posle podesavas zvuk bubnja
Minijatura
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- 
				nenadnenad

Re: Minijatura
ja sam probao kucati u guitar pro 5.2 , exportujes kao midi i uvuces ga u neki program koji podrzava ez drummer 

Hmmm  zasto u GP-u  kad smo vec pisali o EZ drummeru na bezbroj mesta,  ima oko 50000 midi paterna. Pa ako tu ne moze da nadje ono sto mu treba...  e nek ide zivot..

Nemam EZ drummer.

- 
				nenadnenad

kucao sam u gp5 zato sto imam puno ZHNJ taktova u pesmama 7\8 , 11\16 , 15\16 , 19\32,..dejankuki wrote:Hmmm zasto u GP-u kad smo vec pisali o EZ drummeru na bezbroj mesta, ima oko 50000 midi paterna. Pa ako tu ne moze da nadje ono sto mu treba... e nek ide zivot..
al moguce da ni to nema veze
@sinisake -
Ma sredjeno je to.. Objasnio sam Dejanu na PP sta je tu jedan od vecih problema (nedostatak postora).  

Evo jos jedne iz moje minimalisticke, lidijske radionice. Ne znam sta mi je, ovako minimalistican (ako se tako moze reci) nisam bio ni kad sam pocinjao sa sviranjem.  

http://www.box.net/shared/jo4failn9z#minimalistic1
Koristio sam neke simpaticne free VST pluginove.

http://www.box.net/shared/jo4failn9z#minimalistic1
Koristio sam neke simpaticne free VST pluginove.
Brate strava su ti stvari ne znam zasto ranije nisam preslusao. Mnogo mi se svidja. 

Hvala!  

Lose mi radi marketinski tim.ne znam zasto ranije nisam preslusao
- Cilal Najed

Sinisake cestitam na odlicnoj muzici, zao mi je sto sam tek sada nasao ovu temu. Veoma si muzikalan i inspirativan. Nastavi...

Dobre su ti ideje, meni se stvarno dopada. Imas dubinu vidi se da si emotivac, tvoja muzika bi mogla da se nasminka i doradi ekstra. Naravno perkusije itd, neka meka podloga. Super!

O, ovo je jedna od lepsih kritika koje sam dobio.
Hvala!

Hvala!
I, evo jos jedne, prednovogodisnje, optimisticne 
:
http://www.box.net/shared/b0ynfgj97z
Kazite koju pre no odete na zdranje.
Klasika: Amplitube, Cubase SX3, Fender Deluxe Strat (to je novina, da onaj s pukotinom:)), Sound Forge i integrusa.

http://www.box.net/shared/b0ynfgj97z
Kazite koju pre no odete na zdranje.
Klasika: Amplitube, Cubase SX3, Fender Deluxe Strat (to je novina, da onaj s pukotinom:)), Sound Forge i integrusa.
smooth... svidzha mi se reverse delay kako koristis, ako to jes reverse delay, tako meni chizvu... inace svirka je true! sta bolje mogu da ti recem od true... true... pogotovo oni shreddy delovi >)

Tako dobro me vozi tvoja mjuza..  da nije normalno...  evo majke mi..
Pazi jos jednu stvar... imas specificni picking.. da pocinjem da te "prepoznajem' sto je dobro... jer si jedinstven... i taj neki "nervozni" vibrato.. dakle kad bi samo mogao da proturis tvoj snimak nekome sa strane... eh. Srbijo. i bog te zaboraviJo...
Dakle. svidja mi se...
(aj napravi neku losu pjesmu da te bre posteno iskritikujem... malo glupo da te uvek hvalim... )
A sad.. zdraaaaaaanjeeeeeeee!

Pazi jos jednu stvar... imas specificni picking.. da pocinjem da te "prepoznajem' sto je dobro... jer si jedinstven... i taj neki "nervozni" vibrato.. dakle kad bi samo mogao da proturis tvoj snimak nekome sa strane... eh. Srbijo. i bog te zaboraviJo...
Dakle. svidja mi se...
(aj napravi neku losu pjesmu da te bre posteno iskritikujem... malo glupo da te uvek hvalim... )
A sad.. zdraaaaaaanjeeeeeeee!