Da li je kasno?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Da li je kasno?
nema svako strpljenja da sedi i da slusa pa da skida na sluh..nekad mi samo dodje i uzmem da skidam na sluh,ali posto sam poprilicno lenja osoba mrzi me da se gnjavim,lepo upalim gp i cepam,a sam gp sam morao da imam zbog muzicke skole,tako sam i poceo da ga sviram...svako ko kaze da je gp nekoristan i glup program treba da se zapita ko je i sta je on pa da prica tako,osim ako niste neki blackmoore ili neki takav budzovan pa da ste toliko samouvereni..
Slazem se.cccira wrote:Ljudi koji su antigitarproisticki nastrojeni obicno imaju neki kompleks vise vrednosti. Lepo je vezbati sluh i skidati pesme istim, ali cesto to preraste u pricu "Ja bolji & pametniji od svih ostalih, bow down to me"
E brate pa nisam ja tebi ono rekao,nego Highwayju na pitanje "da li je kasno...?".. Da sam tebi,onda bih uklucio QUOTE..bokicasa wrote:fanatik brate nije mi jasno kako nisi skontao da sam ono ironicno rekao...

axa,onda se izvinjavam.. 

Nisam pratio od pocetka,al ako volis gitaru i muziku,nije kasno ni sa 50 godina da se pocne 

ma tema je glupa,ne treba postovati ovde nista..
+1bokicasa wrote:ma tema je glupa,ne treba postovati ovde nista..

al zapravo cela prica je... guitar pro je odlicna, stvar, da su ovo nasi djedovi imali, svi bi shreddali sve u 16... kome se nesvidja nek preskoci, al sigurno nece postati "pametniji" nekoristeci ga ili ce pak suprotno neko postati "gluplji" koristeci ga... i to je to... kao prica sa venecijanerima... ocete roletne? ok, nemojte da kritikujete venecijanere 
pozdrav za guitarpro programere!

pozdrav za guitarpro programere!

A jos veci pozdrav za sve one koji se iz dana u dan trude da zapisu najrazlicitije tablature koje bi drugima olaksale sviranjeDuane wrote:pozdrav za guitarpro programere!
+1vbraca wrote:+1bokicasa wrote:ma tema je glupa,ne treba postovati ovde nista..
- Chord-Master
- MF veteran
-2Critical wrote:+1vbraca wrote:+1bokicasa wrote:ma tema je glupa,ne treba postovati ovde nista..

Salim se, ali stvarno ste smorili sa ovim, malo-malo pa neko citira neciji post i napise +1

Preuzeto sa par stranih foruma (npr. talkbass, glazbeni forum...), nista novo...
+1vbraca wrote:Preuzeto sa par stranih foruma (npr. talkbass, glazbeni forum...), nista novo...
- Chord-Master
- MF veteran
Jooooj, -10!!!Duane wrote:+1vbraca wrote:Preuzeto sa par stranih foruma (npr. talkbass, glazbeni forum...), nista novo...

@vbraca
Znam da je preuzeto sa stranih foruma, vec sam to vidjao, ali to i dalje ne menja moje misljenje da smarate

A i mene nervira to +1.

+1vbraca wrote:Preuzeto sa par stranih foruma (npr. talkbass, glazbeni forum...), nista novo...