nikolas wrote:Svaka cast momak, ako ti ovo sviras ne moras na faks. Ipak nesto me ubedi da si sve ovo, ili bar veci deo snimio sa obicnim ( pc ) mikrofonom i to bez ikakvog suma. Ja sviram malo vise nego sto ti imas godina, i sretao sam stvarno talentovane momke, ali izgleda da si osim sto imas fantasticnu tehniku, brzinu ( rutinu ? ) prosto i visegodisnje produkcijsko iskustvo. Ja mislim da nas ti zamajavas, da skidas neke snimke sa neta i kacis na forum. Ako gresim, demantuj me molim te, izvnicu ti se javno. Uzmi, neko je gore predlozio i stavi jedan video fajl na youtube, ali obavezno stavi pc mikrofon pored pojacala i odsviraj bilo sta od onih silnih numera bar 30 sekundi! Na kraju duze vreme pratim ovaj forum, na kraju sam se registrovao zbog tebe jer je stvar postala interesantna.
Hmm, po meni se bas cuje da decko nema kilometrazu, to je bas ocigledno (no offense Rax

), stoji da je neverovatno talentovan i da vezba redovno i to se cuje, ali isto tako se cuju jos uvek neiskusan bending i neisviran vibrato. To su stvari koje dolaze sa godinama sviranja i tu nema pomoci. Produkcijsko iskustvo? Obican amplitube ili guitar rig 3 daje ovakav ton, bez mnogo podesavanja, bezmalo sa osnovnim presetima. Obicno ne reagujem na ovakve postove, ali to pitanje koliko Rax dugo svira se toliko puta ponovilo da me stvarno jako nervira, jer je sasvim moguce da neko ko je toliko talentovan sa disciplinovanim pristupom postigne rezultat. Ja sam za razliku od tebe sretao jednako talentovane momke koji su jako brzo napredovali, kao Rax, bukvalno se moze pratiti napredak u zrelosti sviranja prateci ovu temu... My 2 cents...