Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Ja sam od danas ponosni vlasnik popravljenog tube screamera ts7, Rocket ga je popravio,ne razumem se u to sta je ucinio,ali radi deset puta bolje nego stari,i toliko je upotrebljiv da razmisljam da boss od-3 prodam....ovih dana sam u nekoj zescoj guzvi, cim budem skupio malo vise vremena pokusacu nesto da snimi,i da dam nekakvu kakvu-takvu recenziju koliko god sa ja "ne razumeo" u efekte i davanje objektivnog utiska 

- Rocket Roll
Zamenio pregoreli opamp (posledica pogrešnog adaptera, verovatno) sa TL072 & odradio Keeley modifikacije. Meni se veoma dopao, i napisao bih recenziju sa sve zvučnim primerima, al' sam pokušavao da oborim rekord (prijem, modifikovanje, popravka, slanje natrag vlasniku za manje od 4h) i uspeo u tome.Guitar_thrill wrote:...Rocket ga je popravio,ne razumem se u to sta je ucinio...
Ja sam od danas ponosni vlasnik popravljenog tube screamera ts7, Rocket ga je popravio
Zamenio pregoreli opamp (posledica pogrešnog adaptera, verovatno) sa TL072 & odradio Keeley modifikacije

Ja sam kapirao da si ga "popravio" na TS808 mod, a ono stvarno bio pokvaren!
Hehe, kaki sam bilde!

- Rocket Roll
Popravio sam ga i "popravio" (modifikovao) sam ga, da.
TS7 se, uzgred, ne modifikuje u TS808 (ne bi ni imalo smisla, ako mene pitaš, pošto stock TS808 nije tako dobar kao Keeley modifikovani TS808), nego je Robert Keeley ponudio set modova za taj specifičan model (bass response, drive-more drive, izlazna impedansa "nabrijana", upotrebljiviji "Tone" potenciometar i slično). Mogu da ih pejstujem na Forum ako Guitar_thrill otvori posebnu temu.

TS7 se, uzgred, ne modifikuje u TS808 (ne bi ni imalo smisla, ako mene pitaš, pošto stock TS808 nije tako dobar kao Keeley modifikovani TS808), nego je Robert Keeley ponudio set modova za taj specifičan model (bass response, drive-more drive, izlazna impedansa "nabrijana", upotrebljiviji "Tone" potenciometar i slično). Mogu da ih pejstujem na Forum ako Guitar_thrill otvori posebnu temu.
Logično, nego sam automatski povezao sa tim jer sam u poslednje vreme dosta visio na AnalogMan sajtu pa... Igra asocijacije...Rocket Roll wrote:ne bi ni imalo smisla, ako mene pitaš, pošto stock TS808 nije tako dobar kao Keeley modifikovani TS808

E ljudi jel ima kod nas da se kupi napajanje za SMALL CLONE... ja sam se skrpio za probe ali bi mi trebalo za kasnije, zbog svirki... Sada na probama se nece ni mrdati, ali na svirci... 
Posto sam se extra iscima kada sam video da ne mogu da ukljucim small clone na BSB60 ):

Posto sam se extra iscima kada sam video da ne mogu da ukljucim small clone na BSB60 ):
Imas u Artistu
- BaalBehrit
Trenutno:
Peavey MX VTX amp > Line 6 Verbzilla > Boss DD-7 > Boss PH-3 > Boss SD-1 > Behringer TU-300 u Ibanez SZ-320.
Biće slika ovih dana.
Peavey MX VTX amp > Line 6 Verbzilla > Boss DD-7 > Boss PH-3 > Boss SD-1 > Behringer TU-300 u Ibanez SZ-320.
Biće slika ovih dana.

Od danas ... JA SAM PONOSNI VLASNIK MARSHALL DSL100 JCM2000
I cabineta LEAD 1960

Wooo!rider wrote:Od danas ... JA SAM PONOSNI VLASNIK MARSHALL DSL100 JCM2000I cabineta LEAD 1960

Cestitam!
Odlicno pojacalo.
Gde si ga kupio i koliko si ga platio ako smem da pitam?
SkyMusic 135050 dinara oboje... Na Marshall je kao sto sam i napisao u temi NOVOGODISNJI POPUSTI tamo 10% off
980e je tako izasla glava a kabinet 580e s tim da racunaj po gornjem kursu evra na dan kupovine i mora da se plati u DINARIMA
Hehe... valjda se ono cekanje i isplatilo:) Da ga onda ne kupi Randja ja ne bih dobio 10%
980e je tako izasla glava a kabinet 580e s tim da racunaj po gornjem kursu evra na dan kupovine i mora da se plati u DINARIMA

Hehe... valjda se ono cekanje i isplatilo:) Da ga onda ne kupi Randja ja ne bih dobio 10%

580e kabinet??
Puno para...
Ali si se osigurao za jedan zivot.
Mogao bi da postavis neke slike...
Puno para...
Ali si se osigurao za jedan zivot.
Mogao bi da postavis neke slike...
za bilo koji kabinet nije ni malo

sad si se osigurao sto bi reko funkomat.... nemoras da kupujes nista dok si ziv