Šta mislite o EMO muzici?

Moderator: Trooper

Post Reply

Sta mislite o EMO muzici?

Long live the emo :mrgreen:
10
9%
Nemam misljenje :?
27
23%
Emo sucks!!! :evil:
80
68%

Total votes: 117

Critical
PedoBear

Re: Sta mislite o EMO muzici?

Post by Critical » 29 Sep 2008, 16:38

a ako cemo argumente tipa 'ja polazim od sebe', onda cu ja da kazem da mene zesce loze te emo ribe s crnom ravnom kosicom preko okica:))) jos kad krene da se uvija i da prica onako 'baogrdski', UF heheheeh:)
E vidis zaboravio sam da spomenem da mi ribe ne smetaju :mrgreen: :mrgreen:
sta da ti je najjaci ortak emo? jel bi ga ubio? (ne pricam tebi nego generalno).
Ne bih ali,dupe bi mu pomerao po ceo dan kao sto bi i on meni sto sam "metalac"...

I ne kazem ja da njih treba sve poubijati (dobro nisi ni rekao da sam to rekao,haaahahha) ali ono ,ne znam sad si me sjebo ,haahahaaha

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 29 Sep 2008, 16:42

ahahahahahahah:)
pazi, ma koliko riba bila u fazonu joj joj al sam moderna i urbana, svaka riba oce muskarca, tako da sta ces bolje, gomila emo riba koje bleje sa svojim emo drugarima i dosadjuju se, onda dodjemo mi jebaci, lupimo par cvrga i eto, vidis, samo treba razmisljati u pravom smeru :mrgreen:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 29 Sep 2008, 16:46

gomila emo riba koje bleje sa svojim emo drugarima i dosadjuju se, onda dodjemo mi jebaci, lupimo par cvrga i eto, vidis, samo treba razmisljati u pravom smeru
hahahahaahahahahahahaahahh,ali pazi MI JEBACI,haahhahahhahha

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 29 Sep 2008, 18:14

onda dodjemo mi jebaci, lupimo par cvrga
e Doolio moracu ovo da isprobam uskoro :D

bo!

Post by bo! » 05 Oct 2008, 22:49

Ne znam u cemu je poenta njihovog postojanja!!!Ionako su svi depresivn pacenici i hoce da se ubiju...pa nek se vec jednom svi poubijaju i rijesimo se i te gamadi :D

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 06 Oct 2008, 13:00

бејах у италије па нисам могао да пишем...
елем мрзи ме да читам постове и све то, дулио брате минли колки су ти постови...
Поента свега је емо је геј, анти емо кру и тако то

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 07 Oct 2008, 15:20

Sta je emo muzika?
Ako nesto ne podnosim, to su pederi i ako nesto ne volim, to je kad ljudi zale sebe i rade stvari samo kako bi ih drugi zalili.
Sto su oni zapravo tuzni?

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 07 Oct 2008, 19:53

tuzni su jer su troo... 8)

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 07 Oct 2008, 22:26

Pffff ahahahahahahahaha! Troo? Mislis troolavi? Hahahahahahaha! Ja se izvinjavam, morao sam, bilo je jace od mene. :lol:
Ima onih koji se samo oblace kao emosi, a oni su recimo OK. Ali pravi "cutting my veins" emosi... Samo jedna poruka:
Image

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 07 Oct 2008, 23:06

funkomat:
brate, izdvoj sedam minuta i procitaj moj veliki post, kasce ti se samo:)

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 08 Oct 2008, 00:16

Pa pazi kontam ja sta se sve teoretski podrazumeva pod emo muzikom ali opet npr. neces videti emica na Block Out koncertu a kud ces depresivnije/emotivnije od toga? :D
Ili Pink Floyd...

Mozda sam i ja emo?! :shocked3:
:D

Svaki 2. emic kog vidim ima tokio hotel majicu...
Jednostavno ne mogu ozbiljno da gledam na coveka od 20 god za kog ne znam da li je musko il zensko koji pola dana provede na svom crno-rozom myspace-u.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2008, 16:43

pa da, ali block out nema veze sa emo muzikom ni po kojoj nomenklaturi, sto govori da nisi lepo procito ono sto sam ja prosro:)

a za ovo drugo, nemam pojma, tokio hotel opet ne spada u emo muziku nikako, tako da izgleda da ta danasnja emo kultura nema veze sa emo muzikom u sustini. nemam pojma. ja jedino znam sta je emo muzika i znam da tu ima i dobrih bendova, posto mene licno bole patka dal se neki bend vodi kao emo, etno, metal ili sta god, ako mi se dopada njihova muzika. e sad, sto se tice ovog poslednjeg, ne znam, ja sam od tih 20 emoa koje sam video u celom zivotu svom, video mozda tri lika da imaju 20 godina, ovo ostalo su bili klinci bas...

Kole man

Post by Kole man » 04 Nov 2008, 23:37

Meni licno ne smeta toliko taj emo fazon koliko mi smeta emo muzika,koja je realno uzasna i odvratna.Nek emosi rade sta zele i nek mi svi muvamo emo ribe i slusamo metal i sve je super i nema razloga za nerviranje i svadju :lol:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 05 Nov 2008, 02:36

Ma smesni su ti EMO likovi, mada ima zaista dobrih bendova koji se kao smatraju za EMO,a ustvari nisu, ali vecina onih koji jesu EMO kao MY CHEMICAL ROMANCE i FUNERAL FOR A FRIEND i slicni, meni su sranje. ...
A sto se tice tog njihovog tripa...secenje vena i te price i kao svi me mrze, ja sam previse osetljiv za ovaj svet...to je sve nastalo jer...neko im je ukrao peretonicu sa srcima ili medvedicima (Weenie the POO :D :D :D ) kad su bili deca. Mada te ribe stvarno ok izgledaju..treba im dati podrshku da placu po ceo dan....manje ce piskiti. Treba cuvati vodu, slabe nam prirodni resursi......ugasite i svetlo jer je struja takodje na izmaku......hahahahaha :D

Kole man

Post by Kole man » 05 Nov 2008, 13:24

nemanjavelimirovic wrote:Ma smesni su ti EMO likovi, mada ima zaista dobrih bendova koji se kao smatraju za EMO,a ustvari nisu, ali vecina onih koji jesu EMO kao MY CHEMICAL ROMANCE i FUNERAL FOR A FRIEND i slicni, meni su sranje. ...
A sto se tice tog njihovog tripa...secenje vena i te price i kao svi me mrze, ja sam previse osetljiv za ovaj svet...to je sve nastalo jer...neko im je ukrao peretonicu sa srcima ili medvedicima (Weenie the POO :D :D :D ) kad su bili deca. Mada te ribe stvarno ok izgledaju..treba im dati podrshku da placu po ceo dan....manje ce piskiti. Treba cuvati vodu, slabe nam prirodni resursi......ugasite i svetlo jer je struja takodje na izmaku......hahahahaha :D
pazi ne mozes nikad da generalizujes tako,nije svaki emos tuzan i sece vene,znam par emosa koji su dobri likovi i znam par njih koji su losi.To ti je isto ko kad bi rekao da svaki metalac bleji na kalishu i pije previse ili da svaki rastaman duva...

Post Reply