Metal kod nas

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
Doolio
Macho man-celavi batica

Re: Metal kod nas

Post by Doolio » 26 Nov 2008, 15:43

ali cekaj, pa i taj norveski sjeberg nordlihtson isto peva o nekim paganstinama i satanizmima, a realno, procentualno, isto norveskih blek bendova ima veze sa tim stvarima koliko i nasi...i ono, ako norveski lik moze da peva o odinima, moze i nas o perunima...

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 26 Nov 2008, 15:53

Iskreno smejem se i jednim i drugim debilima, ali najvishe o onim koji imaju KILL THE CHRISTIANS textove!

sixstring

Post by sixstring » 26 Nov 2008, 16:52

meni extra odve doći i smejati se !!
ovaj topic je vrh!!
JAJA MOJA CRNA aaaahahahaah
ako ništa ovo treba na battlegrounds i onda rokaj!
ovo vs. ono itd.

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 26 Nov 2008, 17:43

chekaj shto mi nije jasno kakve veze ima shto ti je deda imao srpsko ime? mislim kako bi ti se deda trebao zvati da bi bio "bleker" ili shta vec?

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 26 Nov 2008, 18:26

Ma brate nema nikakve ali mrzim kad mi dodje seljachina iz male pampukovice kome se deda zvao Zivorad ovde u BG i glumi nekog bad ass blekera pa onda pisha po crkavama, nosi corpse paint bez razloga kroz grad, farba kosijanu u crno i glumi nadrkani/mizantropski/nihilistichki ***** i predstavlja se kao Satan's Penis ili neshto slichno

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 26 Nov 2008, 18:29

a jbg ko shto sam reko 100 ljudi 200 sisa,barem si se ti trebao navici u bg-u ima takvih na izvoz..

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 26 Nov 2008, 18:31

Pa ne bi ih ni bilo kad bi skinuli BG sa mapa Srbije koje prodaju po selendrama nashe divne JUZNE SRBIJE, svaka chast onome ko se ne ponasha tako, najvishe sam naletao na vojvodjane koje boli uvo da se exponiraju kao neki bad ass kreteni ali ima i finih juznjaka

Ikona

Post by Ikona » 27 Nov 2008, 00:10

Opet se ti meni kurcis...ono,sto letis kad ne umes?Generalno,produkcija nasih bendova je na jako visokom nivou[upravo taj navrog ima izuzetno dobru produkciju ZA DEMO,o the stone-u i may result-u da ne govorim,a disdainedom&analizatorom mozes da busis zid kada pustis njihovu muziku,za razliku od jednog Abonosa i njihovog albuma koji je odlicno odsviran i koji je super,ali sine,instrumenti u odredjenim trenucima probijaju,a gle cuda,abonos nije black metal].To sto ti imas problema sa ljudima koji blek metal slusaju,a usput i nisu iz bLejograda je apsolutno drugi padez.I nemoj da mesas babe i zabe.ko te je pitao za norvesku?NIKO!BM se u Srbiji svirao i razvijao u isto vreme kao i u norveskoj [Ovom prilikom upucujem izvinjenje Bethoru,koga sam izostavio iz predjasnejg posta,a svakako zasluzuje da bude tu],s' tim sto ja ne znam gde si ti cuo nekoga ovde da prosipa verbalni proliv o tome koliko je zao,a da cini deo "scene" [hahaha,smesnog li pojma za ovu saku jada koju imamo].a ideologija muzike je takva da i ne treba svakome da se dopada,i ne nosi to svako dobro.kada bih ja nabrajao sta me sve dovodi do histericnog smejanja kod domacih i stranih bendova,listi ne bi bilo kraja.ali ko sam ja da im serem?kada snimim neki demo iz "supe" koji je bolje od njihovog,onda cu to dati sebi za pravo.

sixstring

Post by sixstring » 27 Nov 2008, 00:23

el ovo mnogo nekih psovki i prozivki?
Polako čoveče božiji će dobiješ warn :P (a tek ti beda bude kad vidiš da moraš čekaš 90 dana da se izbriše,ja to skontao tek kad zaradio jedan i to zbog glupiranja jbg :) )
meni npr mega-ulta-smešno to što lik reče
Gay Result heheeh i JAJA moja crna
aaaahaha
elem,što se tiče blek metala kod nas...joj...nem pojma,ja sam svirao u jednom i...eto,bilo je fino al drugi su odlučili da ja nisam za to i et' ti ga sad...jes beda kad te lansiraju :mrgreen:
super je to što su ti likovi (koje si naveo) održali se u ovom vremenu,al meni to,liči na kakav bilo nastavak,al ne čujem baš neki silan napredak...ili ja više ne mogu da razumem 'puca kec sedam minuta i ponavljaju jedan te isti rif...'
dobro jesam karikirao al mi nekako zanimljivije 'promeniše 345unisa i 1234ritmova u tri minuta + prsli sve para što su imali na opremu' kao ded metal bendove :) jednostavno,
taj domaći blek,i ta populacija...mnogo neki zajebani ljudi,baš neće da imaju mnogo društva,od ljudi kojima muzika,a posebno blek metal nije primarna...
sećam se ja sebe u tom blek tripu,i mogu reći,jeste zabavno kada imaš 16,ali kasnije,odrasteš
kužiš? :)

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 27 Nov 2008, 00:27

i shta,kad odrastesh onda vishe neslushash blek? priche za malu decu..

sixstring

Post by sixstring » 27 Nov 2008, 00:42

pa ne znam...nekako vidiš više pa onda...
još nisam psy adult da bi ti tačno odgovorio :lol:
pre neki dan uzeo Emperor,Phromet,i Eq,pa mi bi lepo i pređoh na Enthrone,i For all tid,od d.b.
i nem pojma koji me trip uhvatio al da me neko pitao tog momenta,koju muziku trenutno slušaš,
ja bi rekao nešto alternativno iako je bio bm...
sada mi je nevažno i dal' je bm,dm,čak mi nije ni važno da obj...
pgubih se...
jesam debilno napisao predhodni (a i ovaj :P) post,
huh,'tedoh reći da mi neobično kako su mi ti bendovi 'zaključani' ne mogu drugačije da opišem...
fali mi nešto kod domaćih bm bendova,svi su manje/više poput isti May ili Stone,ili neki raw,i svi su mi...obični,dobri i to je to,nemaju ništa specifično sem eto txt na srpskom,al,nije mi to ok
Negura Bunget mi extra npr,iako pojma nem o čemu se radi u txt,i imaju taj artist feel koji užasno fali May i Stone-u,a jeste mi beda što ovo kažem jer su naši,a support-ovaću sve bendove.
Trigger,Rain Delay,Draconic (i stari i novi),Consecration,mi imaju mnooogo više tog artist feel-a nego ti true bm bendovi,naravno kao što rekoh support domaćim bendovima,al tako ja vidim sad...

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 27 Nov 2008, 01:10

jebiga, to je individualno, ja recimo nikad nisam bio zakacen bm virusom, niti tripujem da cu biti, tako da nisam previse kompetentan, ali znam ljude koji su se otisnuli dalje od toga, a znam i one koji i dan danas slusaju cist bm, nema tu nekog generalnog pravila. mada, moram da primetim da bm kao pravac slabo napreduje, nema nekih inovacija i brejktruova, ja shvatam da je to velikom procentu bendova i cilj i postujem to, ali mislim ipak da to treba da se razvija i to smatram za svaki zanr. pogotovo ovi nasi, toliko su u tripu da budu 'troo brate tr00' da na kraju toliko utonu u sivilo i neko oponasanje olskul bendova i svojih idola da ih je jako tesko primetiti u stvari.

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 27 Nov 2008, 03:04

Ikona wrote:Opet se ti meni kurcis...ono,sto letis kad ne umes?Generalno,produkcija nasih bendova je na jako visokom nivou[upravo taj navrog ima izuzetno dobru produkciju ZA DEMO,o the stone-u i may result-u da ne govorim,a disdainedom&analizatorom mozes da busis zid kada pustis njihovu muziku,za razliku od jednog Abonosa i njihovog albuma koji je odlicno odsviran i koji je super,ali sine,instrumenti u odredjenim trenucima probijaju,a gle cuda,abonos nije black metal].To sto ti imas problema sa ljudima koji blek metal slusaju,a usput i nisu iz bLejograda je apsolutno drugi padez.I nemoj da mesas babe i zabe.ko te je pitao za norvesku?NIKO!BM se u Srbiji svirao i razvijao u isto vreme kao i u norveskoj [Ovom prilikom upucujem izvinjenje Bethoru,koga sam izostavio iz predjasnejg posta,a svakako zasluzuje da bude tu],s' tim sto ja ne znam gde si ti cuo nekoga ovde da prosipa verbalni proliv o tome koliko je zao,a da cini deo "scene" [hahaha,smesnog li pojma za ovu saku jada koju imamo].a ideologija muzike je takva da i ne treba svakome da se dopada,i ne nosi to svako dobro.kada bih ja nabrajao sta me sve dovodi do histericnog smejanja kod domacih i stranih bendova,listi ne bi bilo kraja.ali ko sam ja da im serem?kada snimim neki demo iz "supe" koji je bolje od njihovog,onda cu to dati sebi za pravo.
Phahahaha, ko se kurchi stvarno ne znam. Nashi bendovi, narochito gay result i stone imaju produkciju na visokom nivou? Vidim razumesh se u to kao marica u krivog stojka. Pod jedan ako je studio dobar isto kao i chovek iza mix deska onda nema potrebe da se chuju razne brljotine, drugo da nije prokletog VENOMA bilo ne bi bilo ni satanizma u BM-u, da je prokleti RHAPSODY svirao isto shto i venom samo sa svojim textovima pre skoro 30 godina kad i Venom danas bi svi black bendovi pevali o zmajevima i princezama i pravili bi pesme u toku Dungeons And Dragons session-a. Demo Navroga sam preslushao, i ono je kazesh dobra produkcija??? SAD SI SE USRAO U JAJA ali onako, gazdinski evo kroz monitor mi izlazi smrad od tebe i tvoje "pameti" koju prodajesh a ne posedujesh (shto ce reci prodajesh maglu). I koliko vidim black metal je samo kod nas ostao na istim talasnim duzinama na kojim je bio i pre tih 10 godina, nema nikakvog napretka, samo ide u nazad. I zamolio bih te da ne menjash naziv Beograda i ne pokushavash da glumatash fintasha odnosno zavrzlamdziju sa nekim parodijama na ime grada na koji si i ti po svemu sudeci kao i vecina juznjaka ogorchen i besan a jedva chekash da dodjesh ovde i uzoresh koju ulicu da bi stvorio utisak da si u svom rodnom selu. Josh jednom ti napominjem, ne pravi se pametan kad vidish da ti ne ide od ruke

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 27 Nov 2008, 09:57

With all respect za sve vas, ali polaaako... nemojte odmah djonom da ne bi bilo raznh posledica...

Pozdrav i dobrodoslica novom clanu...

Sad svako ima pravo da kaze svoj stav, niko mu to nece braniti dok ne pocne da vredja druge ucesnike u raspravi..

ne znam dokle da se ponavlja da je misljenje k'o dupe, svako ga ima, kao i da je verovatno nemoguce da neko promeni i revidira svoj stav samo tako sto ce neko ovde ili bilo gde na internetu da napise nesto a ovaj da to bespogovorno prihvati...

Dakle pricajte, raspravljajte ali POSTUJTE DRUGE CLANOVE FORUMA....

P.S.
Nikome se direktno ne obracam, ali.... eto imam potrebicu da se povremeno pojavim u funkciji koja mi je dodeljena!!!

pozzz i a'e p' zdra'o!!

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 27 Nov 2008, 17:10

Ma tishina tamo shta se meshash u sred jebachine :D

Post Reply