Šta mislite o EMO muzici?

Moderator: Trooper

Post Reply

Sta mislite o EMO muzici?

Long live the emo :mrgreen:
10
9%
Nemam misljenje :?
27
23%
Emo sucks!!! :evil:
80
68%

Total votes: 117

Duane
Fenderaš

Re: Sta mislite o EMO muzici?

Post by Duane » 13 Nov 2008, 00:38

pa to bas pricam kako uopste ne smaraju... mislim meni je to kind'a'silly, ali definitivno nisam protiv toga, em zato sto nevidim nista "zlo" u tome i zato sto uopste neutice to na moj zivot... ni pozitivno ni negativno xD

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 13 Nov 2008, 12:17

znam nekoliko ljudi koji su u tom tripu i to definitivno utice na okolinu, jbg kad si u depresiji i druge uvlacis u to. moje misljenje o njima je sasvim opravdano. sa mog stanovista to nije normalno.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 13 Nov 2008, 13:38

mozemo ovako do prekosutra, ja ti opet kazem, navedi mi subkulturu tog tipa koja je normalna i koja ne utice.

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 13 Nov 2008, 21:24

ali ovde se radi o emosima i ja sam napisao svoje misljenje, otvorite topik za skinse i ja cu opet napisati svoje misljenje o njima. otvorite topik za subkulture uopshte i isto cu uraditi.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 13 Nov 2008, 21:36

dobro, koje je tvoje misljenje o subkulturi uopste?:)

Angie

Post by Angie » 14 Nov 2008, 00:42

Meni sama ta rec Emo ne mirise na dobro.
Stvarno ne volim to.I sve oko njih mi se vrti oko stajlinga(koji je blagor receno katastrofa),ja ne znam gde je tu muzika.A i ako je ima,ono malo sto znam ili makar mislim da je emo....odvratno je.

Kole man

Post by Kole man » 14 Nov 2008, 15:21

Angie wrote:Meni sama ta rec Emo ne mirise na dobro.
Stvarno ne volim to.I sve oko njih mi se vrti oko stajlinga(koji je blagor receno katastrofa),ja ne znam gde je tu muzika.A i ako je ima,ono malo sto znam ili makar mislim da je emo....odvratno je.
nije bas da se sve vrti oko stajlinga ima tu cela neka depresivna filozofija povezana sa tim :?

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 15 Nov 2008, 15:09

Doolio wrote:dobro, koje je tvoje misljenje o subkulturi uopste?:)
ali zasto napadate moje misljenje ako sami kazete da svako ima pravo da misli kako hoce i da postupa u skladu sa tim dok god ne utice na nekog drugog.

Doolio
Macho man-celavi batica

Re: Šta mislite o EMO muzici?

Post by Doolio » 15 Nov 2008, 15:18

niko te ne napada, diskutujemo

Kole man

Post by Kole man » 15 Nov 2008, 15:50

Dete epruvete wrote:
Doolio wrote:dobro, koje je tvoje misljenje o subkulturi uopste?:)
ali zasto napadate moje misljenje ako sami kazete da svako ima pravo da misli kako hoce i da postupa u skladu sa tim dok god ne utice na nekog drugog.
Brate ovo je forum,ovde se diskutuje o stvarima.Ako si vec krenuo sa raspravom zavrsi je i dokazi da si u pravu :wink:

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 15 Nov 2008, 16:10

ma shvatam ja to, ali ovo nije rasprava. u raspravi se ideje razmenjuju, a ovde se samo neopravdano napada moje misljenje.
ne postoji samo jedna istina koja treba drugima da se namece, vec da se stekne uvid u razlicite nacine razmisljanja i shvatanja.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 15 Nov 2008, 16:47

naravno da jeste rasprava, ako ja napadam tvoje misljenje lepo i argumentovano, a ti ga branis i/ili napadas moje argumentima, to je rasprava i nista drugo.
neopravdano napada moje misljenje
sta pricas ti, majke ti? sad vec nisi okej. lepo i kulturno obrazlazem zasto smatram da ti to misljenje ne valja i zasto gresis, cak navodim neke primere iz malog mozga sa drugim subkulturama itd, i onda se neopravdano napada tvoje misljenje. nigde ne vidim da sam ti rekao da ne smes tako da mislis zar ne? niti sam ti rekao 'nosi se u pizdu materinu fasisto' jel tako?

reci da te smara da diskutujes na tu temu i cutacu, ali ove fazone nemoj molim te.

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 15 Nov 2008, 20:48

da me smara da diskutujem ne bi ni dolazio na forum, ali meni sve ovo pocinje da lici na vrtenje u krug i dokazivanje suprotnoj strani ko je u pravu.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 16 Nov 2008, 00:52

ja nemogu jednostavno da se slozim sa stavom koji se zasniva na tome da odredjena skupina ljudi nije u pravu... da je to sto oni rade pogresno... e sad brate da si rekao pogresno je zato i zato, pa da se ja zamislim, al brate rekao si da mogu da ti naruse neki balans u tvom zivotu i da ti prenesu neki dark trip i slicno a nisi rekao ni zbog cega ni kako ni zasto... jednostavno nevidim nista lose i opasno u tome i mislim da bi bilo kakve zabrane ovakve vrste u 21 veku bile cista glupost... :)

Angie

Post by Angie » 16 Nov 2008, 01:19

Duane wrote:ja nemogu jednostavno da se slozim sa stavom koji se zasniva na tome da odredjena skupina ljudi nije u pravu... da je to sto oni rade pogresno... e sad brate da si rekao pogresno je zato i zato, pa da se ja zamislim, al brate rekao si da mogu da ti naruse neki balans u tvom zivotu i da ti prenesu neki dark trip i slicno a nisi rekao ni zbog cega ni kako ni zasto... jednostavno nevidim nista lose i opasno u tome i mislim da bi bilo kakve zabrane ovakve vrste u 21 veku bile cista glupost... :)
*Ne mogu.
*Ne vidim.
;)

Post Reply