"Viden" Telekaster i Aria Telekaster - Ista stvar?
Re: "Viden" Telekaster i Aria Telekaster - Ista stvar?
Molim majstora Videna kad vidi ovo da samo objasni kako su ove dve slike iste??? Stvarno nije uredu, meni nista tek sad nije jasno.......
http://images.google.rs/imgres?imgurl=h ... r%26sa%3DN OVU JE DR pronasao na netu
a ovu je viden okacio: http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... &start=255
JA NE VERUJEM SVOJIM OCIMA.....
http://images.google.rs/imgres?imgurl=h ... r%26sa%3DN OVU JE DR pronasao na netu
a ovu je viden okacio: http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... &start=255
JA NE VERUJEM SVOJIM OCIMA.....
Last edited by BluesBoy on 28 Nov 2008, 16:44, edited 1 time in total.
Dobro jutro Kolumbo. Corpus delicti. Posle te slike ne treba vise nista da se kaze.
btw, nisam ja u tom klubu niti cu biti. Za sada samo Jackson/Charvel klub.
btw, nisam ja u tom klubu niti cu biti. Za sada samo Jackson/Charvel klub.

- Cilal Najed
Ne ulazi mi u glavu kako nekom ko je (nadam se) procitao celu temu nesto nije jasno posle svega sto je napisanoBluesBoy wrote:Molim majstora Videna kad vidi ovo da samo objasni kako su ove dve slike iste??? Stvarno nije uredu, meni nista tek sad nije jasno.......
Dakle
1.Videnova slika, zapravo slika koju je okacio na svoju temu

2. Slika sa neta, koju je dr dao

3. Slika koju sam modifikovao u paintu za 1 min.

Cekam. Viden je na potezu, zelim da cujem sta on ima da kaze.
1.Videnova slika, zapravo slika koju je okacio na svoju temu

2. Slika sa neta, koju je dr dao

3. Slika koju sam modifikovao u paintu za 1 min.

Cekam. Viden je na potezu, zelim da cujem sta on ima da kaze.
Nisi pošteno interpretirao moje reči. Verujem da bi svaki majstor koji kopira Fender gitaru kopirao original, dimenzije lako mogu da se nađu i na netu ako nema original u blizini, a ne bi kopirao gitare tipa Aster, Apollo i slično. Dimenzije vrata nemaju veze ni sa jednim Fenderom, a dobar broj sam ih imao u rukama. Dimenzije i kvalitet obrade vrata su identične jeftinim kineskim kopijama koje moraju biti takve kakve jesu da ne bi bile falsifikat. To sam i napisao u prethodnom tekstu samo drugim rečima.viden wrote: Crtani binding?
Pa on je od PVC plastike i debeo je skoro 3mm. Nemoguće da to niste primetili.
I još nešto.
Nisam se ni trudio, zato što smatram da ne mogu, napraviti gitaru koja će biti identična Fender -u.
I ponavljam "a tako bih voleo da nisam u pravu..." i bio bih spreman da ti se javno izvinim. Samo me treba ubediti u to da grešim. Ipak više verujem svojim očima i ušima nego onome što sada pišeš. I pre nego nastaviš da ubeđuješ mene i druge da ne vidimo i ne čujemo dobro kao građanin i pravnik bih te posavetovao da pročitaš čl. 208. u vezi sa čl. 30. Krivičnog zakonika Srbije.
Eh bre ljudi kako niste shvatili ' pa viden je pisao taj tutorial!!!!
Building a Telecaster
by James V. Roy
haha haha haha haaha
Building a Telecaster
by James Viden Roy
by James V. Roy
haha haha haha haaha

Building a Telecaster
by James Viden Roy

Sub zero: dobro jutro, ako si dobro procitao moj prvi post u ovoj temi videces da nisam komentarisao telekaster jer ga nisam ni video ni cuo, komentarisao sam gitaru koja je u mom vlasnistvu i iza svega sto sam rekao i dalje stojim!
ali ova slika mnooooogo govori, trazim od videna da bilo sta kaze..... stvarno nije uredu!!!!!!
ali ova slika mnooooogo govori, trazim od videna da bilo sta kaze..... stvarno nije uredu!!!!!!
@Sava
Jel mogu da ga tuzim sad?
Kladim se da se cak ni ne zove Dragan Vidanovic... Dragan Dabic, kako god
Jel mogu da ga tuzim sad?

Kladim se da se cak ni ne zove Dragan Vidanovic... Dragan Dabic, kako god

@bluesboy
Ta recenica se odnosila na onaj post gde si rekao da nema razlike. Ubacio si sledeci post sekundu pre mene.
Ta recenica se odnosila na onaj post gde si rekao da nema razlike. Ubacio si sledeci post sekundu pre mene.
To bi jedino bilo moguce kada bi gotove,finisirane gitare bile iste.Eh bre ljudi kako niste shvatili ' pa viden je pisao taj tutorial!!!!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Da nisam probao tu inkrimisanu gitaru ne bih ovakve stvari pipnuo ni motkom od 10 metara, ali jesam i ne volim kad prevaranti na jeftin nacin pokusavaju da mene/druge naprave budalama. Ne bih komentarisao da li je strat koji tebi prodat slicna malverzacija, ali rucno izradjena gitara za 200e jednostavno ne postoji (niko ne bi tako malo cenio svoj trud) a i uporedi svoju gitaru sa ovom http://item.rakuten.co.jp/ebisound/lst-x-3ts-set/, iskreno se nadam da nisu iste!BluesBoy wrote:Sub zero: dobro jutro, ako si dobro procitao moj prvi post u ovoj temi videces da nisam komentarisao telekaster jer ga nisam ni video ni cuo, komentarisao sam gitaru koja je u mom vlasnistvu i iza svega sto sam rekao i dalje stojim!
Sarkazam, duh! 

Da nije mozda bilo Aria pojacalo od 10w?sirac-šunka wrote:Strata sam prosvirao na Videnovom, cini mi se Aster pojacalu od 10w
Hint: http://item.rakuten.co.jp/ebisound/lst-x-3ts-set/
auuuuuuuuuuu videne mislim da mnogima dugujes objasnjenje... Ne kontam napravio je odlicnu gitaru blues_boy-u, kako blues kaze, a telekaster... Skroz sam zbunjen, jedino sto mi sada pada na pamet je da pravis dobre stratove, a da telekaster neznas pa si time uradio ovo sto si uradio... Stvarno ne kontam...