Posle akustare ide...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Posle akustare ide...
Posle ravno godinu dana sviranje akusticne klasicne, i malo ozvucene (ali sa pick up-om)...resio sam se na kupovinu elektricne kako mi je suv zvuk malo dosadio..sviram neki blazi rock,pop..zavisi kako kad..metal ne volim i tako..
Ovamo u kv-u bio sam do mega musica i za oko mi je zapalo epiphone special II (http://guitars.musiciansfriend.com/prod ... D=26044282)
Njegova cena kod mene je 17000 din..
Pored njega razmisljam se jos izmedju squer stratocaster-a i tenson les paul-a...
Moze neka kritika ovih gitara ako je neko imao iskustva?
poz svima!
Ovamo u kv-u bio sam do mega musica i za oko mi je zapalo epiphone special II (http://guitars.musiciansfriend.com/prod ... D=26044282)
Njegova cena kod mene je 17000 din..
Pored njega razmisljam se jos izmedju squer stratocaster-a i tenson les paul-a...
Moze neka kritika ovih gitara ako je neko imao iskustva?
poz svima!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Posle akustare ide...
Probaj ta dva les paula, pa vidi sta ti vise lezi i koji ti se zvuk vise svidja...Nebi bilo loshe da kod kuce pustis sa You Tubea recimo kako zvuci original Les Paul by GIBSON, pa da ti ostane otprilike taj zvuk u glavi i onda u SHOPING!. Squier ti nije varijanta, jer ti je Les Paul upao u oci

les paul epiphone sam probao pre neki dan..i meni zvuci sasvim ok..ali poslusacu tvoj savet pa cu opet otici..
ma les paul je les paul
ma les paul je les paul

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pazi, uzmi EPIPHONE, lakse se proda od TENSON....A ako si ga vec probao i svidja ti se zvuk i osecaj pod rukom, onda...nema shta dalje da se razmislja...
samo sto u kv-u ima jedna gitara u boji koja mi se ne dja..morao bih da dodjem do bg-a da uzmem neku drugu
Ja sam pre dve nedelje bio u sličnoj dilemi - Les Paul kopija nižeg cenovnog ranga za početnika. Poveo sam iskusnog gitaristu u Bg, obišao ceo grad (ode ceo dan) i probali 7-8 gitara. Na kraju me kupila Apollo DLC 1200 kod Marića (oko 230 EUR).
Epiphone-i (ovi koje smo probali) su bili lošiji kao i sve ostalo (doduše i malo jeftiniji). Roba stiže i prodaje se, pa sve obavezno PROBAJ. Bilo je i gitara koje je skoro nemoguće naštimovati!!!
Pozdrav svima - moj prvi post
Epiphone-i (ovi koje smo probali) su bili lošiji kao i sve ostalo (doduše i malo jeftiniji). Roba stiže i prodaje se, pa sve obavezno PROBAJ. Bilo je i gitara koje je skoro nemoguće naštimovati!!!
Pozdrav svima - moj prvi post

Wellcome and greeeetings...
-
hej ljudi i ja sam u sličnoj situaciji.
želim da kupim prvu el. gitaru, i dao bih 350-400e.
sad skapirao sam da se za te pare dobije nešto što nit smrdi a nit miriše, pa sam odlučio da kupim gitaru ili do 250e ili od 500e.
u mitrosu je izbor pao na pacifiku ili miksički strat. nisam obilazio mnogo ostale radnje.
šta mi vi savetujete? i jel znate kolko košta meksički novi strat i ako ima da se nadje polovan?
prvi mi je post, al več duže vreme vrebam unaokolo.
želim da kupim prvu el. gitaru, i dao bih 350-400e.
sad skapirao sam da se za te pare dobije nešto što nit smrdi a nit miriše, pa sam odlučio da kupim gitaru ili do 250e ili od 500e.

u mitrosu je izbor pao na pacifiku ili miksički strat. nisam obilazio mnogo ostale radnje.
šta mi vi savetujete? i jel znate kolko košta meksički novi strat i ako ima da se nadje polovan?
prvi mi je post, al več duže vreme vrebam unaokolo.

- Drumkiller
kako da dva clana foruma imaju isti nick??!?!?
- Guitar_thrill
- MF veteran
nije isti, slican jeDrumkiller wrote:kako da dva clana foruma imaju isti nick??!?!?