Guns 'n' Roses,sada i nekad...?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
jcm 800

Re: Guns 'n' Roses,sada i nekad...?

Post by jcm 800 » 03 Sep 2008, 15:20

Ne slusham ih nesto mnogo cesto...Zapravo, slusam ih vrlo rijetko...

Ali... kad god pokusham da napravim nesto poput "mojih top 10 rock albuma" na njemu nadjem napisano Appetite for Destruction...i to u gornjoj polovini liste.
Iskreno, mislim da to odista jeste jedan od najboljih rock albuma IKAD...Takva energija, takva strast, takva muzika...taj zvuk...ta atmosfera...dekadencija i strast...sex drugs and rocknroll..neponovljivo!
Nema loshe pjesme...uhvati te i onda te drzi nekih 50 i nesto minuta...Esencija rocka!
Hot,hot, hot! Ne znam kako drugacije da opisem svoju prvu asocijaciju na taj album...
(Uzgred, (ovo vrlo intimno)...mislim da je ovo jedan od onih albuma uz koje pada najbolji sex...ko nije probao neka provjeri :D ...)

UYI 1 i 2 nisu loshi albumi , stavise sasvim su dobri...ali su daleko od legendarnih.

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 04 Sep 2008, 06:26

stari guns-i u sa ONOM postavom su neprevazidjeni, ovo novo djubre jedino shto ima mnogo besnu i nadrkanu produkciju i to je to, nema slushljivih pesama koje ti se urezu u pamcenje nakon prvog slushanja, jednostavno NEMA NISHTA, ZNACHI DJUBRE

fill

Post by fill » 31 Oct 2008, 16:09

I ja se slazem da ovo sto sad radi axel cisti ocajnicki pokusaji da zaradi koji dolar. od kad su posli duff slash izzy prestao je da postoji pravi guns n roses :cry: sada ljudi slusaj Axela zbog starih pjesama onoga sto je radjeno do 96 kad je stara ekipa bila tu . a velvet revolvers oni mi se nesvidjaju tacnije pjevac dok su duff i slash instituciuje njih dvoicu ne mozes da ne volis ko god je slusao imalo gunse VOLIO BI DA SE PONOVO SASTANU I DA DOJU NA JAZ :D

kurtrose

Post by kurtrose » 01 Nov 2008, 02:35

Slazem se sa drugarom Fill-om, mada ne mislim da Axl sve ovo radi samo zbog kesa... Ima taj dovoljno da zivi lepo do kraja zivota, pre bih rekao da mu fali ta fama oko njega, da se prica o njemu, da opet bude u zizi javnosti... Sigurno nije zaboravio ono: " What world need is Axl Rose" pa bi zeleo da se opet nesto tako pise!

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 01 Nov 2008, 09:10

to nekad i sad vazi za sve bendove starije od 20-30 godina... umore se ljudi, smori ih to, pare postaju vec malo veci faktor... pa jel deep purple bolji danas nego sa made in japan? ok i danas rostiljaju al nije to taj stil kao pre 30 godina... zeppelini? nemogu sad ni da se sastave... metalika... pa to ste se nakritikovali bomeee dosta...

dweezil

Post by dweezil » 01 Nov 2008, 11:17

ne samo to da su i ti bendovi stariji danas, nego je i muzika u zivotu danasnjih ljudi zazuima drugacije mesto nego 70-tih ili 80-tih godina. Drugi prostor i drugo vreme. Ono ranije dok nisi imao net, samo radio i tv, i kad vidis spot od neznam Gunsa ono sretan si ceo dan. Danas imash sve na dugme.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 01 Nov 2008, 11:34

Jedan od retkih bendova starijih od 20 godina koji je uspeo da napravi album vredan pomena je Judas Priest...
Postoje jos po neki, npr. Ozzy ili sl, ali ih je malo...
Duane wrote:zeppelini? nemogu sad ni da se sastave
Ne mogu, ali nesto pokusavaju?
http://muzicki-forum.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=5121
(Ne znam zasto niko nece ni da prokomentarise to...)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 01 Nov 2008, 12:28

veruj mi kad kazem da znam da se okupljaju... jer sam procitao u guitaristu ili guitar techniquesu ili tako nekom magazinu koji sam nasao i kupio zato sto je velikim masnim slovima pisalo ZEPPELIN REUNITED ili nesto slicno... a to je bilo mozda pre 2 godine ili slicno... i onda se to vuklo i po netu i po novinama i pricalo se i dalje se prica, al sto se mene tice, sve je to besmislica... ko zna kad ce se okupiti ako uopste hoce, evo mozda ce vec sutra, al to sto novine pisu je skroz bezveze... kao jimmy page ovo robert plunt ono... ma daj... ako dodje taj dan, to ce izgledati ovako... Plunt: Hey Jimmy Ol' Boy, how about we make a tour in few months, aye? are ya' in? Jimmy: Oh Robert' my good fella i'd be delighted to... which countries shall we tour? Plunt: Well i was thinking USA and nice countries of europe... but i sure as hell don't wanna come to Serbia, i've heard ol' Roger Glover chap said that they got a very lousy hall to play in and it even happend two times, so they sure as hell won't be touring trough there this year, and sorry ol' sod Ian wasn't happy about it either... Jimmy: Oh Bollocks, i've wanted to taste purity of shljiva, oh nevermind than... Then it's okay Rob, we got ourselves a deal...
xD

salim se malo naravno, al nesto mi kao da mi kaze ako se i budu reunitovali da nece prolaziti bas po brdovitom balkanu...

Enterprise

Post by Enterprise » 01 Nov 2008, 13:43

Duane wrote:al nesto mi kao da mi kaze ako se i budu reunitovali da nece prolaziti bas po brdovitom balkanu...
Pa mozda bi i dosli kad bi nasi odresili kesu,sto tesko da ce biti,tako da.........mozda Madjari odrese kesu pa ih dovuku u Budimpestu.

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 02 Nov 2008, 00:19

Orgasmatron wrote:stari guns-i u sa ONOM postavom su neprevazidjeni, ovo novo djubre jedino shto ima mnogo besnu i nadrkanu produkciju i to je to, nema slushljivih pesama koje ti se urezu u pamcenje nakon prvog slushanja, jednostavno NEMA NISHTA, ZNACHI DJUBRE
nema sta da se doda.
upravo to.

milosch

Post by milosch » 08 Nov 2008, 23:08

Slozio bih se sa vecinom ovde da su stari Guns 'n' Roses daleko bolji od ovih sada.Pomalo sam razocaran :(

kurtrose

Post by kurtrose » 10 Nov 2008, 00:23

Nisu novi gunsi toliko losi koliko su stari (pravi) dobri... :lol:

Funky_Bassmasta

Post by Funky_Bassmasta » 21 Dec 2008, 05:05

ej ma ljudi a sto je sa Duff-a i Matt-a zabravile ste ih spomnuti dosta vazan del od GnR Matt je pravio jedni od najbolji ritmovi slusajte ako ste za nesto pospor sweet child o mine a ako ste za nesto pobrzo U could be mine a Duff ja napisao isto tako golem broj od textova i bez njegovih pratekji vokala GnR ne bi bilo sto je bilo isto tako njegovi bas linije su bile genijalne samo koi filovi je imao

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 21 Dec 2008, 13:21

Funky_Bassmasta wrote:ej ma ljudi a sto je sa Duff-a i Matt-a zabravile ste ih spomnuti dosta vazan del od GnR Matt je pravio jedni od najbolji ritmovi slusajte ako ste za nesto pospor sweet child o mine a ako ste za nesto pobrzo U could be mine a Duff ja napisao isto tako golem broj od textova i bez njegovih pratekji vokala GnR ne bi bilo sto je bilo isto tako njegovi bas linije su bile genijalne samo koi filovi je imao
Mislim da je Sweet Child svirao (lupao) Adler, a ne Matt....

kurtrose

Post by kurtrose » 21 Dec 2008, 14:54

Guitar_thrill wrote:
Funky_Bassmasta wrote:ej ma ljudi a sto je sa Duff-a i Matt-a zabravile ste ih spomnuti dosta vazan del od GnR Matt je pravio jedni od najbolji ritmovi slusajte ako ste za nesto pospor sweet child o mine a ako ste za nesto pobrzo U could be mine a Duff ja napisao isto tako golem broj od textova i bez njegovih pratekji vokala GnR ne bi bilo sto je bilo isto tako njegovi bas linije su bile genijalne samo koi filovi je imao
Mislim da je Sweet Child svirao (lupao) Adler, a ne Matt....
Da, da, Adler je svirao na A.F.D i Lies pa su ga sutnuli jer je postao nepodnosljivi narkoman:deda:

Post Reply