SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio!!!

Moderator: dejankuki

Post Reply
maverick_nis

SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio!!!

Post by maverick_nis » 05 Nov 2008, 11:19

E pa ljudi,nakon nekog vremena sam resio da kupim novu zvucnu(imao sam SoundBlaster Live! 24-bit) i eto....kupih ovo zmajche od 50evra.

Kartica je super,ima neke fine opcije tipa "Crystalizer",odnosno prociscavac zvuka da tako kazem,ima neke dodatne opcije da se cuje kao da si nekom koncertu ispred bine...itd itd...
Mogu vam reci da sam prezadovoljan ovom karticom!
24-bitna je,ima 5.1 surround mogucnost,zatim mikrofonski,line-in i valjda MIDI ulaz kao 3 in 1.
Fin softver ide uz nju.

Jos uvek nisam snimao nesto s njom,ali cim snimim javljam kakav je kvalitet :)

*napomena: ja se izvinjavam adminima ako sam temu stavio na pogresno mesto,ali slobodno neka je pomere ako je potrebno.jer ovo dodje kao neki review =)

MICKEY
Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak

Re: SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio!!!

Post by MICKEY » 26 Mar 2009, 00:22

Imam istu takvu i mogu ti reci da nisam zadovoljan.
Za snimanje neznatno bolja od integrisanih.
Za slusanje muzike je keva, mnogo fino izbacuje zvuk, ali to nije zvucna za snimanje.

Crkao mi je jedan kanal na njoj, ne znam kako i cekao sam 6 meseci da mi daju drugu, jer je bila pod garancijom....

Tiki the Boyler
Urednik

Re: SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio!!!

Post by Tiki the Boyler » 26 Mar 2009, 08:03

Kartice te klase mogu poslužiti za slušanje muzike. (moja preporuka ti je da isključiš sve te Cristalizere, Mudalizere i ostale izere i slušaš normalan zvuk)
Mogu poslužiti i za snimanje nekih informacija, dok su za bilo kakvo ozbiljno usnimavanje apsolutno neupotrebljive.

Post Reply