damazz wrote:procesori a? bas hoces da me pokopas posle ovolikog nadljudskog truda da razjasnim samom sebi sta mi treba

Reci cu ti moja iskustva sa Korgom AX 1500 G.......
kupio ga bez nekog predhodnog iskustva sa tim spravama i posle besomucnog pokusaja da
podesim ono sto mi treba odustao i sad on uredno skuplja prasinu a kupio sam 7 pedala i one
rade onako kako ja hocu.....ovakav procesor zahteva da setujes svaki zvuk posebno, distorzije su ok
kao i efekti ali.......clinovi zuce sinteticki a by pass mu je los tako da ubije osnovni zvuk pojacala.......
izgubs silno vreme da bi usetovao sve ono sto ti treba a imas ogranicenja sta mozes a sta ne mozes da
iskljucis u toku svirke....ovako imam Marshallov kompresor,BB2, regenerator,echohead,reflektor ,Boss SD-1
i Vox wah....i mir i tisina.....rade onako kako ja hocu, mogu da kombinujem u toku svirke sta mi treba
a cesto kombinacijama dve pedale dobijes nesto trece sto nema da se kupi....a uvek imas osnovni ton
pojacala i gitare......sigurni da skupi procesori rade bolje od mog Korga ali verovatno im je i cena "slatka"...
p.s.osnvni ton ti pravi dobro pojacao i po meni tu treba najvise uloziti a ostalo moze samo malo da pomogne