Šta mislite o Takamine akustičnim gitarama?

Post Reply
Angie

Šta mislite o Takamine akustičnim gitarama?

Post by Angie » 17 Nov 2008, 18:54

Moj tata,kupio je pre jedno dve nedelje akusticnu,ali ozvucenu gitaru Takamine.
Sta mislite o tim gitarama?
Preporucene su kao jedne od boljih akustara,a on je zadovoljan(a i ja uskoro pocinjem da ucim da sviram,kupili smo i elektricno,ali to je na drugoj temi^^)!
ImageImage

Historik
MF veteran

Re: Šta mislite o Takamine akustičnim gitarama?

Post by Historik » 17 Nov 2008, 22:53

Ima moj drug, sve najbolje mogu da kazem o gitari. Jako lepo zvuce i ozvucene i "na suvo". Jedino sto mi je ostalo kao utisak je malo tvrdji vrat, ali se covek na to relativno brzo navikne.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 17 Nov 2008, 23:26

Meni se ne dopadaju, nekako su mi tonski lose balansirane, mislim da za iste pare mogu da se nadju bolje gitare. Isprobao sam ih nekoliko u poslednjih godinu ipo, i ni jedna mi se nije dopala. Naravno, delimicno to ima veze sa ukusom, jednostavno neki ton nekim ljudima ne lezi, ali ako to stavim na stranu - ne zvuce mi kao kvalitetni instrumenti. Zvucno ime iza koga malo stoji, bas se nisu potrudili oko ovih instrumenata iz srednje klase. Skuplje serije su sasvim druga prica, ali ako cemo iskreno - kad imas da das velike pare za gitaru, onda imas poprilican izbor, naci ces kod raznih firmi bas dobre modele.

HeatMan

Post by HeatMan » 28 Nov 2008, 02:11

ufff uzasne su gitare.. probao sam njihovu hvaljenu gitaru iz jumbo serije (vec 6 meseci bar stoji u mitrosu) i najezio se kakav je zvuk.. stric moj je iz dosade dok je bio u vojsci napravio gitaru, i ona zvuchi punije i bolje od nje..

dakle, nikako za snimanje i sl.

za vezbu.. mogu samo da ti kazem, shto tvrdje to bolje. shto teza za uchenje to bolje po tebe. jer kad nauchish da svirash na nekom krshu, znash da svirash svaku..

poz

Post Reply