Uh ovo je tako velikodusna ponuda.Prva verzija ovog posta je sadrzala nekih 20-30 gitara Washburn u Artistu ,Takamine i Ibanez u Musiccentar i jednu u Noti ili kako se vec zove radnja.Primetio je Rocket da imaju 1000 imena

Na kraju sam shvatio da je zahtev ogroman.
Zamolio bih te da probas ovu u Noti i ako 4. decembra mozes da mi pomognes u kupovini gitare.Znaci prosetamo do prodavnica,ja vidim kakva je u rukama a ti obratis paznju na ostale stvari.To je konacni datum-imacu slobodan dan i novembarsku platu u dzepu.Ne zasluzujem ( znanjem i talentom) skuplju od 250e.Mozda koji evro vise.Potrebno je da ozvuka daje onaj akusticni smek.Znaci na foru onog Ibaneza sa plasticnim zicama ciju sam recenziju procitao.Da preko pojacala zvuci dobro.Za probe i vezbanje mi i nije toliko bitno.Vec si mi u jednoj PP rekao da je mozda bolje da za to sto zelim da radim koristim elektricnu ali......"onaj " zvuk akusticne je to sto bih zeleo.
U sustini 2 najveca problama su :
1.daleko sam ja od muzicara i osobe koja ce brzo proceniti gitaru.
2.daleko sam od BG da bih sebi priustio nekoliko dana setanja i uporedjivanja.Moracu da sve zavrsim za nekoliko sati.
Evo linka za Dean koji mi se vizuelno dopada .O materijalu ne moram pisati.Za cenu do 300e se uglavnom sve svodi na laminat,mahagoni,omoriku ,jasen i javor.Nevezano za model i proizvodjaca.
Da rezimiram.Ako moze recenzija ove gitare a za pomoc cu se javiti na PP krajem novembra.
Samo da dodam-ono "laminat" u nabrajanju materijala se odnosi na to da sve te jeftine gitare imaju prednju plocu od sperke

Da se neko ko zna manje od mene (ako ima takvih ) ne nadje u zabuni i pita koje je to drvo "laminat"
Kapiram da ova tema moze mnogo svima da znaci i da ce pomoci da se izbegnu pitanja tipa "koju akusticnu do 300e da kupim?''.
http://control-sound.com/shop/product_i ... cts_id=478