, recimo pre neki dan sam pevao kod kuce i sve je bilo ok, skakao sam po visinama sa nekom lakocom, pevao dosta zahtevne pesme sve je bilo super i grlo me uopste nije bolelo kad sam zavrsio (ovo kazem jer koliko sam ja razumeo ono sto pise na ovom forumu bol u grlu posle pevanja izmedju ostalog obicno bude problem kada se covek preforsira
 , recimo pre neki dan sam pevao kod kuce i sve je bilo ok, skakao sam po visinama sa nekom lakocom, pevao dosta zahtevne pesme sve je bilo super i grlo me uopste nije bolelo kad sam zavrsio (ovo kazem jer koliko sam ja razumeo ono sto pise na ovom forumu bol u grlu posle pevanja izmedju ostalog obicno bude problem kada se covek preforsira  ).Danas jednostavno ne mogu istim tempom kao onda, ne znam da li je zbog prehlade ili neceg drugog, ali jednostavno to nije to.
 ).Danas jednostavno ne mogu istim tempom kao onda, ne znam da li je zbog prehlade ili neceg drugog, ali jednostavno to nije to.Zanima me da li je istina da se to pevacima nekad desava zato sto je pevac zivi instrument i da kao takav ima svoje dobre i lose dane ili bi trebalo da pevac stalno ima tu neku "konstantnost" u svom glasu?

da bi stekao tu "kostantnost" i navezbanost kada ces uspeti da zaobidjes vecinu tih "losih" faktora...
 da bi stekao tu "kostantnost" i navezbanost kada ces uspeti da zaobidjes vecinu tih "losih" faktora... .
 . , ali sada mi se vraca
 , ali sada mi se vraca