...gotivim ih
Vaša Mišljenja O Bendu "Kerber"?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- pipistrello
Re: Vaša Mišljenja O Bendu "Kerber"?
imaju lepe romanticne pesmice
...gotivim ih
...gotivim ih
- sirac-šunka
- vragolan
U bre Pipi, bila si minogo simpaticnija dok si slusala Slipknot 
- pipistrello
ma nisam htela da kazem da ih slusam...ali jos dok sam bila u pelenama...pustali su mi njih...moji vole da ih slusaju pa sam i ja emotivno vezana za njih
- sirac-šunka
- vragolan
Ne znam ja...
Inace, sasvim slucajno poznajem njihovog bubnjara i vec sam ga zvao da te upisu u njihov fan klub. Ako ti se ne dopada pod Pipistrello, javi se na vremem da izmene...
Inace, sasvim slucajno poznajem njihovog bubnjara i vec sam ga zvao da te upisu u njihov fan klub. Ako ti se ne dopada pod Pipistrello, javi se na vremem da izmene...
Bio jednom jedan sastav Europe koji je bio kao heavy metal za ljubitelje "Eurovizije", i onda neki Gale skontao da ce da bude Europe mesto Europea i snimi pesmu "Ratne Igre" i svi mu poveruju i bace Commodore 64 kroz prozor i kupe Casio sat sa digitronom da sviraju nam omiljenu Kerberovu himnu 80-tih; I postoji li nesto prizemnije od koriscenja necije tragedije za sopstvenu promociju; Kao Alexandra Sladjana Milosevic sa svoje divne kolekcije "Balads" (nije greska, stvarno se tako zove u izdanju PGP RTS) izbacuje singl "Dosta suza(no more tears)" u to tuzno vreme; Za..bite Marilyn Mansona kad imate Galeta i Kerber
A i frizura zahteva zasebnu temu

kakva fotka! ja bi foto tapetu napravio od nje!

- mislim_stvarno
Kakva kolekcija likova....

- Rocket Roll
90's Hetfield, dude.

haha onaj desno do pevacha je Sosa, valjda su ga tako nesto zvali, basista, on je lik imao neku frku sa opekotinama koliko se secam sad ne znam dal na stageu ili ovako. A ona frizurica se valjda zvala "Halidovka", bar smo je mi tako zvali.
A ti Rocket nadji nekog idola iz alternativnih voda sa takvom frizuricom a ne Hetfielda. Pa ni Jesus and Mary Chain nisu daleko po ufrckanosti.
A ti Rocket nadji nekog idola iz alternativnih voda sa takvom frizuricom a ne Hetfielda. Pa ni Jesus and Mary Chain nisu daleko po ufrckanosti.

metallica 2008,DUDE...
toliko o "ja sam opasni Djejms,przim trash metal,zivim od svirke k`o i svi metalci i duvam lepak,ja mudo,ja sarma"
@Z*Z*Z
ti ovo za Kerber znas iz pouzdanih izvora,a?
Pa osim Kirka svi bi mogli da prodju ko normalni ljudi, ali ovo:

ovo je jezivo.

ovo je jezivo.
- mislim_stvarno
Ma daj covece, basista izgleda kao obrijani (na ovoj slici je malo zarastao) majmun...sinisake wrote:Pa osim Kirka svi bi mogli da prodju ko normalni ljudi
-
nenadnenad
Mislim da sam vise nego jednom blago zaprepastio neke rokere kad sam im reko da ne znam nijednu pesmu od kerbera...
evo sad nakon slusanja preporucenih hitova na youtube-u shvatam da nisam nista bitno propustio..
Jebes frizure i oblacenje, svaka generacija ima svojih ispada - there is neither good nor bad but thinking makes it so.
Muzika je sladunjavo pateticna u nekim pesmama, al ni to nije novost prva...isto ko plavi orkestar , prljavo kazaliste...
evo sad nakon slusanja preporucenih hitova na youtube-u shvatam da nisam nista bitno propustio..
Jebes frizure i oblacenje, svaka generacija ima svojih ispada - there is neither good nor bad but thinking makes it so.
Muzika je sladunjavo pateticna u nekim pesmama, al ni to nije novost prva...isto ko plavi orkestar , prljavo kazaliste...
eh sad, pa plavi orkestar i kazaliste ne da veze nemaju jedan s drugim nego ono nikako:)
- Nyarlathotep
- MF veteran
ja vise gotivim Kerber od Metlice, iako sam Metlicu nekad zakleto slusao, a Kerber nisam nikada, niti cu. vise gotivim simpaticne retarde, nego nadobudne majmune.