Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
uu super gitara, a mozes li da pojasnis sta radi koji pot, a sta radi koji switch (mrsko mi googlati ... )
Switch-evi su za magnete. Svaki se ukljucuje/iskljucuje posebno. Standardni volume i tone potovi, a treci je mid boost.
Čini mi se da će "za te pare" da bude magična reč kod meneRax13 wrote:Jeste ono Valve King... Dobro je to pojacalo za te pare... Meni je distorzija zvucala malo previshe ispeglano, tj. nema onaj kranch, a i low-end mi je bio nekako previshe nabrijan... Mada kazem, za te pare je ODLICNO pojacalo... Vredi pogledati mozda i Randall RG50TC, makar shto se tice tog cenovnog ranga...

sub_zer0 wrote:Od danas, Charvel model 4.![]()
'Oću i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jaoj brate ne mogu a da ti pomalo ne zavidim....

Gdje li si ga samo nashao?
Svaka cast covjece, neka te dugo sluzi u zdravlju i veselju...i neka roka do koske i miluje do suza kako god joj se kaze...

Hvala
Izgleda da sam imao srece. Naleteo u halo oglasima. Sa obzirom na to da su mi Jackson/Charvel omiljene gitare mozes da pretpostavis koliko sam se odusevio. Pa jos skoro mint stanje.
btw, gitara je iznenadjujuce teska, nije laksa od moje LP kopije

Izgleda da sam imao srece. Naleteo u halo oglasima. Sa obzirom na to da su mi Jackson/Charvel omiljene gitare mozes da pretpostavis koliko sam se odusevio. Pa jos skoro mint stanje.
btw, gitara je iznenadjujuce teska, nije laksa od moje LP kopije

\Regrin wrote:I evo ga i slikica sa novim magnetima:
Poprilicno sam zadovoljan upgradeom, fini su ovi dimarziji, gitara je propevala
eeee ja se izvinjavam shto je malo offtopic,ali i meni je saddle na e (najtanjoj) isto ovakav i ne mogu da ga mrdnem!!what should i do?
ali za divno chudo,gitara tonira normalno Oo
WELLCOME TO THE CLUB!!!sub_zer0 wrote:
Sa obzirom na to da su mi Jackson/Charvel omiljene gitare mozes da pretpostavis koliko sam se odusevio.
:
@sub_zero svaka cast, koliko para ako nije tajna?! 

500 evra sa koferom. Doduse, kofer nije original ali nema veze. Stanje je skoro mint. Lik od koga sam kupio je uzeo od drugog lika za 600 ali mi je spustio cenu zato sto pragovi nisu u odlicnom stanju (a i kako bi bili kada nisu menjani 20 godina
). Ali radi sve propisno i necu skoro da ih menjam.
Haha, kakva slucajnost, vidim u oglasima da neki lik prodaje istu takvu za 800
. Ja bih ovu moju prodao samo ako je pitanje zivota i smrti (a i tada bih razmislio
)

Haha, kakva slucajnost, vidim u oglasima da neki lik prodaje istu takvu za 800

Ako je intonacija dobra, nemoj da dirasmixerlo wrote:\Regrin wrote:I evo ga i slikica sa novim magnetima:
Poprilicno sam zadovoljan upgradeom, fini su ovi dimarziji, gitara je propevala
eeee ja se izvinjavam shto je malo offtopic,ali i meni je saddle na e (najtanjoj) isto ovakav i ne mogu da ga mrdnem!!what should i do?
ali za divno chudo,gitara tonira normalno Oo

+ Digitech DigiDelay
+ Behringer TU300
+ Behringer TU300
Pa zar ozloglasheni TU300? 
Zezam se, neka te sluzhe pedalice duuuuuuugo duuuuuuugo...

Hehe... Ma to cisto da stoji, poshto mi i nije neshto potrebno, a dobio sam ga prakticno na poklonCortex wrote:Pa zar ozloglasheni TU300?

Hvala

Pa meni jeste potreban shtimer i na kraju cu mozhda kupiti bash taj, a potreban mi je da bih bio profi na svirkama
, mada moja gitara bolesno drzhi shtim, znachi ono...iz prevoza na probu cela proba prodje bez doterivanja shtima, dodjem kuci, sviram, tek sutra mozhda malo dotegnem neku zhicu...tako da mozhda uzmem i neki od onih shto ne moraju da stoje u lancu vec se nashtimujem pred probu/svirku i cao.
Btw probao sam EQ700 Behringer-ov i skroz mi je bio dobar.

Ja moju nisam shtimovao 15-ak dana...Cortex wrote:Pa meni jeste potreban shtimer i na kraju cu mozhda kupiti bash taj, a potreban mi je da bih bio profi na svirkama, mada moja gitara bolesno drzhi shtim, znachi ono...iz prevoza na probu cela proba prodje bez doterivanja shtima, dodjem kuci, sviram, tek sutra mozhda malo dotegnem neku zhicu...tako da mozhda uzmem i neki od onih shto ne moraju da stoje u lancu vec se nashtimujem pred probu/svirku i cao.

Ma EQ je must have!!!