Blago onom ko dovijek zivi,Stvarno sam najgori, zamisli za 100 godina, da me pamte kao pozera po kom je nastala (pozerska)pesma, kakvo zavestanje
imao se rasta i roditi!

Blago onom ko dovijek zivi,Stvarno sam najgori, zamisli za 100 godina, da me pamte kao pozera po kom je nastala (pozerska)pesma, kakvo zavestanje
Potpuno, ali potpuno se slazem s tobom. Ovakve ljude treba iskoreniti sa lica zemlje... Ja imam par takvih ,,drugara", i ne da me nerviraju nego katastrofa... Oni su u fazonu ,, E cefnulo mi se jedan dan da se bavim muzikom, al' sam odmah sutradan shvatio da je to sranje, pa se sad pravim da znam nesto pred onima koji neznaju nista, jer je to kul". Jedan takav kupio gitaru,naucio va akorda, i rekao ,, Ovo mnogo tesko" i sad mu gitara skuplja prasinu. Znaci takve ljudi me izludjuju... Bre, ja se secam kako sam po pet sati dnevno vezbao samo bare akorde dok mi se ne bi cula svaka zica...m@T@ wrote:evo jednog pozera ...
da bi dokazao da je tvrdi roker pusi meke cigare i pije . povremeno duva i obozava maru .
takodje svira gitaru . uglavnom bajagu i corbu . od nesto tezih pesama zna lejlu i za nju zivi . lejla je uglavnom za kurcenje medju curama i masom .
kolko mrzim ovakve ljude. nazalost jednog imam u blizini i svaki dan ga slusam
lik svima na nos mora da nabije da je preterano jak gitarista itd .
najbolje bilo culi mi na muzickom pahelbelov kanon i lik ustaje u sred kompozicije i prica na glas kako bi on ovo obradio na gitari .. melodija mu je vec u usima
nikad mi nisu bili ljudi koji sviraju ( gitaru ) da bi bili face ili popularni . zna da odsvira corbinog andjela od 2 akorda pred masom i vec zamislja da je novi tocak ... i od tih prostih pesama za masu ne zeli da ide dalje ..da napreduje ..
ovde se vidi da mu je gitara na zadnjem mestu u zivotu .
u pravu je bio rocket kad je reko da si nula ako ne znas da odsviras nekog bajagu ... dzabe ti tamo neki satrianiji , paganiniji na 10 gain
to je to ... izvinite sto sam otvorio dusu![]()
imate li neki predlog kako da spustim lika .. posto mi vise ide na dva mozga o tome kako je on nova nada svetskoga roka ... a pritom svira dvoakordase ...![]()
![]()
![]()
pa ako joj pridjemo na taj nacin muzika nece nista napredovati... ako je nesto savrseno onda je to to... nema dalje... a mislim da je bilo sta realno daleko od savrsenstva... treba dosta godina da se uopste dostigne nesto sto podseca na savrseno, a inace je "savrsenstvo" bar po meni samo jedan nedostizan cilj koji umetnika vodi pravim putem... dakle uvek moze boljeLazaRocker wrote:Zakljucak: Ako se bavis muzikom, bavi se. Muzici ne treba prilaziti kao nekoj prolaznoj stvari, kao zivotnom periodu. Muzici treba prici kao prefinjenoj i savrsenoj umetnosti.
Ne postoji savrshenstvo narochito ne savrsheni muzichar, shto vishe napredujesh sve vishe shvatash koliko si zapravo uzasan i loshDuane wrote:pa ako joj pridjemo na taj nacin muzika nece nista napredovati... ako je nesto savrseno onda je to to... nema dalje... a mislim da je bilo sta realno daleko od savrsenstva... treba dosta godina da se uopste dostigne nesto sto podseca na savrseno, a inace je "savrsenstvo" bar po meni samo jedan nedostizan cilj koji umetnika vodi pravim putem... dakle uvek moze boljeLazaRocker wrote:Zakljucak: Ako se bavis muzikom, bavi se. Muzici ne treba prilaziti kao nekoj prolaznoj stvari, kao zivotnom periodu. Muzici treba prici kao prefinjenoj i savrsenoj umetnosti.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest