Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Potpisujem.Stvarno su extra odradili!MantraH wrote:Koncert je bio fenomenalan !!!!!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qHdWlTZHaOg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qHdWlTZHaOg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]dweezil wrote:Suvise je to sve cisto i fino da bi bilo rock and roll.
Apsolutno.Nyarlathotep wrote:jbg, verujem da je bilo dobro, ali kako mozete da ih nazivate QUEEN? jedna cetvrtina benda bojkotuje ovu sprdnju, jedna je umrla, a druge dve pokusavaju da zarade na racun prve dve. QUEEN su bend poput The Beatles, bez jednod dela, ceo mozaik se rushi. sva cetvorica su apsolutno podjednako zasluzna za sve i svako je podjednako bitan.
Na kraju, to je vise "tribute to Freddy" jer ma koliko svirka bila dobra, ma koliko Rogers dobro pevao, uvek ce se na koncertima prisecati i pricati o Frediju.Nyarlathotep wrote:ali bez obzira koliko to dobra svirka bila, to nije Queen!
isutirao na smrt, pa onda pojeo.Duane wrote:sta bi joj onda uradio uz Cannibal Corpse
naravno, Fredi je komponovao maltene pola njihovih pesama.mislim_stvarno wrote:Niko ne moze da se ne seti coveka koji je jedan od najzasluznijih za uspeh benda i koji je jedan od znacajnijih licnosti RnR-a.
Ma ok to, to stoji, i ja sam veliki Ricijev fan, ali mi je bilo lakse da su uzivin na sajmu sa Deep purplom (mada je i to bio tribute koji se zove "Give us money"Duane wrote:ali ljudi to vazi za svaki bend... cak je dip prpl stavio sliku richija kad su bili vamo
AMIN!alzo wrote:Da su svirali sve sto treba koncert bi trajao jedno pet sati......
ljudi bre sinoc su bile legende rock&roll-a na par metara od mene.......
Paul Rodgers je pisao istoriju rocka sa Free i Bad company.....Brian i Taylor legende........
onaj ko nije bio a mogao je nije svestan sta je propustio......posle Stonesa ovo je najjaci koncert na
kome sam bio......do duse tu je i Cris Rea.....mrtva trka.....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest