Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDuane wrote:Fender! salim se xD
ibanez, moram reci da me Raxov RG ubedio da je ibanez odlicna gitara...
Pa mozda je to i istiana...XtrmntR wrote:Ja vise ne znam ko je ovde prvi poceo dolaziti pijan na forum (mozda RAX?:D sala ), nemojte da zahtevamo da pri svakom logovanju vrsimo alkotest.
U rukama Mandusica Vuka....vrat za shredding upravo i MORA biti tanak i sirok
Ja sam na taj mislio...Chord-Master wrote: A drugi je Iron Maiden Signature Stratocaster sa crtezom glave Eddie-a (celavog, kao na omotu albuma Piece of Mind), ne znam tacno koliko ih je izaslo, ali bili su prilicno limited, medjutim to je upravo ovo:mislim_stvarno wrote:samo nosi ime i estetski podseca
Murray, koliko znam, vec godinama, apsolutno uvek svira strata (ranije je imao i Les Paul-a, sto se vidi na stranicama omota albuma Powerslave). Jannick je, isto koliko znam, u Mejdenima svirao samo strata, on je i dosao u grupu u vreme kada su ove dvojica vec uveliko svirali samo stratove.sub_zer0 wrote:Sto se tice Maiden-a Janick uvek svira strata. Modifikovanog. Marej i Smit uglavnom sviraju nesto sto lici na strata. Na headstock-u pise nesto, cini mi se Jackson, pitam se sta bi to moglo da bude
Da.. da, stoji to za Mandusica Vuka, nego to je bio odgovor na onaj komenatar.sub_zer0 wrote:U rukama Mandusica Vuka....vrat za shredding upravo i MORA biti tanak i sirok
Sto se tice Maiden-a Janick uvek svira strata. Modifikovanog. Marej i Smit uglavnom sviraju nesto sto lici na strata. Na headstock-u pise nesto, cini mi se Jackson, pitam se sta bi to moglo da bude
Kako ne kapiras? Pa nikakve, u pitanju je konstruktivni off-topicXtrmntR wrote:Mada, ja sad ne kapiram kakve veze imaju maideni sa ovom temom?
VeovatnoXtrmntR wrote:Koliko ce se ovde gluposti procitati, to je strasno...
@Highway One,
vrat za shredding upravo i mora biti tanak i sirok, sto u ibaneza i jeste. Ti si malo pobrkao loncice.
Ja vise ne znam ko je ovde prvi poceo dolaziti pijan na forum (mozda RAX?:D sala ), nemojte da zahtevamo da pri svakom logovanju vrsimo alkotest.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest