Bitlsi ili Stonsi?
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Bitlsi ili Stonsi?
a kieth je car kakvog nema...
drago mi je da sam ih cuo, eto prosle godine, svaka im cast kakav su nam koncert pruzili...
- Guitar_thrill
- MF veteran
e kujo a za bitlse glasasDuane wrote:a kieth je car kakvog nema...drago mi je da sam ih cuo, eto prosle godine, svaka im cast kakav su nam koncert pruzili...
Iju, demoni, pa ne mogu da verujem!
Sad cu da registrujem jos par naloga i da opet dam prednos' BitlIsima.
Nemojte, ljudi, da se sramotimo.
- Guitar_thrill
- MF veteran
sinisake wrote:Iju, demoni, pa ne mogu da verujem!![]()
![]()
![]()
![]()
pa i red je da oderu te bube!Guitar_thrill wrote:sinisake wrote:Iju, demoni, pa ne mogu da verujem!![]()
![]()
![]()
![]()
Nemojte, ljudi, da se sramotimo.da,da, mojom zaslugom, stonesi vode ... JEDAN ALI VREDAN
- Guitar_thrill
- MF veteran
a i Zrenjanin je izgleda podeljenxspaceman wrote:pa i red je da oderu te bube!Guitar_thrill wrote:sinisake wrote:Iju, demoni, pa ne mogu da verujem!![]()
![]()
![]()
![]()
Nemojte, ljudi, da se sramotimo.da,da, mojom zaslugom, stonesi vode ... JEDAN ALI VREDAN
Nemogu da verujem da "podgrijani lesevi koji se prevrcu po stejdzu" (parafraziram Antonija Pusica) mogu imati vise fanova??? MIslim, ne kazem da su Stonesi los sastav ali mi je uvek nekako glupo kontati da su u istoj ravni s Beatlesima
Yesterday, Strawberry fields forever, Lucy, Norwegian Wood, Helter Skelter, All You Need Is Love, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Revolver, Abbey Road, White album... JEl moguce parirati ovakvom sastavu?
- Guitar_thrill
- MF veteran
pa pazi zavisi iz kog ugla gledasZ*Z*Z wrote:Nemogu da verujem da "podgrijani lesevi koji se prevrcu po stejdzu" (parafraziram Antonija Pusica) mogu imati vise fanova??? MIslim, ne kazem da su Stonesi los sastav ali mi je uvek nekako glupo kontati da su u istoj ravni s BeatlesimaYesterday, Strawberry fields forever, Lucy, Norwegian Wood, Helter Skelter, All You Need Is Love, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Revolver, Abbey Road, White album... JEl moguce parirati ovakvom sastavu?
auuuuuuuu gitar trile... aj nemoj vise leba ti... bez sarma? ajoooo.... no comment... samo cu reci... while my guitar gently weeps... jea...
ili Lucy in the Sky with Diamonds, kako tripolozno dobra pesma... a ima ih na kilje...
ili Lucy in the Sky with Diamonds, kako tripolozno dobra pesma... a ima ih na kilje...
- Guitar_thrill
- MF veteran
a ko svira gitaru u while my guitar gently weeps?
mislim bez sarma sto kad akord odsvira George Harisson, ja to nikada necu prepoznati da je njegov specificni stil,a kad ga Keith odvali u njegovom fazonu cujes na kilometar ko ga svira....eto ja cu tebi toliko reci, a mozda jos nesto posle, ipak je ovo spitfest
mozda si me pogresno skontao u ono bez sarma, ali meni to Makartnijevo pevanje, gitare i sve to sto su oni svirali, zvuci mi nekako "njanjavo" ....cast izuzecima, volim iglavnom pesme dje peva John Lennon....
mislim bez sarma sto kad akord odsvira George Harisson, ja to nikada necu prepoznati da je njegov specificni stil,a kad ga Keith odvali u njegovom fazonu cujes na kilometar ko ga svira....eto ja cu tebi toliko reci, a mozda jos nesto posle, ipak je ovo spitfest
mozda si me pogresno skontao u ono bez sarma, ali meni to Makartnijevo pevanje, gitare i sve to sto su oni svirali, zvuci mi nekako "njanjavo" ....cast izuzecima, volim iglavnom pesme dje peva John Lennon....
nemoj ti meni tu spitefest... da ti ne bi sad obrisao one pesme block outa sto sam ti poslao... Oo
clapton is god svira, ali ko je napisao tu prelepu schklomppoziciju? none other than George Harrison... on mi je carina i uvek ce biti i kieth ce biti carina i jagger i pokojni brian i sve to, al su mi bitlesi daleko bolji...
clapton is god svira, ali ko je napisao tu prelepu schklomppoziciju? none other than George Harrison... on mi je carina i uvek ce biti i kieth ce biti carina i jagger i pokojni brian i sve to, al su mi bitlesi daleko bolji...
- Guitar_thrill
- MF veteran
ok, samo mi nemoj brisati Block Out 
Da nije bilo Buba, i da su Kamenjarke imale nepodeljenu paznju publike, svi bismo danas do beskraja i nazad slusali samo white man boogie. Najcesce u poslednje vreme slusam White Album, i svaki put sam sve ubedjeniji daje to jedan od najznacajnijih albuma za dalji tok savremene muzike. Reci da su Bube samo pop je zaista nepravda. Sta je to merilo koje nam govori da je nesto vise ili manje pop? Nedostatak gitarskog zvuka? Ne bih rekao. Nije da ne postujem uopste Kamenjarke, ali ja bih sve Keithove rifove zamenio za Eleanor Rigby, a to mi nije cak ni omiljena pesma Buba, samo mi je draga pesma. Ako ih poredim sa Bubama, Kamenjarke mi zvuce prezvakano i pregazeno, derivat derivatovog derivata.
- Guitar_thrill
- MF veteran
ako se ovde govori o uticaju na dalji tok muzike, ok onda beatles....ali ja volim da slusam Stonese i to je to