Šta Mislite O Grupi "Queen"?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: sta mislite o QUEEN-u
Koncert je bio fenomenalan !!!!! Po mom misljenju jedina zamerka je sto je pol pokusao  da otpeva ''Show must go on'' ..e i lici na cHak norisa!!!  

shto rece Alzo posle Rolling Stonesa mozda najbolji koncert na kome sam bio.
pocetak na vreme, odlicna bina i prosto savrshena svirka. Paul Rodgers nije Fredi, to je svima jasno ali covek fantasticno peva i zaista mu se nishta ne moze zameriti. jako mi se svidja shto uopshte ne pokushava da imitira Fredija, to bi samo iritiralo ljude, vec peva u svom fazonu
takodje, mislim da su odlicno uklopili Fredijeve snimke sa svirkom. taman kako i koliko treba, bez imalo patetike

pocetak na vreme, odlicna bina i prosto savrshena svirka. Paul Rodgers nije Fredi, to je svima jasno ali covek fantasticno peva i zaista mu se nishta ne moze zameriti. jako mi se svidja shto uopshte ne pokushava da imitira Fredija, to bi samo iritiralo ljude, vec peva u svom fazonu
takodje, mislim da su odlicno uklopili Fredijeve snimke sa svirkom. taman kako i koliko treba, bez imalo patetike
- 
				Enterprise

Potpisujem.Stvarno su extra odradili!MantraH wrote:Koncert je bio fenomenalan !!!!!
Re: Šta Mislite O Grupi "Queen"?
uh ono neam pojma, ja postujem Queen i Freddyja i kao obelezili su kraj 70-tih i 80-desete, ali ono kao nikad me nije nesto radio taj fazon, mozda su ok al meni je to uvek bilo daleko od nekog rock and roll-a kakav volim. Vidim ovde ih porede sa Stonesima, ipak su oni daleko od Stonesa bar po mom misljenju. 
Suvise je to sve cisto i fino da bi bilo rock and roll.

Suvise je to sve cisto i fino da bi bilo rock and roll.
Da budem iskren, od Queena nemam ni jednan CD ili plocu,
ali sam odslusao skoro sve albume i veoma postujem njihov rad.......show koji su prikazali mi je
posle Stonesa najjaci...poredjenje se odnosi na moj kompletan utisak o koncertu........

ali sam odslusao skoro sve albume i veoma postujem njihov rad.......show koji su prikazali mi je
posle Stonesa najjaci...poredjenje se odnosi na moj kompletan utisak o koncertu........
- Nyarlathotep
 - MF veteran

jbg, verujem da je bilo dobro, ali kako mozete da ih nazivate QUEEN? jedna cetvrtina benda bojkotuje ovu sprdnju, jedna je umrla, a druge dve pokusavaju da zarade na racun prve dve. QUEEN su bend poput The Beatles, bez jednod dela, ceo mozaik se rushi. sva cetvorica su apsolutno podjednako zasluzna za sve i svako je podjednako bitan. ja obozavam Queen od svoje desete godine i obelezili su veliki deo mog zivota, ali bez obzira koliko to dobra svirka bila, to nije Queen!

- Nyarlathotep
 - MF veteran

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qHdWlTZHaOg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qHdWlTZHaOg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]dweezil wrote:Suvise je to sve cisto i fino da bi bilo rock and roll.
vazi, brate... vidimo se.
isutirao bih rodjenu bakutu uz ovu pesmu.
sta bi joj onda uradio uz Cannibal Corpse 

- mislim_stvarno

Apsolutno.Nyarlathotep wrote:jbg, verujem da je bilo dobro, ali kako mozete da ih nazivate QUEEN? jedna cetvrtina benda bojkotuje ovu sprdnju, jedna je umrla, a druge dve pokusavaju da zarade na racun prve dve. QUEEN su bend poput The Beatles, bez jednod dela, ceo mozaik se rushi. sva cetvorica su apsolutno podjednako zasluzna za sve i svako je podjednako bitan.
Na kraju, to je vise "tribute to Freddy" jer ma koliko svirka bila dobra, ma koliko Rogers dobro pevao, uvek ce se na koncertima prisecati i pricati o Frediju.Nyarlathotep wrote:ali bez obzira koliko to dobra svirka bila, to nije Queen!
Niko ne moze da se ne seti coveka koji je jedan od najzasluznijih za uspeh benda i koji je jedan od znacajnijih licnosti RnR-a.
- Nyarlathotep
 - MF veteran

isutirao na smrt, pa onda pojeo.Duane wrote:sta bi joj onda uradio uz Cannibal Corpse
- Nyarlathotep
 - MF veteran

naravno, Fredi je komponovao maltene pola njihovih pesama.mislim_stvarno wrote:Niko ne moze da se ne seti coveka koji je jedan od najzasluznijih za uspeh benda i koji je jedan od znacajnijih licnosti RnR-a.
ali ljudi to vazi za svaki bend... cak je dip prpl stavio sliku richija kad su bili vamo, a covek je jos pretty much alive... dok je ronnie van zant svaki put govorio na koncertima koliko su allmani uticali na njih i svaki freebird posvecivao Duaneu(Allmanu)... tako da to i nije neka novina...

- mislim_stvarno

Ma ok to, to stoji, i ja sam veliki Ricijev fan, ali mi je bilo lakse da su uzivin na sajmu sa Deep purplom (mada je i to bio tribute koji se zove "Give us money"Duane wrote:ali ljudi to vazi za svaki bend... cak je dip prpl stavio sliku richija kad su bili vamo
I Morse je odsvirao drugaciju solazu za tu pesmu, koja mi se nije svidela, ali to je bilo minut u pesmi od 8 minuta...
Nekako mislim da je gitaristu MALO lakse zameniti od pevaca....
OK nije uvek slucaj, ali u vecini slucajeva se primeti samo promena stila i mali zal sto je covek napustio bend...
U Deep Purple-u mi vise fali ono nadsviravanje izmedju Ricija i Lorda koje sam gledao na koncertima, da vidim uzivo, nego samo Ricija.
AMIN!alzo wrote:Da su svirali sve sto treba koncert bi trajao jedno pet sati......
ljudi bre sinoc su bile legende rock&roll-a na par metara od mene.......
Paul Rodgers je pisao istoriju rocka sa Free i Bad company.....Brian i Taylor legende........
onaj ko nije bio a mogao je nije svestan sta je propustio......posle Stonesa ovo je najjaci koncert na
kome sam bio......do duse tu je i Cris Rea.....mrtva trka.....
fenomenalan koncert...josh fenomenalnije je to shto je i rodger pevao i to i'm in love with my car...
@nyarblabla
da li znash da je vishe brianovih pesama nego freddijevih...ali freddie je imao vishe hitova...
- Nyarlathotep
 - MF veteran

moguce, ne tvrdim suprotno.
ali Death on 2 legs i Stone Cold Crazy sam malopre slusao, a opni su Fredijeve. mada, svi su iz Queena pisali muziku.

ali Death on 2 legs i Stone Cold Crazy sam malopre slusao, a opni su Fredijeve. mada, svi su iz Queena pisali muziku.