Fender menja logo na MIM Std. gitarama

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Fender menja logo na MIM Std. gitarama

Post by nemanjavelimirovic » 25 Nov 2008, 15:13

Thanx. Pa posle par godina isprobavanja, dodje ti sve na to...Za bilo koji muzicki stil, procesori jednostavno nemogu da se nameste (eventualno za ljude koji moraju da tezgare narodnjake pa im i nije stalo puno do tona). Najgori postojeci procesori su ZOOM po meni, pa onda (po skali od jnajgoreg ka najboljem ), Behringher pa DIGITECH, pa KORG, pa ostali, a najbolji procesor koji sam probao je neki VOX lampaski, koji je cak i mogao da se namesti u neki lep overdrive, ali kosta kao jedno dobro FENDER lampasko pojacalo od 40W (deluxe ili deVille), tako da neznam koja je sustina procesora...Mladi ljudi u pocetku (i ja sam kad sam pocinjao) se opredeljuju i odusevljavaju igrackama kao recimo zoom 505II koji smo valjda svi nekad imali ili onaj AX3 korg jer uho jos uvek ne pravi razliku u kvalitetu. A da moze da se za 50Evra dobije ta kolicina efekata i da su dobri...raj bi bio na zemlji. Ovako ni jedan ne valja...I uvek postoji onaj veciti problem BYPASS...cak i on menja ton. JBG. Koliko para toliko muzike, to jeste tacno, ali bolje investirati u jedno po jedno, mada svi sto su stariji i stariji shvataju prednost stekanja direkt u pojacalo bez icega jer se sve kasnije svede na to....kako je pocelo tako ce se i zavrsiti. GITARA+POJACALO lampasko neko naravno i eto...Sa godinama dolazi to sve polako... :D

Post Reply