Najbolja Gibson Les Paul Kopija?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Najbolja Gibson Les Paul Kopija?
hvala, hvala,
ne bih polovno, a stratokaster mi je u ovom trenutku nedostizan. ne zanovetam, nego ne znam a hocu kao nesto. za jevtinije (500evra) sam cuo za yamahe, vintage i poneki ibanez. ne patim za imenom, vise mi je stalo da je korektno uradjeno a ne kao sada: guli se lak, civije se klimaju, potenciometri ne rade.
ne bih polovno, a stratokaster mi je u ovom trenutku nedostizan. ne zanovetam, nego ne znam a hocu kao nesto. za jevtinije (500evra) sam cuo za yamahe, vintage i poneki ibanez. ne patim za imenom, vise mi je stalo da je korektno uradjeno a ne kao sada: guli se lak, civije se klimaju, potenciometri ne rade.
Pa stratokaster samo mexikanac je oko 500e nov!!!
hvala,
a pitanje je gde ima da se kupi, mislim u srbiji!
a pitanje je gde ima da se kupi, mislim u srbiji!
imas u mitrosu i to na tone... i u ns i u bg...
u nisu je u Lyrastyle moze meksikanac za oko 39000 oni hoce da spuste cenu
- Highway One
ja sam u mitrosu kupio meskikanca za 43000 
Ima ih tamo na tone ....(kaki ocesh)(ja izabrao crveni zato shto me na zalost brat naterao
(ali ima super zvuk))
E , da ima i u Nishu u liri dosta dobrih gitara (i dendera naravno)

Ima ih tamo na tone ....(kaki ocesh)(ja izabrao crveni zato shto me na zalost brat naterao

E , da ima i u Nishu u liri dosta dobrih gitara (i dendera naravno)
-
Covece...
Epiphone LesPaul '56. GoldTop!!! Izgleda neverovatno, svira ko zmaj... tip kod kog sam je video prvi put ima 4 Gibsona, od toga 2 LesPaula, i kaze da je ovaj Epi nesto najbolje (for the bucks) sto je ikada video! Problem je naci ga, indeed... ali ga i ja jurim, tako da...
...ko prvi devojci...

Epiphone LesPaul '56. GoldTop!!! Izgleda neverovatno, svira ko zmaj... tip kod kog sam je video prvi put ima 4 Gibsona, od toga 2 LesPaula, i kaze da je ovaj Epi nesto najbolje (for the bucks) sto je ikada video! Problem je naci ga, indeed... ali ga i ja jurim, tako da...
...ko prvi devojci...

pa vidi buraz to izgleda extra samo garantujem da premasuje moj budzet, a ako ne..... JA CU PRVI BUHAHAHAHAHAKirilStipsa wrote:Covece...
...ko prvi devojci...

Ja cu kupiti chim budem imao pare, kao backup gitaru, jednu Peavey kopiju Les Paul-a koju imaju u Artist-u. Crna sa zlatnim hardverom, nekih 26800 je, ali ubija za te pare, meni se mnogo dopala gitara, kvalitet izrade i magneti su vrh.
Eto jedne kopije za male pare, pa ko nema 500 ili vishe evra neka pogleda ovo.
Eto jedne kopije za male pare, pa ko nema 500 ili vishe evra neka pogleda ovo.
Ja sam kupio ovakvog Hamera......
jednom cu se otvoriti i za prave Duncane.....
na njemu su Hamer by Duncan.......

jednom cu se otvoriti i za prave Duncane.....
na njemu su Hamer by Duncan.......

Da nije cuo ko za "Eros mark II", kopiju les paula...?
Japanske proizvodnje, pokazale su se kao solidne...
Japanske proizvodnje, pokazale su se kao solidne...
ESP ima dobre LP gitare, ali nisu bash jeftini.
http://www.espguitars.com/guitars_ec.html
http://www.espguitars.com/guitars_deluxe-ec.html
pre nekoliko meseci sam gledao ove gitare kod nas, imali su EC-50 i EC-1000 (poslednje na oba linka)
ova prva EC-50 je kod nas bila oko 350e al mi se nesto nije svidela preterano, a ova druga (EC-1000) je bila skoro 1000e ali je zato odlichna. Da sam imao (i ako budem ikada imao) 1000e u dzepu uzeo bih je na keca.
Najvishe mi se svidelo shto imaju 24 praga shto do sada nisam vidjao na LP kopijama
http://www.espguitars.com/guitars_ec.html
http://www.espguitars.com/guitars_deluxe-ec.html
pre nekoliko meseci sam gledao ove gitare kod nas, imali su EC-50 i EC-1000 (poslednje na oba linka)
ova prva EC-50 je kod nas bila oko 350e al mi se nesto nije svidela preterano, a ova druga (EC-1000) je bila skoro 1000e ali je zato odlichna. Da sam imao (i ako budem ikada imao) 1000e u dzepu uzeo bih je na keca.
Najvishe mi se svidelo shto imaju 24 praga shto do sada nisam vidjao na LP kopijama

- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
Do sad sam imao mnoge kopije Les Paula: Epiphone, Vantage, Vintage, Apollo i dr.
Skoro sam uzeo jednog matorog Ibanez les paul, i oborio me je s nogu.
Pored Gibsona SG-a kog sam takodje skoro kupio, ovaj Ibdza u opste nema zasto da se stidi.
Ti Ibanezi su se proizvodili do 77. god i tesko ih je naci, ali ako naletite na tako nesto, probajte i videcete sta je najveca kopija Gibsona.
Skoro sam uzeo jednog matorog Ibanez les paul, i oborio me je s nogu.
Pored Gibsona SG-a kog sam takodje skoro kupio, ovaj Ibdza u opste nema zasto da se stidi.
Ti Ibanezi su se proizvodili do 77. god i tesko ih je naci, ali ako naletite na tako nesto, probajte i videcete sta je najveca kopija Gibsona.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Mickey moze malo vise o tom SG-u? 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Potvrdjujem!!! Bolje os svakog Epiphone-a. A taj gore GoldTop jeste najbolje sto se moze pazariti u aktuelnoj ponudi EPI-ja...Probao i stvarno je lep zvuk...IMA CLEAN!MICKEY wrote: probajte i videcete sta je najveca kopija Gibsona.