Moderator: zolideathmetal
Najteze sa kojima sam do sad svirao. Salim se ja malo, mozda ce ti za pocetak ipak biti preteske. Ono 5A su standard. Uzmi njih, pa vidi odatle sta ti vise odgovara.drum wrote:Aaaa, a jesu li puno teske???, ne mogu da sviram tako
Zavisi kakav ti je par zapao. Meni nikad nisu trajale duze od mesec i po, ali su mi zato Metal trajale jace od 3 meseca (trajala bi i duze da nisam divljao), Rock 3 nedelje, a sve je isto drvo. Kad birate palice gledajte da je drvo sareno (da se vide godovi), a ne jednobojno.Orgasmatron wrote:Vrlo verovatno lupash kao drvosecha, meni se BUDDY RICH palice tek pre neki dan na probi izlomile a verno su me sluzile 9 meseci
Ovaaaaj.....pa svaki udarac se i izvodi "iz zglobova". Kako si, bre, uopšte svirao ranije ako si sada "usavršio sviranje iz zglobova" ?Orgasmatron wrote:, ja od kad sam usavrshio lupanje zglobovima a ne celom rukom kao magarac iz rammstein-a palice mi traju duze nego obichno a groove isti
Pa kakvi su vam to jam session-i na kojima "nestaju" paliceDerrick wrote:Meni su metlice "nestale" ne jednom od jam session-a... Pojma nemam kako se to dogodilo...
Inače, da, koristim ih za jazz (kada ga sviram). Mada, to što si spomeuo, Vic Firth metlice (bele sa crvenim slovima) su dosta tvrde, a ove Steve Smith Signature mi se čine kao jako dobre...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests