Једино ми она никад није пуцала али ето ти га на...
Испуцао сам читав арсенал од 4 жице и од сутра у нове победе...
ко зна ако купим 5ожичанца Б жица треба да стрепи...

мислим да испод хинт-лорд треба да стоји и убица бас жица...

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
ahahhaha...ja cim sa kupio bass pukla mi E zica...i to u pola noci..pukla sama od sebe...ono dok su jos bile probne na njemu...jbg valjda dugo stojale ne svirane sta znam...odjednom puche...skochio sam iz kreveta ko u šesnes...Шмајсер wrote:ко зна можда је то и код мене...
свирам бас годину и по дана и потаманио сам крш жица до сад...
да престанем да свирам?![]()
![]()
Cestitam!Cope wrote: Obično ne stignu da puknu jer ih zamenim kad umru i izgube ton...
A da onda promijeniš hobi?vbraca wrote:Ja nemam bas novca, za takvo menjanje zica inace skup hobi...
Da li si se ikada zapitao koliko će te koštati zamjena nuta, pragova, koblice i fretboarda koji ćeš da uništiš stavljanjem kuvanih i pečenih žica na bass?!?vbraca wrote:Uglavnom je rerna moj dobar prijatelj, a bogami i serpa pa ja jako dugo nisam kupio zice...
Računica ti je poprilično loša. Promijeni žice svaka tri mjeseca, što će apsolutno da radi posao. Sada ih ima po 25 EUR! To je 100EUR godišnje. (Ja malo više benzina potrošim mjesečno!)vbraca wrote:Meni zice gube ton posle dve nedelje, sto ce reci malo manje od 2 kompleta mesecno sto znaci 2 kompleta je 60 funti to je 24 kompleta za godinu dana je 720 funti.
Po meni skup hobi.
Varaš se. Budući da znam da žice u Srbiju i u ostatak svijeta stižu iz istog lagera mogu to i da tvrdim.vbraca wrote:P.S. A inace smatram da zice u Srbiji nisu istog kvaliteta kao u svetu, pa kupujem zice iz Engleske, i zato pisem u funtama.
Ispravak, 4...hhahaaKnightOfDoom wrote:A ako ti bude rekao da ce ti zapaliti selo i silovati sve tri gitare?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest