Pogledajte nove Eko gitare...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pogledajte nove Eko gitare...
Vidim da kod basista spominju eko gitare,pa me cisto zanima da li ko probao nove modele?? Izgledaju jako zanimljivo,Cak i Duncan magneti,sve u svemu solidno... Koja je lova u pitanju? Kvaliteta? Da li ih rade Zabari,ili Kinezi? Ima njihov zastupnik u NS-u..
Evo link:
http://www.eko.it/international/Electric.htm
Evo link:
http://www.eko.it/international/Electric.htm
Re: Pogledajte nove Eko gitare...
Ko sto vec negde rekoh-sada ih rade englezi.
Pogledacu cene po ns pa cu ti javiti.
el. gitare, jel?
el. gitare, jel?
na EKO sajtu pise da se u Srbiji treba obratiti na sledecu adresu:
http://www.d-dur.co.rs/
http://www.d-dur.co.rs/
-
deluju zanimljivo
karton wrote:Ko sto vec negde rekoh-sada ih rade englezi.
el. gitare, jel?
Da,el. Sutra idem do NS-a,pa chu usput otici pogledati!
Sutra chu znati vise. Ali ne izgledaju loshe! Planirao sam uzeti neki usa strat,tele, sad naisao na te eko gitare,pa idem prvo vidit njih. Svidja mi se Camaro model,HSS,Bigsby. Ako mi se svidi,mozda i uzmem to. Samo da je kvalitetna izrada ,drvo i da ima fin vrat.
Kad sam zadnji put gledao, u radnji su imali samo akusticne. El moras da narucis.Fanatik wrote:karton wrote:Ko sto vec negde rekoh-sada ih rade englezi.
el. gitare, jel?
.
E to vec ne valja... Ne isplati se uzimati, dok se ne vidi i ne oproba...Moze biti totalni sheet,a opet moze biti super gitara..Funkomat wrote:Kad sam zadnji put gledao, u radnji su imali samo akusticne. El moras da narucis.Fanatik wrote:karton wrote:Ko sto vec negde rekoh-sada ih rade englezi.
el. gitare, jel?
.
Po akustarama nisam stekao utisak da prave narocito kvalitetne gitare. Pogotovo ne da bi jedna od njih mogla da se poredi sa USA fenderom.
E to me zanima.. Ali nekako izgledaju obecavajuce, najvise mi zbog izgleda,fender strat mi isfuran(ali ipak ce on izgleda pasti..),LP imam,treba mi gitara za funky/jazzy,najbolje hss,da je pri tom kvalitetna..do nekih 1200€..Funkomat wrote:Po akustarama nisam stekao utisak da prave narocito kvalitetne gitare. Pogotovo ne da bi jedna od njih mogla da se poredi sa USA fenderom.
- sirac-šunka
- vragolan
Ako nadjem jednu od ove dve gitare povoljno, osnivam alternativni bend, bez obzlra sto sam basista...

Ozbiljno...
Naravno, i mene vrlo zanima koliko kostaju.

Ozbiljno...
Naravno, i mene vrlo zanima koliko kostaju.
Bio,pogledao ,probao... Imaju samo jeftine modele... Na izgled su super(meni..) fino lezi u rukama,cak nije los ni zvuk..(svirao sam malo na clean-u..),ali vidi se da su entry level gitare.Tu su kao squier,hardver im nije bash neki ,ali za lovu sasvim ocekivano..Svirao sam neki hh model s kopijom bigsbeyja. Mislim da je bila oko 300€,mozda i manje,nije me zanimalo,pa sam zaboravio..
E sad, mene je zanimao model Camaro(ova zuta,kod Šunke..),alder body,Duncan magneti,bigsbey origigi,nemaju je,ali kosta oko 900€,cistokrvni Zabar,dok su jeftiniji modeli pravljeni u P.R.C. Ne znam sta raditi,ne bih na ne vidjeno uzimao,tako da chu izgleda, ipak usa strata uzimati..
E sad, mene je zanimao model Camaro(ova zuta,kod Šunke..),alder body,Duncan magneti,bigsbey origigi,nemaju je,ali kosta oko 900€,cistokrvni Zabar,dok su jeftiniji modeli pravljeni u P.R.C. Ne znam sta raditi,ne bih na ne vidjeno uzimao,tako da chu izgleda, ipak usa strata uzimati..
Ovu desnu gitaru sa gornje slike ja imam ali original negdje iz početka 70-ih.moja ima dva p-90 magneta i drugačiji bigsby dok je drugo isto.
- sirac-šunka
- vragolan
Prodaj mi je! 

johnny6 wrote:Ovu desnu gitaru sa gornje slike ja imam ali original negdje iz početka 70-ih.moja ima dva p-90 magneta i drugačiji bigsby dok je drugo isto.
Moze malo vise o njoj??
Pa gitara ima onaj pravi vintage sound i look.vrat je ravan,gitara je ekstra lagana,ima neki starinski tremolo bez rucke,samo ima jedan veliki feder i pritiskom na njega dobija se tremolo efekt.pa gitaru bi mozda i prodao ali nemam pojma koliko to vrijedi.ponudi nesto pa se dogovorimo.