neverne bebe su gore, onaj Djurdjevic je zajeb'o i Djuleta (kad je primitivni self-marketing u pitanju), sto je stvarno svojevrsni uspeh. 

Ispašće da je offfff, ali, kad već pomenuste Bebe, kako se zove (solo) gitarista iz Beba (nikako da mu upamtim ime) i gde je ranije svirao? 

brateee... randja... covek razbija, samo sto je u pogresnom bendu xD da je ostao pri bluzu ubio bi, ovako x(
- Nyarlathotep
- MF veteran
istina.sinisake wrote:Neverne bebe su gore, onaj Djurdjevic je zajeb'o i Djuleta (kad je primitivni self-marketing u pitanju), sto je stvarno svojevrsni uspeh.

Randja razbija, ali majko moja sto ga je tesko slusati kad svira stvari za sebe... uradi ovo ocimaDuane wrote:brateee... randja... covek razbija, samo sto je u pogresnom bendu xD da je ostao pri bluzu ubio bi, ovako x(

Sve najbolje o njemu i kao coveku i gitaristi, samo maaalooo umereniji da je, bio bi mi jedan od omiljenih, ovako mogu samo da ga svrstam u grupu gitarista gde su Vai i Satriani - fantasticni ali teski (dosadni) za slusati cesto...
ps. malo je off topic, pa se izvinjavam...
a van gogh ne bih komentarisao... neko voli da bude u sutki na "neko te ima" i da bude u prvim redovima sa klinkicama koje vriste i kojima je Djule idol od 6og razreda osnovne...
.. i to je lepo...
za mene su oni imali par dobrih stvari do recimo 2001-e ili tako negde - muzicki, a image njihov mi je kranje odvratan i - lepo je neko rekao napadan.
Re: Šta mislite o Van Gogh-u?
meni je van gog dobar do opasnog plesa... posle toga nista posebno...
EKV i Van Gogh su mogli da se porede do 94 i koju godinu dalje, a kasnije je Van Gogh krenuo nekim svojim putem a EKV prestao da postoji...
A da su promenili muziku i jesu, i ja koji sam bio fanatik Van Gogha sam vremenom ukapirao da je Ekatarina bila mnogo ozbiljnij bend i sad vise gotivim EKV nego Van Gogh 10000 puta...
A da su promenili muziku i jesu, i ja koji sam bio fanatik Van Gogha sam vremenom ukapirao da je Ekatarina bila mnogo ozbiljnij bend i sad vise gotivim EKV nego Van Gogh 10000 puta...
sinisake wrote:Neverne bebe su gore, onaj Djurdjevic je zajeb'o i Djuleta (kad je primitivni self-marketing u pitanju), sto je stvarno svojevrsni uspeh.
slazem se
toliki ego,sa toliko pateiticnom muzickom pozadinom...sta reci...
jos jedan dokaz da je skromnost najsarmantnija moguca covekova osobina
-
Nisu NIKADA mogli da se porede... Djule je malo dete za Milana... iako "mozda izgleda" da je Djule zeleo da nastavi Milanov put, bilo je to previse za njega, i ispadao je smesan...EKV i Van Gogh su mogli da se porede do 94 i koju godinu dalje, a kasnije je Van Gogh krenuo nekim svojim putem a EKV prestao da postoji...
Pesme su glupe, ne-inventivne... ok, mozda se nekom svidja... da ne komentarisem dalje.
Ali mu se mora odati priznanje... covek stvarno radi kao konj!!! On je stalno negde u stampi, na tvu, stalno neki novi spotovi, PR angazovanja... mozda nije napravio nista respektabilno, ali je ipak napravio nesto...
... evo, dobacuje mi ortak: "Napravio je pitu od go*ana"...

Slažem se s ortakom.