Kad budesh u BG, svrati da probash...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
bices i ti kad osetis taj vrat... eh... dobra stara vremena... kad sam mislio da fenderi iole valjaju... ;(Cortex wrote:^ Ja neshto mislim Rax da tvoje napaljenje na sopstvenu gitaru polako prelazi sve granice lepo vaspitanogFor the love of Hesus!
Ima da dodjem ovih dana da vidim to chudo vishe!
Haha... A shta cu, to je jace od meneCortex wrote:^ Ja neshto mislim Rax da tvoje napaljenje na sopstvenu gitaru polako prelazi sve granice lepo vaspitanogFor the love of Hesus!
Ima da dodjem ovih dana da vidim to chudo vishe!
Pa ima Dimarzio, ali nije samo to u pitanju... Imam u stanu RG350 i bash sam uporedjivao par sati i 550 je jedno 3 klase ispred 350 (po meni makar...). Ma to je i nebitno coveku sad... Em je 550 teshko naci, em pitanje dal' bi mu se uklopilo to u budzet...XtrmntR wrote:Raxe brate, reci ljudima da si stavio Dimarzio humove, i dobrim delom ti je gitara extra zbog toga.Ne sumnjam da bi i rg350/70 zvucao OK sa tim magnetima, doduse, veliku ulogu igra i maple vrat koji dosta iscisti zvuk.
I da, i ja kao i Critical imam Rg na kojem edge III ne rastimava gitaru, tako da ono.. moze lako biti da je do setupa, tj. ljudi ne umeju da podese kako treba. (ps. rg370)
@igorpan, moze se naci solidan komad za te pare, cene se krecu od 400-450 +> i vise, tako da ono, pristedi jos 50tak evrica i srecna kupovina.A nov RG550 ima da se kupi, doduse u BIH, i kosta oko 1000e.
Ne znam gde si trazio ali,imas u sapcu jedan Rg550 japanac crni (sa dimarziom),nije maple fretboard i kosta malo preko ove cene ,njega ja gledam da kupimEm je 550 teshko naci
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest