Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Šta mislite o Van Gogh-u?
Da li ih jos neko, iz miloshte, zove Fan Mog?
-
vise volim starije stvari - nekih 5-6 pesama mozda malo vise - al u svojim okvirima van gogh pruza nesto novo \ drugacije kad ih uporedis sa nekim nevernim bebama il sta znam super sa karamelom
al ako gledas celokupnu muziku iz srbije , sa balkana i ako si bas zao, strane scene onda je van gogh neoriginalni ,komercijalni peace of crap, IMO.

ajoj, sad sam video na televiziji nesto novo, au brate, ono je stvarno sramota
moje misljenje o van gogh u je da su postali cista komercijala
stare dvije pjesme su im puno bolje a ovaj novi album kolo???????????????????????????
stare dvije pjesme su im puno bolje a ovaj novi album kolo???????????????????????????

Potpis.van gogh wrote:EKV i Van Gogh su mogli da se porede do 94 i koju godinu dalje, a kasnije je Van Gogh krenuo nekim svojim putem a EKV prestao da postoji...
A da su promenili muziku i jesu, i ja koji sam bio fanatik Van Gogha sam vremenom ukapirao da je Ekatarina bila mnogo ozbiljnij bend i sad vise gotivim EKV nego Van Gogh 10000 puta...

Nemam nista protiv njihovih pesama,nikad ne treba prozivati kolege ali nervira me veliki deo njihove publike.Fenseri i fenserke od 13 godina koji su slusali narodjake do sada pa su onda culi pesmu kolo ili neko te ima nocas pa sad pricaju da slusaju rok i da su oni rokeri,to sam dosta vidjao i cuo i jedino to mrzim u vezi Van Gog-a
U pravu si!Kole man wrote:Nemam nista protiv njihovih pesama,nikad ne treba prozivati kolege ali nervira me veliki deo njihove publike.Fenseri i fenserke od 13 godina koji su slusali narodjake do sada pa su onda culi pesmu kolo ili neko te ima nocas pa sad pricaju da slusaju rok i da su oni rokeri,to sam dosta vidjao i cuo i jedino to mrzim u vezi Van Gog-a
Vidis moja skola je puna takvih ljudi...

Suvise poziranja za moj ukus. Ima melodicnih pesama ali tesko je uneti se kad shminka i fol cure sa njih. 

Misli da bi sledeci uslov za ulazak u EU trebao da bude da zabranimo Van Gog kao grupu 

Da, i da uhapsimo i isporucimo Djulu Hagu zbog genocida koji vrsi nad srpskim narodom uz pomoc svoje muzike

Al dobro malo su izumrli do sada izgleda da su se vratili Seki Aleksicvan gogh wrote:U pravu si!Kole man wrote:Nemam nista protiv njihovih pesama,nikad ne treba prozivati kolege ali nervira me veliki deo njihove publike.Fenseri i fenserke od 13 godina koji su slusali narodjake do sada pa su onda culi pesmu kolo ili neko te ima nocas pa sad pricaju da slusaju rok i da su oni rokeri,to sam dosta vidjao i cuo i jedino to mrzim u vezi Van Gog-a
Vidis moja skola je puna takvih ljudi...

Ne znam zašto,ali nikada ih nisam nešto voljela...možda zato što me Djule nervirao sa svojim filozofiranjem
Pjesme su tu i tamo...

Pjesme su tu i tamo...

Mislim da mi se ne svidjaju.
Bitno da se oni ( sa naglaskom na Djule )osecaju svesrdno i bez ikakvog muzickog opravdanja pozvani da se svrstavaju medj' rokere - to je cista budalastina, rok je u izrazu a toga kod njih nema, po mom misljenju teska budalastina i tricarija, ne bih odsvirao ni jednu njihovu pesmu cak i da me finansira MMF sa 3568965 ojro funti sterlinga, pih. Ako je Van Gogh bend , onada je Kusturica odista astronaut. Toliko.
+1 al malo ublazeno
Sviraju na trgu u Nisu za Novu Godinu
dolazi i Haris Dzinovic
Malo cu da posedim tu sa drustvom i da trpim Djuleta & co.
a onda idem da padnem u sevdah uz Harisa.
Sviraju na trgu u Nisu za Novu Godinu
dolazi i Haris Dzinovic
Malo cu da posedim tu sa drustvom i da trpim Djuleta & co.
a onda idem da padnem u sevdah uz Harisa.