Da li neko ima iskustva sa tim Ibanezovim gitarama od 400 evra i dali neko ima objasnjenje zasto me prodavac ubedjuje da je bolje da kupim gitaru od 200 evra? (zar nije njemu u interesu da sto skuplju proda !?)
Fala vi na pomoci

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Imam ja bas tako jednog ibaneza za kojeg svi pricaju da imas los tremolo, to u mom slucaju nije tacno,pazi kad mi se gitara nikad rastimala nije ,ako nadjes nekoga ko vise drnda tu rucicu od mene svaka ti cast, ne znam da li sam ja nabasao na dobar komad ali na mojoj gitara taj Edge III tremolo radi odlicno,sputen mi je stim u D ,cak sam i spustao u drop C i sve je okej .......Da li neko ima iskustva sa tim Ibanezovim gitarama od 400 evra
Ovakva je situacija i kod mene. Iako ga svi pljuju, taj tremolo je meni jako dobar, bolji od starog ibanezovog iz 80ih(imao sam jedan starijj ibanez).Critical wrote:mam ja bas tako jednog ibaneza za kojeg svi pricaju da imas los tremolo, to u mom slucaju nije tacno,pazi kad mi se gitara nikad rastimala nije ,ako nadjes nekoga ko vise drnda tu rucicu od mene svaka ti cast, ne znam da li sam ja nabasao na dobar komad ali na mojoj gitara taj Edge III tremolo radi odlicno,sputen mi je stim u D ,cak sam i spustao u drop C i sve je okej .......
Za to je kriv onaj singl koji je prejak, ja sam zarotirao neck hum i sada je 2(ili 4 zavisi kako se gleda, neck+middle) pozicija dosta dobra za klin.Rax13 wrote:RG (pogotovo novi) stvarno ima ocajan clean.. 2 i 4 pozicija dosta loshe radi i mutna je...
Ovo je jedini pravi savet koji mozes da upotrebis...Rax13 wrote:Ma odesh u radnju, probash sve zivo i to je to... Najbolji nacin da se kupi gitara...
Haha... Ma ne bi ja to stavio u kosh sa Jacksonom, no way...Duane wrote:POTVRDJUJEM!!! zllaaaa naprava covecije ruke... ono moze da ubije san svakog malog deteta za bilo kojim jacksonom xD
za te pare je rg550 verovatno best buy... al brate... FENDER... ja ti kazem xD
Shta sa RG550??? Nashao si negde da kupish? Koje je godishte?igorpan wrote:Ne znam kako ste znali,ali jeste,to je ta rg550nisam mogao da se setim modela
![]()
Pa da... To je druga stvar... Mislim jeste to RG, ali je par klasa ispod 550 (po meni makar)...igorpan wrote:Epa ne znam,mozda onda i nije RG550,al je neki Ibanez od 400 evra nov i mislim da je reko da je RG****....izgleda ovako nesto,nisam siguran jesi li ovi magneti,ali to je to po izgledu odprilike
http://www.ibanez.co.jp/products/images ... _1P_02.gif
(znam da ovo nije RG,mozda sam ja i pobrkao,uglavnom mislim da je to to)
REALNO par klasa ispod. RG450 je bar za klasu bolji od 350ke,a jos nisam imao zadovoljstvo da probam 550ku.Rax13 wrote: Pa da... To je druga stvar... Mislim jeste to RG, ali je par klasa ispod 550 (po meni makar)...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest