@NikolaNis
Eto trudimo se, al bih reko da ces ipak ti pre da zavrsis

Mi smo sada na sve strane jedno 15 dana mada bice slika i u tom periodu.
@Cilal Najed
E ovako, Prvo nije u redu da ne ostavis komentara o dosadasnjem radu
Mi se trudimo a ti nista!

MINUS
Da sala mala, paket je bio vrednosti oko 160 +-2-3$ zajedno sa postarinom, i to je bila i cena koju su prikazali na paketu, tip posiljke other, rezervni delovi za gitaru i njihova adresa, moja adresa i to je to. Kad mi je stigao paket postar me pozvao (imam veze u posti

) reko stigo ti paket iz Nemacke (posto ga odatle resenduju sa studgardskog aerodroma, ali nema veze znao sam da je taj) i pitao me da li hocu da idem da ga podignem ili ce da mi donese kasnije na kucnu adresu. Nije mi cimanje, doci cu da preuzmem paket. Koliko treba da se plati? Nista. Kako nista? Lepo NISTA.
Eto to je ta prica.
Inace stigao mi je i drugi paket onako pogolem u kome su neki drugi delovi za gitaru i alati i jos svasta nesto i koji je bio bas paket od 5 KG na koga je postarina izasla 55$ koji mi je poslao bratic iz ameriku. E sad on je napisao da je vrednost tog paketa 90$ i da su unutra igracke i da ga salje kao poklon. Kad je on stigao platio sam samo carinski pregled jer ga je carina otvarala i to je izaslo oko 270,00 din, a od muzicke opreme tu su bili magneti ~160$, 10 pakovanja zica ~100$ kondenzatorski mikrofoni ~200$ i jos neke sitnice, a kazem bilo je tu i dosta drugih stvari relativno skupih a svakako skupljih od 20$.
Dakle, moje iskustvo ne rekla-kazala! Srecom, vrlo pozitivno iskustvo
Pa, gospodine Lalicu, nadam se da sam bio od pomoci. Sve najbolje u buducoj kupovini.