p.s. voleo bih da cujem hejtere sta imaju da kazu...
Vaša Mišljenja O Bendu "Kerber"?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Vaša Mišljenja O Bendu "Kerber"?
Ono,aj` da cujemo misljenja...
meni,iskreno najomiljenji bend (pored Toto-a), bio sam na par njihovih koncerata i mislim da su naprosto fenomenalni!!! Jedan od retkih bendova gde su samo pevac i gitarista dovoljni da naprave haos,bez ostatka... a o Galu je suvisno i govoriti - to je sigurno najbolji pevac u istoriji EX-YU rocka....
Re: Kerber
Ne verujem da ce se naci hejter koji ima nesto lose o njima da kaze.
Po mom misljenju, sigurno jedan od 3 najbolja ex-yu benda. Mozda i najbolji.
Po mom misljenju, sigurno jedan od 3 najbolja ex-yu benda. Mozda i najbolji.
Jedan od gorih bendova u poznatom svemiru.
Ne znam sta mi je smesnije/losije: tupavi tekstovi, pateticna muzika, ili Galetovo pevanje ili frizura (tu sam u posebno velikoj nedoumici).
Nemojte pogresno da me sVatite, nisam ja nikaki hejter (el sam dobro napiso?) ali Kerber je stvarno...
Ne znam sta mi je smesnije/losije: tupavi tekstovi, pateticna muzika, ili Galetovo pevanje ili frizura (tu sam u posebno velikoj nedoumici).
Nemojte pogresno da me sVatite, nisam ja nikaki hejter (el sam dobro napiso?) ali Kerber je stvarno...
Respect za misljenje. 
Za frizuru se slazem
Ja nisam neki fan ex-yu rocka (cak sta vise ne volim ga) ali Kerber mi se iz nekog cudnog razloga svidja
Za frizuru se slazem
Ja nisam neki fan ex-yu rocka (cak sta vise ne volim ga) ali Kerber mi se iz nekog cudnog razloga svidja
- mislim_stvarno
Pa, ne slazem se u nekim stvarima;sinisake wrote:Jedan od gorih bendova u poznatom svemiru.
Ne znam sta mi je smesnije/losije: tupavi tekstovi, pateticna muzika, ili Galetovo pevanje ili frizura (tu sam u posebno velikoj nedoumici).![]()
Mislim da su textovi pateticni, da je muzika dosadna, i da je frizura uzasna...
Pevanje mi se jako svidja....
I pored svega ovoga, ovo mi je jedan od omiljenih bendova;
Pateticni textovi su u nekim emotivnim stanjima veoma odgovarajuci, a neki imaju veliku tezinu...
Re: Vaša Mišljenja O Bendu "Kerber"?
Kratkoi jasno! 
meni nista posebno... ime mi je nekako repulsivno te sam izbegao neko temeljno slusanje ove grupe, al ono... kao...
Postoje bendovi koje odavno ne slusam ili pustim s' vremena na vreme neku pesmu ali cije pesme obozavam da sviruckam u parku .Jedan od njih je Kerber.Verovatno ne bih otisao na svirku ni da sviraju u komsiluku ako upad nije free ali postujem njihov rad.
Tekstovi-vecina jeste pateticna ali dobri su.Da imaju i glupe tekstove,imaju.
Muzika-ispod prvog,plitkog, sloja nalazi se jos jedan strasno bogat.
Galetova frizura je najnebitnija stvar .Ima sjajan glas .Mislim da je mogao i vise od onog sto je uradio i ovog sto danas radi.
Omiljene pesme Mezimac i ,valjda se zove tako, Raskrsce.
Ono sto danas ubacim povremeno na play list akusticni koncert za NS plus .Ratne igre imaju vecu energiju u akusticnoj nego u el. verziji
Tekstovi-vecina jeste pateticna ali dobri su.Da imaju i glupe tekstove,imaju.
Muzika-ispod prvog,plitkog, sloja nalazi se jos jedan strasno bogat.
Galetova frizura je najnebitnija stvar .Ima sjajan glas .Mislim da je mogao i vise od onog sto je uradio i ovog sto danas radi.
Omiljene pesme Mezimac i ,valjda se zove tako, Raskrsce.
Ono sto danas ubacim povremeno na play list akusticni koncert za NS plus .Ratne igre imaju vecu energiju u akusticnoj nego u el. verziji
- sirac-šunka
- vragolan
Upisujem se u hejtere! 
- Rocket Roll
Preferirao sam "Pilote", još uvek ih preferiram.
Stvarno, zar "Piloti" nisu veliki neotkriveni (ili "veliki zaboravljeni", kako volite) bend beogradskog zvuka?
"Ne veruj u idole", "Kao ptica na mom dlanu", "Kada sanjamo", "Zaboravljeni"... dobro, stihovi kako-tako, ali aranžmani, pa Kikijev vokal! Da smo Francuzi, zvali bismo ga šansonjer.
Stvarno, zar "Piloti" nisu veliki neotkriveni (ili "veliki zaboravljeni", kako volite) bend beogradskog zvuka?
"Ne veruj u idole", "Kao ptica na mom dlanu", "Kada sanjamo", "Zaboravljeni"... dobro, stihovi kako-tako, ali aranžmani, pa Kikijev vokal! Da smo Francuzi, zvali bismo ga šansonjer.
" ...nek sada ratne igre prestanu, jer vise niceg nema u meni, u tebi..." buhahaha
a ja bi uz Kerber dodao i Galiju,
Dajte ljudi
Ne moze svaka grupa da ima tekstove kao Block Out,moja omiljena domaca grupa. 
Maamaaaaaaaaaa tataaaaaaaa vraticuuuuuuuuuuu se jaaaaaaaaa... 
- mislim_stvarno
Dajte ljudi, stvarno, ok textovi su glupi u nekim situacijama, ali i dalje ima neke textove bolje od SMAK-a ( ja mislim da je mrtva trka ko ima gluplje textove) npr, pa mnogo ljudi, sa ovog foruma, i pored toga voli smak...