Daj skljocni jednu sliku (ustvari to se sad kaze valjda digitalizuj mi jedan picture) sa tim plavim svetlom ako nije frka
Koja bas pojačala posedujete?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- KnightOfDoom
 - Site Admin

Re: Koja bas pojačala posedujete?
Lepo lepo, ajd' pa nek sluzi u zdravlju 

Daj skljocni jednu sliku (ustvari to se sad kaze valjda digitalizuj mi jedan picture) sa tim plavim svetlom ako nije frka

Bravo Sirac za kupovinu Nemesisa,ja sam stosta probao a ostao sam na Nemesisu N28S,to je preteca ovoga tvog,esktra pojachalce za rel malo para...

- KRUTKOCORT

Trace Elliot 712 SMC sa 1x12"(MRAKA).

- sirac-šunka
 - vragolan

Hvala svima na lepim zeljama i evo samo za g-din administratora:

Mada u stvarnosti to ipak izgleda dosta drugacije... to svetlo je ipak malo tamnije plavo

Mada u stvarnosti to ipak izgleda dosta drugacije... to svetlo je ipak malo tamnije plavo
- KnightOfDoom
 - Site Admin

Sjajno (bukvalno  
 )

kako je sexyyyysirac-šunka wrote:Hvala svima na lepim zeljama i evo samo za g-din administratora:
Peavey centurion mark III...130 W...pozz

- KRUTKOCORT

Re: Koja bas pojacala posedujete?
Kakav stari, prodao si mi makinu samo takvu. U životu nisam imao bolje mašine. Nek ti Bog da zdravlja i sreće sa novim pojačalom.Tiki the Boyler wrote:Evo i kod mene došlo do promjene...
Stari Trace Elliot je zamjenjen novom kombinacijom!
- Tiki the Boyler
 - Urednik

Ma samo udaraj druže!  

U nesto se udarati mora!!!!Tiki the Boyler wrote:Ma samo udaraj druže
- Routasydan

Jel moze neko da mi uporedi laney rb4 sa Laney rb5? Mislim neko ko ih je probao 

Pokusaj da oba izbegnes, i da trazis nesto drugo.Prde kada ga pojacas, i nemaju definiciju.

ja baš volim kad pojacalo prdivbraca wrote:Pokusaj da oba izbegnes, i da trazis nesto drugo.Prde kada ga pojacas, i nemaju definiciju.
Preferiram cist signal. 

Hej drugari!
Posle dugog pracenja oglasa i nerviranja, i jurcanja po radnjama, i po kucama ljudi, naisao sam na premiju!
Sada sam ponosan vlasnik Trace Elliot AH200 (200w). Pojacalo je staro 18godina. Uz njega sam kupio i box (nazalost, samo na 8 oma), i rek, koji sluzi za zastitu a u obliku kofera je, tako da je glava i mobilna.
Caka je u tome sto je decku koji je prodavao pojacalo hitno trebao novac, tako da je racunica ispala ovako:
Trace Elliot AH200: 210e
Pravljeni box 300w na 8 oma: 50e
Rek za glavu:40e
---------------------------------------------------
Total: 300e
Zavirio sam u glavu, i sve je korektno, trafo nije cackan, a imala je manju popravku za svo ovo vreme - send/return je bio lemljen. Box je relativno nov.
Uskoro slede slike.

Posle dugog pracenja oglasa i nerviranja, i jurcanja po radnjama, i po kucama ljudi, naisao sam na premiju!
Sada sam ponosan vlasnik Trace Elliot AH200 (200w). Pojacalo je staro 18godina. Uz njega sam kupio i box (nazalost, samo na 8 oma), i rek, koji sluzi za zastitu a u obliku kofera je, tako da je glava i mobilna.
Caka je u tome sto je decku koji je prodavao pojacalo hitno trebao novac, tako da je racunica ispala ovako:
Trace Elliot AH200: 210e
Pravljeni box 300w na 8 oma: 50e
Rek za glavu:40e
---------------------------------------------------
Total: 300e
Zavirio sam u glavu, i sve je korektno, trafo nije cackan, a imala je manju popravku za svo ovo vreme - send/return je bio lemljen. Box je relativno nov.
Uskoro slede slike.