Kako nemaju?Doolio wrote:eh sad, pa plavi orkestar i kazaliste ne da veze nemaju jedan s drugim nego ono nikako:)
Vaša Mišljenja O Bendu "Kerber"?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
-
nenadnenad
Re: Vaša Mišljenja O Bendu "Kerber"?
- Nyarlathotep
- MF veteran
imaju, naravno, pa sranje su i jedan i drugi bend.
Nyarlathotep wrote:imaju, naravno, pa sranje su i jedan i drugi bend.
a sto kazaliste..?:!:
- Nyarlathotep
- MF veteran
ako i ti ne smatras tako, plasim se da ti ja ne mogu objasniti. kazaliste su mi ono iluzija za srednjoskolke u kariranim kosuljama.
meni su jedini istinski zajebani bendovi sa exYu prostora Sarlo Akrobata, Disciplina kicme, Idoli, KUD Idioti, Laibach... malo ko.
meni su jedini istinski zajebani bendovi sa exYu prostora Sarlo Akrobata, Disciplina kicme, Idoli, KUD Idioti, Laibach... malo ko.
i meni,Sarlo i Disciplina posebno,al` to sto je Kazaliste bila pure komercijala ne znaci da ne valja...imali su i oni gotivn estvari....al` svako ima pravo na,ono,svoje misljenje...
- Nyarlathotep
- MF veteran
naravno. ja sam samo ja, i kad zelim da se ogradim od elaboriranja cvrstih cinjenica u raspravi, uvek naglasim da je izjava subjektivna... tipa, "meni je..." itd.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Kerber
Apsolutna podrshka ovom postu...sinisake wrote:Jedan od gorih bendova u poznatom svemiru.
Ne znam sta mi je smesnije/losije: tupavi tekstovi, pateticna muzika, ili Galetovo pevanje ili frizura (tu sam u posebno velikoj nedoumici).![]()
Nemojte pogresno da me sVatite, nisam ja nikaki hejter (el sam dobro napiso?) ali Kerber je stvarno...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I ovom takodje! Apsolutno se slazem...i da dodam BULDOZER!!!!!!!!Nyarlathotep wrote:ako i ti ne smatras tako, plasim se da ti ja ne mogu objasniti. kazaliste su mi ono iluzija za srednjoskolke u kariranim kosuljama.
-
nenadnenad
parafi <3 ?
pop mashina?
ljudi-ja nisam neki ljubitelj glama 80-ih a njegov predstavnik je kod nas bio kerber.
kako god. iz glam ere bilo je dobrih pesama i lepih za uvo pa i kerber ima neke lepe pesme.
a gale je odlican pevac. na 20 godina grupe imali su nastup u niskom domu vojske i tu je pevao fenomenalno.
kako god. iz glam ere bilo je dobrih pesama i lepih za uvo pa i kerber ima neke lepe pesme.
a gale je odlican pevac. na 20 godina grupe imali su nastup u niskom domu vojske i tu je pevao fenomenalno.
pa da bi nesto bilo glam metal moras da imash lepe chlanove banda. 
Ako je Kerber bio glam, onda je Bajaga bio Knopfler, a Cukic - podmetac za soljuSantana wrote:ljudi-ja nisam neki ljubitelj glama 80-ih a njegov predstavnik je kod nas bio kerber.
- Highway One
bajaga je daleko od noflera a cukic jeste podmetac za solju.a da kerber je neki kao glam.
- johnny_b_good
ok.lep vokal i lepe pesme
Klasican ex you bend, nit smrdi it mirise...