Marko Cortex&PedjaJazz Jam
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Marko Cortex&PedjaJazz Jam
Evo malo kako su Cortex&Pedja improvizovali na jednu temu...
http://www.youtube.com/watch?v=bCqCgc04nGw
http://www.youtube.com/watch?v=bCqCgc04nGw
Re: Marko Cortex&PedjaJazz Jam
Auuuu. od ovoga moze da se rikne..... 
Super svirate.. ako imalo ima sanse, nastavite... samo cepajte..

Super svirate.. ako imalo ima sanse, nastavite... samo cepajte..
opa,pa ti Cortex baš dobro sviraš gitaru jbt!
za Peđu znam,njega i viđah po myspace i youtube,al Cortex bravo!
Nastavite ljudi ovo deluje baš dobro!
za Peđu znam,njega i viđah po myspace i youtube,al Cortex bravo!
Nastavite ljudi ovo deluje baš dobro!
Shtaaaaaaaa?!?!???!?!?! OTKUD OVAJ SNIMAK??????
Vasilije, ubicu te!
Josh nisam odgledao, jer sam na dial-up-u, tako da nemam pojma shta je na snimku, ne secam se ni da smo Pedja i ja neshto posebno jamovali, a pogotovo se ne secam da je KAMERA BILA UKLJUCHENA Vasilije prepredeni druzhe!
Ne znam ni koju sam gitaru svirao, ako je onaj ArtCore kuuuuukuuuuuuuuuu, ne da mi ne odgovara gitara...oh well, ljudi kazhu da moje sviranje ima nekakvog smisla, pa nek ide zhivot!
Jedva chekam da i sam pogledam....
Vasilije, ubicu te!
Josh nisam odgledao, jer sam na dial-up-u, tako da nemam pojma shta je na snimku, ne secam se ni da smo Pedja i ja neshto posebno jamovali, a pogotovo se ne secam da je KAMERA BILA UKLJUCHENA Vasilije prepredeni druzhe!

Jedva chekam da i sam pogledam....

Ne sekiraj se, Cortex, jer mnogo dobro zvuči, šta god da ste svirali... 

Cortex, kako dobro zvuciiiii!
Kako si naucio onako da improvizujes? Iskustvo ili...?

Kako si naucio onako da improvizujes? Iskustvo ili...?
Vasilije skroz si lud lik majke mi
Lego sam u pola 4 ujutru ustao u pola 6 ujutru da bih stigao u bg oko 9 , Marko je onda doso oko 10 i tad smo to svirali. Posle tog jam-a sam se komirao i spavao do 4 popodne. Dobro da sam izdrzao i tih par minuta da odsviram nesto

Lego sam u pola 4 ujutru ustao u pola 6 ujutru da bih stigao u bg oko 9 , Marko je onda doso oko 10 i tad smo to svirali. Posle tog jam-a sam se komirao i spavao do 4 popodne. Dobro da sam izdrzao i tih par minuta da odsviram nesto

Da, da. Meni se najvise svidja kad kamera snima akusticnu gitaru, a svetlost pada na fretboard po TAKO dobrim uglom, znaci profi izgleda. By the way, akustara ima strava zvuk i sam sam se iznenadio.
Odgledao sam snimak. Improvizovali smo na temu koju sam ja odjednom pocheo da sviram(onako, iz prve, iz glave, odmah mi je zalichila na Shakti shto sam i rekao u jednom trenutku, chuje se...), Pedja se velikodushno prikljuchio i odsvirao do jaja, a vi svi shto rekoste koju lepu o meni, ja sam onaj s leva! Chisto da znate!
Chudo jedno kako mi petrucci-eva gitra ne odgovara(mada sam prvo mislio drugachije), i sam Pedja je rekao "Ja sam pokushavao ovo da nashtimam 10 minuta i nisam uspeo" i zaista, gitara ne kotira dobro, ma chudo koliko rashtimano zvuchi moje sviranje...i preniska akcija za mene...ali nema veze, da ne kenjkam vishe.
Drago mi je shto sam imao priliku da jam-ujem sa jednim velikanom domace jazz gitare a posle sam od Sirca saznao da je isti za mene rekao da dobro sviram, tako da hvala Pedja lafe!
I da, friedman, samo iskustvo i slushanje druge osobe s kojom svirash, jer to je najbitnije, ubedljivo. Moglo je i mnogo bolje s moje strane, ali nadam se nekom drugom prilikom. 
ALi Vasilije ostaje opominjuca chinjenica za nadolazeca vremena da si ti jedan voajer i veliki perverznjak!
Snimash ljude bez pripreme i dozvole... C c c C!
Nemoj da prodajesh akustaru Vaso, em zvuchi do jaja, em i meni treba

Inache moram da napomenem da je Pedja jedan osvezhavajuce veseo i dobar momak(nema ovo veze s nekom reklamom il' shta vec), eh da su svi sa Berkley-a takvi...kakve priche chuh...
Chudo jedno kako mi petrucci-eva gitra ne odgovara(mada sam prvo mislio drugachije), i sam Pedja je rekao "Ja sam pokushavao ovo da nashtimam 10 minuta i nisam uspeo" i zaista, gitara ne kotira dobro, ma chudo koliko rashtimano zvuchi moje sviranje...i preniska akcija za mene...ali nema veze, da ne kenjkam vishe.

ALi Vasilije ostaje opominjuca chinjenica za nadolazeca vremena da si ti jedan voajer i veliki perverznjak!

Snimash ljude bez pripreme i dozvole... C c c C!

Nemoj da prodajesh akustaru Vaso, em zvuchi do jaja, em i meni treba

Inache moram da napomenem da je Pedja jedan osvezhavajuce veseo i dobar momak(nema ovo veze s nekom reklamom il' shta vec), eh da su svi sa Berkley-a takvi...kakve priche chuh...