Jest' vala, dodir iskusne šake vredi više od hiljadu reči...

P.S. Gore navedeno se odnosi samo na gitare, bar što se tiče mog posta...

Moderators: dejankuki, Trooper
cu preko nje da prelepim NKPJ i srp i cekic... sve se moze kad se oce...sinisake wrote:A ne smeta ti ona americka zastava?
Ne, nemam tog Strata (nažalost), ali sam istovremeno probao dva komada EJ Strata i moj Standard i EJ su bili MNOGO bolji!Duane wrote:imas njegovog strata? ovaj novi sto je pravio sa fendjerom... cini mi se da kosta oko 4 tisuce... ako to imas ti si onda master of the stratocaster... vrhunska gitara... mislim da je juri shishkov pravio nisam siguran...
Taj Strat je u mnogo čemu različit od uobičajnih. Ono čega se sećam je da veličina nije ista, dužina rogova je drukčija, oblik tela sa zadnje strane je drukčiji, a najveća razlika je u vratu jer do recimo 12-og praga je jedan oblik, a dalje drugi što je jako neobično kada ga uzmete u ruke i treba se na to navići. Pogledaj detalje na Fenderovom sajtu, a Rocket Roll to zna detaljno. Magneti su rađeni po njegovoj želji. Neobičan i sjajan Stratocaster.Duane wrote:kakav je to srtat ljudi... hvr... aj se lepo dogovorimo da svi skupimo pare i kupimo ga meni za rodjendan
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest