Pomoc oko kupovine djitre!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

DrGreenthumb
MF veteran

Re: Pomoc oko kupovine djitre!

Post by DrGreenthumb » 25 Sep 2008, 11:26

Predlog za strucnjake na polju Fendera: donesite mi Squier Japanca iz 80-ih, dacu Vam 2 MiM Fendera (ako nekog vredja pominjanje porekla, onda samo Fendera).
Toliko...

migor8

Post by migor8 » 25 Sep 2008, 19:26

johnny_b_good wrote:
migor8 wrote:Ja mislim da vi ne pricate o istoj gitari! :)
Mislim da si se zajebo
Proguglaj malo pa onda reci sta mislis! Decko nije pitao za pacificu nego za rgx a2,nisam neki strucnjak ali vidim da to nisu iste gitare. Pozzz... :)

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 25 Sep 2008, 20:20

Ja sam se slozio sa funkomatom oko pacifice.Opet si se zajebao :D

migor8

Post by migor8 » 25 Sep 2008, 22:13

johnny_b_good wrote:Ja sam se slozio sa funkomatom oko pacifice.Opet si se zajebao :D
Gari ti si bas uporan. Meni to nije ni bitno,decko je pitao za drugu gitaru a ti citiras post od 22. marta,malo bzvz.
Pozzzz.... :D

Highway One

Post by Highway One » 03 Oct 2008, 21:01

Ne shvatam u cemu je fora oko rasprave fenderovog porekla , svi daju odlican zuk
a kvalitet? to je nesto drugo , svi znaju da ce Made in USA uvek imati bolje drvo od Made in Mexico :grummel_2: , ali ebiga ,jacina drva ti nije velika razlika ako koristish gitaru za normalno sviranje , a ako koristish za skakanje ,udaranje, bacanje sa jom , pa onda je normalno da mexicanac nece da izdrzi :grummel_2: .Ali ne razumem zasto svi ljudi koje god pitam kazu da je meksikanac veslo koje ce da se polomi cim ga pipnesh , pa ebiga i meni je na mexicancu puko lak malo shto ga je lagano udarila oshtra glava bratovljevog ibaneza , pa mu nishta nije , i onako bi se svaka gitara vremenom izgrebala i ucukala . :lol:
U ostalom ova tema je prezvakana 1000000000.... puta i svaki put dodjemo do zakljuchka da je fender usa najbolji fender :roll:
pa ebiga i cena to dokazuje :)
Zar ne? :mrgreen:
@tema
Ebiga kod gitara tog ranga mozesh najbolje da poslushash savet strucnjaka (ima ih puno na forumu) , i da probash puno gitara dok ne nadjesh pravu

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 03 Oct 2008, 21:11

Highway One wrote:puta i svaki put dodjemo do zakljuchka da je fender usa najbolji fender :roll:
Ja sam ipak pristalica Japanskih modela iliti CIJ, svaki komad koji sam probao bio je savrseno uradjen, i odlicno je zvucao, sto nisam bas iskusio kod americkih Fender-a.
Highway one sam probao i zvucao mi je jako slicno MIM Fender-ima, stoga je poredjenje izmedju Amerikanca i Meksikanca krajnje glupo...

Highway One

Post by Highway One » 06 Oct 2008, 16:51

vbraca wrote:
Highway One wrote: Highway one sam probao i zvucao mi je jako slicno MIM Fender-ima, stoga je poredjenje izmedju Amerikanca i Meksikanca krajnje glupo...
Slazem se :)

xspaceman

Post by xspaceman » 06 Oct 2008, 19:19

Svaka pohvala za Japance i CIJ Fendere! Imao jednog CIJ Jazzmastera (a nadam se da cu do kraja god imati i drugog :))! Bolja varijanta nego MIM Fenderi samo ih nes to nema u zadnje vreme! :)

The Doors

Post by The Doors » 05 Nov 2008, 17:23

Pozz, vidim da svi ovde su za Pacerku ;)
Inace ja sam kupio Yamahu Pacificu C311S
Gitara je odlicna, i topli ti je preporucujem :mrgreen:

Post Reply