Šta Mislite O Grupi "Queen"?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
MantraH

Re: sta mislite o QUEEN-u

Post by MantraH » 30 Oct 2008, 17:56

Koncert je bio fenomenalan !!!!! Po mom misljenju jedina zamerka je sto je pol pokusao da otpeva ''Show must go on'' ..e i lici na cHak norisa!!! :lol: :lol: :lol:

kalkulus

Post by kalkulus » 30 Oct 2008, 19:36

shto rece Alzo posle Rolling Stonesa mozda najbolji koncert na kome sam bio.

pocetak na vreme, odlicna bina i prosto savrshena svirka. Paul Rodgers nije Fredi, to je svima jasno ali covek fantasticno peva i zaista mu se nishta ne moze zameriti. jako mi se svidja shto uopshte ne pokushava da imitira Fredija, to bi samo iritiralo ljude, vec peva u svom fazonu

takodje, mislim da su odlicno uklopili Fredijeve snimke sa svirkom. taman kako i koliko treba, bez imalo patetike

Enterprise

Post by Enterprise » 30 Oct 2008, 21:01

MantraH wrote:Koncert je bio fenomenalan !!!!!
Potpisujem.Stvarno su extra odradili!

dweezil

Re: Šta Mislite O Grupi "Queen"?

Post by dweezil » 30 Oct 2008, 22:38

uh ono neam pojma, ja postujem Queen i Freddyja i kao obelezili su kraj 70-tih i 80-desete, ali ono kao nikad me nije nesto radio taj fazon, mozda su ok al meni je to uvek bilo daleko od nekog rock and roll-a kakav volim. Vidim ovde ih porede sa Stonesima, ipak su oni daleko od Stonesa bar po mom misljenju.
Suvise je to sve cisto i fino da bi bilo rock and roll.

alzo

Post by alzo » 31 Oct 2008, 06:04

Da budem iskren, od Queena nemam ni jednan CD ili plocu,
ali sam odslusao skoro sve albume i veoma postujem njihov rad.......show koji su prikazali mi je
posle Stonesa najjaci...poredjenje se odnosi na moj kompletan utisak o koncertu........

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 03 Nov 2008, 21:11

jbg, verujem da je bilo dobro, ali kako mozete da ih nazivate QUEEN? jedna cetvrtina benda bojkotuje ovu sprdnju, jedna je umrla, a druge dve pokusavaju da zarade na racun prve dve. QUEEN su bend poput The Beatles, bez jednod dela, ceo mozaik se rushi. sva cetvorica su apsolutno podjednako zasluzna za sve i svako je podjednako bitan. ja obozavam Queen od svoje desete godine i obelezili su veliki deo mog zivota, ali bez obzira koliko to dobra svirka bila, to nije Queen!

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 03 Nov 2008, 21:18

dweezil wrote:Suvise je to sve cisto i fino da bi bilo rock and roll.
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qHdWlTZHaOg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qHdWlTZHaOg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

vazi, brate... vidimo se. :mrgreen:
isutirao bih rodjenu bakutu uz ovu pesmu.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 04 Nov 2008, 13:06

sta bi joj onda uradio uz Cannibal Corpse ;)

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 04 Nov 2008, 13:28

Nyarlathotep wrote:jbg, verujem da je bilo dobro, ali kako mozete da ih nazivate QUEEN? jedna cetvrtina benda bojkotuje ovu sprdnju, jedna je umrla, a druge dve pokusavaju da zarade na racun prve dve. QUEEN su bend poput The Beatles, bez jednod dela, ceo mozaik se rushi. sva cetvorica su apsolutno podjednako zasluzna za sve i svako je podjednako bitan.
Apsolutno.
Nyarlathotep wrote:ali bez obzira koliko to dobra svirka bila, to nije Queen!
Na kraju, to je vise "tribute to Freddy" jer ma koliko svirka bila dobra, ma koliko Rogers dobro pevao, uvek ce se na koncertima prisecati i pricati o Frediju.
Niko ne moze da se ne seti coveka koji je jedan od najzasluznijih za uspeh benda i koji je jedan od znacajnijih licnosti RnR-a.

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 04 Nov 2008, 14:08

Duane wrote:sta bi joj onda uradio uz Cannibal Corpse ;)
isutirao na smrt, pa onda pojeo.

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 04 Nov 2008, 14:43

mislim_stvarno wrote:Niko ne moze da se ne seti coveka koji je jedan od najzasluznijih za uspeh benda i koji je jedan od znacajnijih licnosti RnR-a.
naravno, Fredi je komponovao maltene pola njihovih pesama.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 04 Nov 2008, 14:49

ali ljudi to vazi za svaki bend... cak je dip prpl stavio sliku richija kad su bili vamo, a covek je jos pretty much alive... dok je ronnie van zant svaki put govorio na koncertima koliko su allmani uticali na njih i svaki freebird posvecivao Duaneu(Allmanu)... tako da to i nije neka novina...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 04 Nov 2008, 15:40

Duane wrote:ali ljudi to vazi za svaki bend... cak je dip prpl stavio sliku richija kad su bili vamo
Ma ok to, to stoji, i ja sam veliki Ricijev fan, ali mi je bilo lakse da su uzivin na sajmu sa Deep purplom (mada je i to bio tribute koji se zove "Give us money" :mrgreen: ) i ako on nije bio tu. Jeste nedostajao, ali po mom misljenju, da je Coverdale pevao Highway star, to ne bi bilo dobro kao Gillan, i ako sada chika David mnooooooooooooooogooooooooo bolje peva od Gillana.
I Morse je odsvirao drugaciju solazu za tu pesmu, koja mi se nije svidela, ali to je bilo minut u pesmi od 8 minuta...

Nekako mislim da je gitaristu MALO lakse zameniti od pevaca....
OK nije uvek slucaj, ali u vecini slucajeva se primeti samo promena stila i mali zal sto je covek napustio bend...

U Deep Purple-u mi vise fali ono nadsviravanje izmedju Ricija i Lorda koje sam gledao na koncertima, da vidim uzivo, nego samo Ricija.

Djole_BB
MF veteran

Post by Djole_BB » 04 Nov 2008, 15:43

alzo wrote:Da su svirali sve sto treba koncert bi trajao jedno pet sati......
ljudi bre sinoc su bile legende rock&roll-a na par metara od mene.......
Paul Rodgers je pisao istoriju rocka sa Free i Bad company.....Brian i Taylor legende........
onaj ko nije bio a mogao je nije svestan sta je propustio......posle Stonesa ovo je najjaci koncert na
kome sam bio......do duse tu je i Cris Rea.....mrtva trka.....
AMIN!
fenomenalan koncert...josh fenomenalnije je to shto je i rodger pevao i to i'm in love with my car...
@nyarblabla
da li znash da je vishe brianovih pesama nego freddijevih...ali freddie je imao vishe hitova...

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 04 Nov 2008, 16:06

moguce, ne tvrdim suprotno.
ali Death on 2 legs i Stone Cold Crazy sam malopre slusao, a opni su Fredijeve. mada, svi su iz Queena pisali muziku.

Post Reply