Upis U Muzičku Školu

angel_of_light

Post by angel_of_light » 04 Oct 2007, 21:55

i ja sam prezadovoljna svojom profesorkom :) ima odlican pristup i stvarno je profesionalac u svom poslu :)

Mrs_Torture

Re: Upis u muzicku skolu

Post by Mrs_Torture » 28 Oct 2008, 22:26

eee daaa ja sam samo htela da se nakon godinu dana ,setivshi se ovog foruma, zahvalim ovim savetima i svima koji se trude da pruzhe ovako podrobne informacije o muzici i pevanju ..
ove godine zavrshavam nizhu solo pevanja i prezadovoljna sam, sve ide odlichno i smatram da se ostvarujem u tome i da napokon krecem da ulazim u jednu sferu zhivota u kojem cu se baviti onim shto najvishe volim.ne mogu reci da je pevanje lako i savetujem svima koji krecu da ga upishu da tome pristupe jako ozbiljno ako zhele da vide rezultate! =)
posebno se zahvaljujem tenebri po drugi put =) hvala hvala hvala na svim savetima koje sam prochitala, te iste sam uspela da primenim =D

milosch

Re: Upis u muzicku skolu

Post by milosch » 30 Oct 2008, 15:28

Mrs_Torture wrote:eee daaa ja sam samo htela da se nakon godinu dana ,setivshi se ovog foruma, zahvalim ovim savetima i svima koji se trude da pruzhe ovako podrobne informacije o muzici i pevanju ..
ove godine zavrshavam nizhu solo pevanja i prezadovoljna sam, sve ide odlichno i smatram da se ostvarujem u tome i da napokon krecem da ulazim u jednu sferu zhivota u kojem cu se baviti onim shto najvishe volim.ne mogu reci da je pevanje lako i savetujem svima koji krecu da ga upishu da tome pristupe jako ozbiljno ako zhele da vide rezultate! =)
posebno se zahvaljujem tenebri po drugi put =) hvala hvala hvala na svim savetima koje sam prochitala, te iste sam uspela da primenim =D
Ej, dobra prilika da te pitam ovo posto upravo zavrsavas nizu muzicku, da li si (verovatno jesi :D ) i koliko ( :D ako jesi :D ) povecala svoj raspon glasa od prvobitnog stanja (kada si kretala u muzicku) do danas i da te zamolim da malo uporedis svoj glas pre upisivanja muzicke i tvoje danasnje vokalne sposobnosti pa da mi kazes koliko si uznapredovala po tvom misljenju? Znam da svi u ovom delu doruma govore o tome kako je niza muzicka prava stvar, i daleko od toga da ja u to ne verujem nego sam zeleo da sagledam jedan primer napredovanja na konkretnom primeru (ona fora "pre"i "posle" :lol: )

Post Reply